vidare till tv.nu
Familjen Hammarström

Familjen Hammarström

Reality • Sverige

En serie om familjen med tolv framgångsrika vinnarskallar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - 1. Jag ska satsa allt
  Reality, S2:A1

  Klaras musikkarriär har tagit fart på allvar och Ingemar får en av världens bästa ryttare som mentor: Peder Fredricsson. Selma ska ta farväl av sin älskade häst Nessa, något som blir väldigt svårt. Familjen är samlad för planeringsmöte och Klara gör en upptäckt som väcker irritation hos Selma. De...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - 2. Jag vaknade i fostervatten
  Reality, S2:A2

  Kaos när tolv familjemedlemmar, häst och hundar samlas på stranden för årets pressfotografering. Det ska också planeras inför Selmas stora studentdag och alla är engagerade. När Selma börjar dagen med champagnefrukost börjar Klara dagen med att vakna av konstiga ljud i sängen. Del 2 av 6.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - 3. Med Hammarströms får man leken tåla
  Reality, S2:A3

  Fullt ös när Selma springer ut som student, något som väcker känslor hos Klara. Midsommar i Delsbo och pappa Eskil kallar till årets utmaning - myrfotboll bland myggen. Det är en blodig, blöt och hård kamp utan regler som slutar med segerjubel och brutet finger. Del 3 av 6.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - 4. Jag går in för att vinna
  Reality, S2:A4

  Selma möter sin nya stjärnhäst och Ingemar lämnar över guldponnyn till lillasyster Ellen. Samtidigt ska Klara tävla i tre olika grenar inom hästsporten. Hon inser att hon är helt grön på allt utom hoppning men vinnarskallen kickar igång och den gigantiska bucklan hägrar. Del 4 av 6.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - 5. Valparna måste överleva
  Reality, S2:A5

  Ingemar ska rida sitt första EM på stor häst. Familjen är samlad framför tv:n och hejar. Klara och Selma åker tillbaka till semesterorten för att rädda sex små valpar och ta hem dem till Sverige. Ett uppdrag som inte är lätt. Del 5 av 6.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - 6. Jag är så otroligt stolt
  Reality, S2:A6

  Selmas och Ingemars hårda arbete med ridsporten ger resultat i Grand Prix tävlingar utomlands. Klara spelar in sin första musikvideo och karriären som artist går i rekordfart. Ingenting är omöjligt i familjen Hammarström som fortsätter att växa! Del 6 av 6.

  SVT Play