vidare till tv.nu
ANNONS
Se trailer
Mer krim? Kolla här...sektionspartner

Kriminalare

Florida Man Murders

USA

Om några av Floridas mest ökända och omdiskuterade mördare. Ta del av dödliga kärlekstrianglar, välriktade bilbomber och andra bisarra brott som har väckt såväl fascination som avsky över hela USA.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Musclehead Murders
  Kriminalare, S1:A1

  Ett välbärgat Miamipar försvinner och lämnar en övergiven Lamborghini efter sig. Polisen är förbryllad, tills en rik affärsman träder fram med en bisarr berättelse om en grupp muskulösa män med smak för dyra bilar och snabba pengar.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Murder In The Keys
  Kriminalare, S1:A2

  De unga turturduvorna Michael och Susan Missy MacIvor har nyss gift sig och nu väntar de tillökning i Florida Keys. Deras lyckliga tillvaro slås i spillror under några stormiga timmar när en samvetslös mördare gör sig skyldig till trippelmord.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Killer Succession
  Kriminalare, S1:A3

  Arvtagerskan Margaret Benson och hennes son omkommer omedelbart när en välplacerad bilbomb briserar i miljonärsenklaven Naples i Florida. Margarets dotter är vid liv, om än allvarligt skadad, och polisen sätter nu allt hopp till hennes vittnesmål.

 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Dial 911 for Murder
  Kriminalare, S1:A4

  Den 21-årige romantikern Landy Martinez faller offer för en skakande och dödlig kärlekstriangel. På brottsplatsen återfinns en video där han ber för sitt liv, men vem är personen bakom kameran? Polisen påbörjar en utredning för att hitta mördaren.

 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Alligator God
  Kriminalare, S1:A5

  Djupt inne i Everglades nationalpark hittar polisen ett människohuvud utan kropp. När de försöker att identifiera offret träder en man från trakten fram med en osannolik historia.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer