vidare till tv.nu
Se trailer
Veckans streamingquizsektionspartner

Dans, Reality

Flirty dancing

2020 • Sverige

Drömmer du om kärlek men har tröttnat på ytliga dejtingappar? I Flirty dancing plockar vi tillbaka dansgolvets magi och låter singlar mötas i en dans. Utan att säga ett ord dansar par som matchats samman. Därefter får de välja om de vill dejta.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dans, Reality, S1:A1

  Natalia drömmer om hollywood-romantik men har inte lyckats hitta rätt. Frågan är om det kommer slå gnistor när hon möter Oskar i en dans. Vi får även lära känna Pernilla och Janne, som ska se om det finns kemi utan att utbyta ett ord.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dans, Reality, S1:A2

  Disneyromantikern Ali drömmer om att hitta sin sagoprinsessa. Förhoppningarna är därför stora när han får chansen att dansa sig till kärlek med Natalie på Gröna Lund. Samtidigt möts Jesper och Carolina i en dans som utmanar deras personligheter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dans, Reality, S1:A3

  I en magisk sagomiljö möts Manuel och Niklas i en dans och det dröjer inte länge innan fyrverkerier uppstår. Karriäristerna Amanda och William är redo att satsa på kärleken och frågan är om deras dans kommer bli starten på ett storslaget äventyr?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dans, Reality, S1:A4

  I jaken på kärlek ses Nelly och Geronimo på en båt där deras dans visar sig bli ett känsloladdat möte. Samtidigt pirrar det i magen när Frida och Pontus tar sig an deras specialkoreograferade rutin på ett ånglok i skogen.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer