vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminaldrama, S1:A1

  Henry och polisinspektören Jo undersöker en tunnelbanekrasch där flera personer dött. Den nyblivna änkan Jo fascineras av Henry och försöker lära känna honom, något som ställer till med problem. Henry upptäcker att någon känner till hans hemlighet.

 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, S1:A2

  En person dör efter ett fall från en bro och polisen kommer fram till att det är självmord. Henry håller inte med utan hävdar att det rör sig om ett mord, så han och Jo bestämmer sig för att göra en egen utredning.

 • Avsnitt 3
  Kriminaldrama, S1:A3

  När Henry och Jo ställs inför flera personer som dött av ett kemiskt medel, leder spåren till en klinik som framställt en produkt, Aterna, som påstås vara ungdomens källa. Henry lyckas hitta en koppling till en händelse i 1906.

 • Avsnitt 4
  Kriminaldrama, S1:A4

  Den hänsynslösa Gloria Carlyle, överhuvud för en av New Yorks rikaste familjer, hittas livslös på ett konstmuseum i samband med ett evenemang. Henry har flera tänkbara misstänkta och motiv men han plågas av de minnen som konstmuséet framkallar.

 • Avsnitt 5
  Kriminaldrama, S1:A5

  När en knarkare som lagt drogerna på hyllan och börjat engagera sig i samhället dör av en överdos misstänker Henry och Jo att det i själva verket rör sig om mord. Abe bjuder Henry och Jo på middag.

 • Avsnitt 6
  Kriminaldrama, S1:A6

  När ett människohjärta som nyligen suttit i sin ägares kropp levereras till kriminalavdelningen inser Henry och Jo att mördaren försökt efterlikna Jack Uppskäraren.

 • Avsnitt 7
  Kriminaldrama, S1:A7

  Några timmar innan miljardärssonen Tyler Forester ska erhålla ett pris för sina humanitära insatser hittas han död i sin lägenhet. Henry och Jo upptäcker något i Tylers förflutna som kan förklara vad som hänt honom. Abe avslöjar något för Henry.

 • Avsnitt 8
  Kriminaldrama, S1:A8

  När en framgångsrik affärsman dör pekar allt mot att det handlar om en slags rituell bestraffning. Jo och Henry misstänker en terapeut som arbetar med dominans och som den avlidne regelbundet besökte. Abe får ett överraskande förslag från sin exfru.

 • Avsnitt 9
  Kriminaldrama, S1:A9

  Henry och Jo tar sig an ett mordfall som kretsar kring vem som äger rättigheterna till den legendariska jazzlåten 6 A.M. och som därmed kan inhämta stora summor pengar. Abe försöker få Henry att uppskatta en ny musikstil.

 • Avsnitt 10
  Kriminaldrama, S1:A10

  En förlovad brittisk aristokrat hittas död i Central Park och polisen får direkt anledning att ifrågasätta hans identitet. Fallet innehåller både olycklig kärlek och avundsjuka samt en nervös blivande svärfar.

 • Avsnitt 11
  Kriminaldrama, S1:A11

  När en taxiförare mördas med ett antikt svärd inser Henry att den anonyma person som ringt honom vid upprepade tillfällen, Adam, på något sätt är inblandad. När ett andra mord inträffar försöker Adam sätta dit Henry för mordet.

 • Avsnitt 12
  Kriminaldrama, S1:A12

  Henry och Jo undersöker mordet på en ung och framgångsrik börsmäklare som påträffats död längs East River. Det visar sig att offret var son till en av Abes vänner från militären och Abe startar en egen hemlig utredning.

 • Avsnitt 13
  Kriminaldrama, S1:A13

  Henry och Jo utreder mordet på en före detta kriminell som någon försökt sätta dit för en juvelstöld. De hittar en koppling till Jos avlidne make Sean, något som framkallar smärtsamma minnen för Jo.

 • Avsnitt 14
  Kriminaldrama, S1:A14

  När en man vid namn Karl Haas hittas död måste Jo och Henry utreda inte bara ett mord men även ett gammalt konstrelaterat brott. Abe får ett oväntat besök av Adam. Henry minns när han 1814 upptäckte att hans pappas företag bedrev olaglig verksamhet.

 • Avsnitt 15
  Kriminaldrama, S1:A15

  När en äldre man hittas död upptäcker Henry att den till synes ordinära mannen i själva verket var en kung som levde i exil. Han minns när han ett halvt sekel tidigare räddade livet på en pojke som visade sig vara en prins.

 • Avsnitt 16
  Kriminaldrama, S1:A16

  Henry och Jo tittar närmare på 1970-talets New York när en ung kvinnlig student hittas död. Kvinnan samlade på autentiska kläder från decenniet men det visar sig att hennes intresse för det förflutna tagit en ohälsosam vändning.

 • Avsnitt 17
  Kriminaldrama, S1:A17

  Henry och Jo utforskar fenomenet cyberterrorism under sin jakt på en mördare efter att en medlem av en hemlig grupp med datahackers hittas död. Utredningen tar en farlig vändning för Henry när sanningen om hans förflutna riskerar att avslöjas.

 • Avsnitt 18
  Kriminaldrama, S1:A18

  När ägaren av ett företag som letar efter försvunna skatter hittas mördad ger sig Henry och Jo ut för att hitta både mördaren och ett försvunnet skepps skatter. Det visar sig att det rör sig om samma skepp som Henry en gång i tiden blev mördad på.

 • Avsnitt 19
  Kriminaldrama, S1:A19

  När Jo tillbringar en kväll på en punkklubb tillsammans med Isaac Monroe stöter de på en kvinnas mumifierade kropp i en av klubbens väggar. Offrets pojkvän Eddie Warsaw dömdes för mordet 30 år tidigare men har hela tiden hävdat att han är oskyldig.

 • Avsnitt 20
  Kriminaldrama, S1:A20

  Henry och Jo får en inblick i den tuffa och passionerade balettvärlden under en högprofilerad mordutredning. Henry minns sitt möte med en kvinnlig skulptör i Paris 1929 där droger och jakten på konstnärlig inspiration tog en känslomässig vändning.

 • Avsnitt 21
  Kriminaldrama, S1:A21

  Henry ber polisen om hjälp med att hitta sin livs kärlek, Abigail, och ser sedan spänt på medan ett händelseförlopp tar vid som till slut ger Henry den skrämmande sanningen om Abigails sista hemlighet.

 • Avsnitt 22
  Kriminaldrama, S1:A22

  Henry och Jo undersöker mordet på en museiarbetare och spåren pekar mot en försvunnen antik dolk som inte bara tog livet av Julius Caesar utan även Adam. Henrys och Adams kraftmätning närmar sig sitt slut och resultatet kan bli ödesdigert.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer