vidare till tv.nu
Falkenberg forever
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Falkenberg forever

Dramakomedi, Underhållning • Sverige

Trettioåriga Maria bor fortfarande kvar i föräldrahemmet i Falkenberg. Hon hänger med sina kompisar från skoltiden och är lärarvikarie på sitt gamla gymnasium. Enligt henne själv lever hon det perfekta livet - tills hennes ex kommer på besök.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dramakomedi, Underhållning, S1:A1

  Maria lever sitt lyckliga småstadsliv i Falkenberg. Saker är som de alltid har varit och sommaren närmar sig med stormsteg. Men när hennes ex Jonathan kommer hem på tillfälligt besök från sitt storstadsliv, med sina småstadsfördomar, ändras Marias glada känsla snabbt.

 • Avsnitt 2
  Dramakomedi, Underhållning, S1:A2

  Efter Jonathans hemkomst börjar Maria tänka över sin egen livssituation. Stämningen hemma i huset börjar dessutom bli mer och mer pressad. Maria och hennes vänner bestämmer sig för att gå på Jonathans mormors begravning. Maria längtar tills begravningen är över så Jonathan åker hem igen. Men tyvä...

 • Avsnitt 3
  Dramakomedi, Underhållning, S1:A3

  Det är studenten och hela Falkenberg fylls av glada studenter. Marias favoritdag. Både för att hon får sommarlov, men framförallt för att gänget ska göra det de alltid gör och alltid har gjort sen de själva tog studenten: pizza i parken och sedan studentfest i stan. Men vännernas liv börjar ändra...

 • Avsnitt 4
  Dramakomedi, Underhållning, S1:A4

  Det är Idas möhippa och vännerna kunde inte vara mer taggade. Men mellan pole-dancing och chokladprovning råkar Maria göra några dumma misstag. Jonathan konfronterar dessutom Maria med hur hon har valt att leva sitt liv. Maria blir arg men kan inte låta bli att undra om han har rätt.