vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Barnprogram, Komedi

Familjen Rysberg

2015 • Sverige

Det råder blodbrist i Transsylvanien. Därför tvingas den adliga vampyrfamiljen Rysberg flytta ifrån sitt gotiska skräckslott till en hyreslägenhet i en förort bland de levande där mamma Bettan har fått jobb på en blodcentral.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - Utbitesstudenten
  Barnprogram, Komedi, S4:A1

  Bettan får ett samtal från den finaste internatskolan i Transsylvanien, Huggwarts, där rektorn erbjuder Uffe en plats om familjen i gengäld tar emot en utbytesstudent vid namn Albett Gaddstein. Men Albett visar sig vara en riktig besserwisser.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 2 - Häxkonferensen
  Barnprogram, Komedi, S4:A2

  Bettan oroar sig för att hon ser gammal ut då ett gäng oförskämt fräscha häxor anländer till hotellet för sin årliga konferens. Det visar sig att dom håller sig unga genom en magisk föryngringsdryck, en dryck som Bettan gärna vill lägga vantarna på.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 3 - Monsterrockbandet
  Barnprogram, Komedi, S4:A3

  Drak-Olles zombiepolare har samlat ihop deras gamla rockband Bloodsuckers. Bettan som avskydde Drak-Olles gamla rockstjärneliv är inte överdrivet positiv till återföreningen, och samtidigt har Vampyrella fått jobb som clown.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 4 - Drak-Olles rysliga morsa
  Barnprogram, Komedi, S4:A4

  Till Drak-Olles stora fasa kommer hans mamma på besök för första gången på hundra år. Och som om inte det var nog har hon dessutom med sig en obehaglig överraskning. Samtidigt har Vampyrella bestämt sig för att adoptera en föräldralös fladdermus.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 5 - Frankensteins sup
  Barnprogram, Komedi, S4:A5

  Den ökände Dr Frankenstein kommer till hotellet med sin fasansfulla assistent Igorina. Dom är bland dom levande för att söka efter en ny hjärna till sitt senaste monster. Problemet är bara att den tillhör nån som lever.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 6 - Ragatha Christie-gåtan
  Barnprogram, Komedi, S4:A6

  För att locka fler gäster till hotellet bjuder Bettan in folk till en ryslig mordgåta. Drak-Olle går motvilligt med på det om han får spela mördaren. Hela familjen engageras och allt går enligt planerna, tills de hittar ett lik som kan vara riktigt.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 7 - Den transsylvanska tronarvingen
  Barnprogram, Komedi, S4:A7

  Greve Dracula har fejkat sin egen död för att få leva i lugn och ro med sin älskade Doris. Därför behöver Transsylvanien en ny kandidat på tronen. Den som står på tur är Draculas enda tronarvinge Vampyrella.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 8 - Den transsylvanske trollkarlen
  Barnprogram, Komedi, S4:A8

  Bettan beger sig till Transsylvanien för att hjälpa Doris som redan vill skilja sig från Greve Dracula. Till Drak-Olles stora fasa har hon bett sin syster Bita att se efter familjen. Som om det inte vore nog med trubbel så dyker den oseriöse trollkarlen Abra Kadaver upp på hotellet.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 9 - Den blodiga skattjakten
  Barnprogram, Komedi, S4:A9

  I ett hemligt rum hittar Drak-Olle och Dös-Kalle en hatt som leder dem till en skattkarta. Drak-Olle gör allt han kan för att hålla den hemlig för Bita. Men det är inte det lättaste eftersom han har kallat in den osmidige byggaren Darek Bloodovic.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 10 - Det osynliga paret
  Barnprogram, Komedi, S4:A10

  Den osynlige mannen och hans lika osynliga fru checkar in på hotellet och snart börjar det försvinna värdesaker. Nere i laboratoriet har Albett uppfunnit en tidsmaskin och åker till framtiden där han träffar någon han känner mycket väl.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 11 - Antons Hugg-o-Sax
  Barnprogram, Komedi, S4:A11

  Vampyrella får besök av sin gamla kille Anton och hans nya kille Huggo von Bitmarck. De är de hetaste frisörerna i Transsylvanien och ska nu öppna en salong bland de levande. Bita och Vampyrella ska vara hårmodeller på invigningen.

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 12 - Lösgadden
  Barnprogram, Komedi, S4:A12

  Drak-Olle har blivit en gammal tandlös vampyr och sitter på ålderdomshemmet Lösgadden. Där minns han sin ungdom och allt galet han varit med om i livet efter döden.

  SVT Play Barn