vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Komedi, Kriminalare

Fallet

6.8 IMDb2017 • Sverige

En brittisk medborgare mördas i småstaden Norrbacka och Sophie Borg blir satt på att utreda fallet. Från offrets hemby i engelska S:t Ives kommer kriminalkommissarie Tom Brown för att hjälpa till med utredningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Komedi, Kriminalare, S1:A1

  En brittisk medborgare mördas i småstaden Norrbacka och Sophie Borg blir satt på att utreda fallet. Från offrets hemby i engelska S:t Ives kommer kriminalkommissarie Tom Brown för att hjälpa till med utredningen. Både Tom och Sophie har förbrukat sina chefers tålamod och nu behöver de samarbeta, ...

  SF Anytime
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Komedi, Kriminalare, S1:A2

  Mordoffret Colin besökte en Björn Arnesens grav innan han mördades. Vad hade Björn och Colin för förflutet? Spåren leder till en språkresa på 1980-talet, som det visar sig att Sophies mamma Kristina även deltog i. Nu är Sophie tvungen att prata med sin mamma, som hon bröt kontakten med för 16 år ...

  SF Anytime
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Komedi, Kriminalare, S1:A3

  Norrbackapolisen fortsätter att nysta i vilka som var med på språkresan och vad som egentligen hände i S:t Ives på 1980-talet. Arnesens pappa verkar dölja något och Sophie trotsar chefens order och gör ett tillslag, något som varken gagnar henne eller utredningen.

  SF Anytime
 • Avsnitt 4 - Episode #1.4
  Komedi, Kriminalare, S1:A4

  Tom och Sophie upptäcker ett dolt rum i den mordmisstänkte Åkes skjul. Sophie får sparken efter att inte ha följt order och att ha skjutit Arne Arnesen. Hon kan dock inte släppa jobbet och fortsätter utredningen på egen hand. Ett nytt lik påträffas och utredningen får ny fart.

  SF Anytime
 • Avsnitt 5 - Episode #1.5
  Komedi, Kriminalare, S1:A5

  Tom och Sophie åker till S:t Ives för att förhöra Colins änka. Skjutjärnsjournalisten Hannes Josefsson kommer till Norrbacka och lyckas komma över information som leder till mördaren. Hannes lockar hem Sophie och Tom som hamnat i knipa på en lokal strippklubb i S:t Ives.

  SF Anytime
 • Avsnitt 6 - Episode #1.6
  Komedi, Kriminalare, S1:A6

  Polisledningen anser att man hittat mördaren och att fallet är avslutat. Tom ska egentligen hem till England, men Sophie och Tom tycker dock att det är något som inte stämmer.

  SF Anytime
 • Avsnitt 7 - Episode #1.7
  Komedi, Kriminalare, S1:A7

  Sophie och Tom misstänker att det är drogsmuggling som är kopplingen mellan S:t Ives och Norrbacka. En misstänkt drogleverans anländer till Norrbacka och våra poliser skuggar lasten. Kristina berättar en väl bevarad hemlighet för Tom.

  SF Anytime
 • Avsnitt 8 - Episode #1.8
  Komedi, Kriminalare, S1:A8

  Sophie åker till sommarstugan där en oväntad syn väntar. Samtidigt får Tom ihop alla trådar och tillsammans med Kristina åker de för att rädda Sophie som hamnat i knipa.

  SF Anytime