vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Kriminalare

Falsk identitet
Le bureau des légendes

2015 • Frankrike

Efter ett sex år långt uppdrag i Syrien under alias, återvänder toppagenten Guillaume Debailly till Paris och den franska underrättelsetjänsten DSGE:s hemligaste avdelning.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S5:A1

  En publicerad artikel om Malotrus död i Ukraina sänder chockvågor genom DGSE. En utredning tillsätts för att ta reda på hur informationen kan ha läckt ut. Underrättelsetjänstens chef, JJA, måste handleda sina hemliga agenter efter läckan.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S5:A2

  Byrån letar efter César efter att han missat ett plan till Riga. Har han blivit kidnappad? Under tiden ifrågasätter Ellenstein JJA:s omdöme. Marie-Jeanne befinner sig i öknen med Ramsès, den egyptiske agenten.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S5:A3

  Pavel Lebedev börjar sitt jobb vid FSB. Bakatine, agent vid avdelningen för intern säkerhet, blir misstänksam mot honom. Ryssland gör JJA mer paranoid för varje dag, och han försöker kontakta Pavel för att ge honom ett uppdrag.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S5:A4

  Bakatines pågående utredning av Pavel Lebedev skapar en konflikt med Karlov. Trots sin emotionella instabilitet, och de farhågor det väcker hos Sisteron, lyckas JJA till slut spåra upp källan till artikeln.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S5:A5

  Nadia och Pavel Lebedev umgås i Moskva, med Karlovs välsignelse. Marina hjälper Mille Sabord och han öppnar sig för henne igen. Ponte vägrar att godkänna rekryteringen av Karlov, eftersom det kan underminera Césars uppdrag. JJA blir upprörd.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S5:A6

  Jonas åker till Kairo för att nå en överenskommelse med shejken. Sisteron måste vara diskret i sin utredning av JJA. César samordnar en enorm cyberattack på olika europeiska institutioner, under tiden fortsätter Bakatine att titta närmare på honom.

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare, S5:A7

  Pavel Lebedev träffar Nadia igen. Mille Sabord snokar runt mer än någonsin för att få information om Malotrus förflutna, något som sprider nervositet och får JJA att agera. I Kairo blir läget hotfullt för Marie-Jeanne.

  SVT Play
 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Drama, Kriminalare, S5:A8

  Snaran dras åt kring Karlov, i en skicklig manöver som är orkestrerad av byrån och Pavel Lebedev.

  SVT Play
 • Avsnitt 9 - Avsnitt 9
  Drama, Kriminalare, S5:A9

  Efter att precis ha återvänt till Frankrike återinsätts Marie-Jeanne som chef. Karlov plockas in och skickas till Frankrike för att påbörja ett nytt liv. Även Paul har hämtats hem och befinner sig i karantän i lantlig miljö.

  SVT Play
 • Avsnitt 10 - Avsnitt 10
  Drama, Kriminalare, S5:A10

  En märklig uzbekisk turist som just anlänt till Paris hittar ett vapen som Karlov lämnat efter sig. Paul är övertygad om att Karlov satt en plan i verket att åsamka honom skada efter försvinnandet.

  SVT Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer