vidare till tv.nu

Dokumentär

Folkeopplysningen

Norge

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - Kroppen på service
  Dokumentär, S6:A1

  Selv om vi som befolkning blir friskere og friskere, dukker det stadig opp nye tilbud for å sjekke om vi egentlig er syke. Andreas Wahl undersøker hvilke helsetiltak som lønner seg og hvilke som bare gjør oss sykere.

 • Avsnitt 2 - Eksperten
  Dokumentär, S6:A2

  Media er fullt av eksperter som uttaler seg om alt mulig, men kan vi stole på det de forteller oss? Andreas går ekspertene etter i sømmene og undersøker om det er mulig å hevde seg i en moderne debatt, nesten helt uten kunnskap om debattens tema?

 • Avsnitt 3 - Resirkulering
  Dokumentär, S6:A3

  Vi sorterer, vasker, bretter og stapper, men er kildesortering egentlig et godt klima- og miljøtiltak? Andreas prøver å finne ut av hva som skjer med søppelet etter at vi har sortert det, og om resirkulering virkelig bidrar til å stoppe klimakrisen.

 • Avsnitt 4 - Laks
  Dokumentär, S6:A4

  400 millioner oppdrettslaks svømmer til enhver tid rundt i norske merder. Hvordan påvirker laksen miljøet? Er det sunt å spise oppdrettslaks? Andreas Wahl leter etter sannheten om den rosa fisk.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer