vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Äventyr, Djur

Farlig natur med Dave Salmoni
Rogue Nature

2007 • USA

Följ med Dave Salmoni när han möter några av världens mest farliga djur.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Björnar
  Äventyr, Djur, S1:A1

  Man tränger djupt in på björnarnas område medan Dave Salmoni ställer sig frågan om björnattacker med dödlig utgång bara är otur eller om björnarna utsåg sina offer till måltavla?

 • Avsnitt 2
  Äventyr, Djur, S1:A2

  Dave Salmoni tar en titt på olika aggressiva schimpansanfall för att försöka förstå hur man skulle kunna få slut på konflikten med våra närmaste kusiner.

 • Avsnitt 3 - Bläckfisk
  Äventyr, Djur, S1:A3

  Dave Salmoni får veta att Humboldtbläckfiskar jagar i flock, är lika intelligenta som hundar och har ett lika kraftigt bett som en schäfer!

 • Avsnitt 4 - Flodhäst och Krokodil
  Äventyr, Djur, S1:A4

  Dave Salmoni ser närmare på flodhästarnas beteende. Dessa starkt revirtänkande djur är både oförutsägbara och aggressiva och har dödat fler människor i Afrika än något annat djur.

 • Avsnitt 5 - Elefant
  Äventyr, Djur, S1:A5

  Dave Salmoni reser till Sydafrika och Zambia för att ta reda på om människorna drivit elefanterna för långt och gjort hela populationer mer vildsinta.

 • Avsnitt 6 - Lejon
  Äventyr, Djur, S1:A6

  David Salmoni beger sig till Sydafrika för att möta lejonen i Krugerparken på nära håll och för att ta reda på hur deras beteendemönster har förändrats.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer