vidare till tv.nu
FlashForward

FlashForward

7.6 IMDb, 2009, Drama, Mysterium, USA

Hela jordens befolkning förlorar medvetandet för ett ögonblick och får då en glimt av sina liv sex månader framåt. FBI måste nu försöka komma fram till vad som orsakat det märkliga fenomenet.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - No More Good Days
  Drama, Mysterium

  Plötsligt händer något och hela mänskligheten förlorar medvetandet i 2 minuter och 17 sekunder. En rad händelser från deras nära förestående framtid spelas upp för dem och alla utspelar sig vid samma tidpunkt den 29 april 2010.

 • 01:00Avsnitt 2 - White to Play
  Drama, Mysterium

  Mark och Demetri beger sig till Utah där man misstänker att en person, som kan ha något med den globala minnesluckan att göra, gömmer sig. Olivia får syn på den man hon såg i framtiden och Charlie har problem att hantera vad hon såg.

 • 01:00Avsnitt 3 - 137 Sekunden
  Drama, Mysterium

  Mark och Janis åker till Tyskland för att diskutera de senaste händelserna som rör blackouten. Demetri oroar sig för sin framtid. Aaron försöker få Mark att hjälpa honom med ett tillstånd.

 • 01:00Avsnitt 4 - Black Swan
  Drama, Mysterium

  Olivia tycker att det är svårt att ta råd från Bryce. Mark och Demetri blir oense om hur de ska hantera vad de såg om sin framtid. Nicole går tillbaka till jobbet och får en chockerande föraning om ett mord.

 • 01:00Avsnitt 5 - Gimme Some Truth
  Drama, Mysterium

  Mark blir utfrågad i senaten om sin framtidsinblick. Janis funderar på hur hennes framtidsbild kommer att påverka hennes nuvarande romans. Olivia får ett anonymt meddelande relaterat till Marks upplevelser.

 • 01:00Avsnitt 6 - Scary Monsters and Super Creeps
  Drama, Mysterium

  Mark, Demetri och Wedeck försöker hitta ett samband med Janis attack och en annan attack mot dem. Olivia konfronterar Mark om hans minnesbild. Lloyds son försvinner från sjukhuset. Simon tar kontakt med en motvillig bekant.

 • 01:00Avsnitt 7 - The Gift
  Drama, Mysterium

  Mark, Demetri och Fiona försöker hitta kopplingar mellan flera självmord. Demetri avslöjar sin hemlighet för Zoey och Nicole hjälper Bryce att komma underfund med vad hans framtidssyn egentligen betyder.

 • 01:00Avsnitt 8 - Playing Cards With Coyote
  Drama, Mysterium

  Marks och Olivias romantiska tripp blir avbruten när Mark får ett tips om den tatuerade lönnmördaren han såg i sin framtidsvision. Aaron får veta sanningen om sin dotter Tracys dödsolycka.

 • 01:00Avsnitt 9 - Believe
  Drama, Mysterium

  Bryce börjar söka efter kvinnan som dök upp i hans framtidsvision. Aaron blir orolig över Tracys underliga beteende. Mark försöker spåra den person som varnade Olivia om hans alkoholproblem i hennes framtidssyn.

 • 01:00Avsnitt 10 - A561984
  Drama, Mysterium

  Mark och Demetri ignorerar Wedecks order och reser till Hongkong för att söka efter en kvinna som hävdar att hon känner till detaljer om Demetris öde. Lloyd försöker förklara sin och Simons inblandning i den globala blackouten.

 • 01:00Avsnitt 11 - Revelation Zero
  Drama, Mysterium

  Mark blir suspenderad från FBI. Demetri går motvilligt med på att arbeta tillsammans med CIA-agenten Vogel i sökandet efter Lloyd. Janice får reda på några av Simons familjehemligheter.

 • 01:00Avsnitt 12 - Revelation Zero
  Drama, Mysterium

  Mark fortsätter med sitt sökande efter ett svar på var Lloyd befinner sig, likaså gör Vogel och Dimitri.

 • 01:00Avsnitt 13 - Blowback
  Drama, Mysterium

  Aaron gräver allt djupare i orsaken till varför Jericho-gruppen är ute efter hans dotter. Mark fortsätter fråga ut Lloyd om ett telefonsamtal som ägde rum under framtidsinblicken.

 • 01:00Avsnitt 14 - Better Angels
  Drama, Mysterium

  Demetri, Janis och Vogel reser till Somalia för att söka efter ledtrådar och möter en man som hävdar att han varit vittne till en blackout redan 1991. Olivia försöker få Charlie att berätta vad hon såg i sin framtidsvision.

 • 01:00Avsnitt 15 - Queen Sacrifice
  Drama, Mysterium

  Mark och Vogel försöker avslöja läckan inom FBI och i ett försök att skydda sin familj och sitt äktenskap flyttar Mark ut från huset. Keiko fortsätter sitt sökande i Los Angeles efter Bryce och lyckas hitta ett jobb på det mest osannolika ställe.

 • 01:00Avsnitt 16 - Let No Man Put Asunder
  Drama, Mysterium

  När datumet för mordet på Demetri avslöjas får han bråttom att sätta igång med bröllopsplanerna. Wedeck försöker hjälpa Aaron att infiltrera Jericho för att rädda Tracy. Vänskapen mellan Olivia och Lloyd blir allt starkare.

 • 01:00Avsnitt 17 - The Garden of Forking Paths
  Drama, Mysterium

  Demetris liv hänger på en skör tråd och Mark och hans team gör allt för att hitta honom. Den terrormisstänkta Alda Herzog lovar att ge Zoey information om Demetri, men den har ett pris.

 • 01:00Avsnitt 18 - Goodbye Yellow Brick Road
  Drama, Mysterium

  Jannis fortsätter att försvåra arbetet för sina kollegor på FBI. Olivia får besvärande nyheter av Gabriel. I Afghanistan utsätter sig Aaron för livsfara när han söker efter sin dotter.

 • 01:00Avsnitt 19 - Course Correction
  Drama, Mysterium

  Demitri och Banks försöker sätta fast en mördare och frågan om man kan övervinna sitt öde väcks. Mark går motvilligt med på att hjälpa Simon att hitta sin syster. Nicole vill behålla viktig information för sig själv inför Bryce.

 • 01:00Avsnitt 20 - The Negotiation
  Drama, Mysterium

  Det är den 28 april och bara en dag återstår tills det som man sett i sin framtidsvision ska inträffa. Mark måste göra allt som står i hans makt för att skydda Gabriel. Aarons liv är i fara när han försöker rädda sin dotter från sina förövare.

 • 01:00Avsnitt 21 - Countdown
  Drama, Mysterium

  Den ödesdigra dagen som hemsökt människor i deras framtidsvisioner närmar sig snabbt. Mark gör allt han kan för att skydda Gabriel som har en avgörande roll i hur framtiden kommer att se ut.

 • 01:00Avsnitt 22 - Future Shock
  Drama, Mysterium

  Det är den 29 april och alla väntar på att se om deras framtidsvisioner ska bli sanna. Samtidigt som Mark avslöjar datumet för nästa blackout bryter sig Simon och Demetri in på NLAP för att försöka förhindra att den inträffar.