vidare till tv.nu
Familjen Hammarström

Familjen Hammarström

Reality, Sverige

En serie om familjen med tolv framgångsrika vinnarskallar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Vi vill ju såklart vara bästplay
  Reality

  Tvillingarna Klara och Selma, 18, satsar hårt för att nå sina mål. Klara ska sjunga för en av Sveriges bästa låtskrivare och Selma åker till Frankrike för EM i fälttävlan. Brorsan Ingemar, 15, åker själv till Tyskland för att träna sina hästar inför kommande mästerskap.

 • 01:00Avsnitt 2 - Du är lite fullplay
  Reality

  Äntligen får Klara och Selma den efterlängtade 18-års festen. Klara försöker att spara rösten, hon ska sjunga för en av Sveriges bästa låtskrivare dagen efter. Ingemar åker ensam till Tyskland för att träna sina hästar inför kommande mästerskap och kommer Selma med i landslaget efter SM trots allt?

 • 01:00Avsnitt 3 - En liten bratplay
  Reality

  Tillbaka i Delsbo i Hälsingland och ut i skogen med ögonbindlar och utan mobiltelefon. Bland mygg, svett och vrålande barn längtar Klara hem till Skåne och musikstudion. Selma åker till Frankrike för sommarens stora mål, EM i fälttävlan. Det är svårt, farligt och kräver nerver av stål. Och Selmas...

 • 01:00Avsnitt 4 - Ingemar har så mycket tjejer efter sigplay
  Reality

  Sommarens stora hästfest är igång, Falsterbo Horse Show. Ingemar är inbjuden att rida Ponny Grand Prix, alla kompisar och hästvärldens elit är där. Förväntningarna och pressen känns i luften. Klara ska sjunga nationalsången inför tiotusentals åskådare och kunde inte drömma om att det skulle känna...

 • 01:00Avsnitt 5 - Jag tänker inte vara hennes lilla bitch!play
  Reality

  Lillasyster Ellen, 10 år, jagar familjens nästa medalj i ponnyhoppning på SM. Ingemar coachar och har svårt att hålla sina egna nerver i styr. Klara gör sitt första scenframträdande på utomhusfestival och klantar sig när champagnen ska öppnas.

 • 01:00Avsnitt 6 - You don't want to be a loserplay
  Reality

  Bitarna börjar falla på plats i musikstudion och Klaras kommer närmare sitt mål. Och för Ingemar är nu det gäller, han har jobbat hela sitt liv för det här, att bli den bästa ryttaren i Europa.

 • 1