vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Förhöret
Forhøret

...

Danmark
DramaKriminalare
0
0

När polisen Bjørns dotter hittas död kartlägger han hennes sista dagar. I en rad möten med misstänkta och involverade ställs han mot svåra sanningar om både dottern och sig själv.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • ...välgjord och välspelad...

 • Rasande och oroligt, och allt mer trasigt, drar Ullrich Thomsens poliskaraktär från ledtråd till ledtråd genom ett mörkt, korrumperat Köpenhamn.

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Restaurangen
  Drama, Kriminalare

  Holger Lang får en videoinspelning där Christina, hans skyddsling och potentiella arvtagare, mördas. Holger förstår genast kopplingen till sin älskade lillebror Markus.

  Tele2 Play
  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Byggarbetsplatsen
  Drama, Kriminalare

  Holgers äldsta barndomsvän, Otto, lyckas övertyga Holger om sin lojalitet. Men Holger upptäcker att under den vänliga fasaden döljer sig en ondskefull plan.

  Tele2 Play
  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Lang Towers
  Drama, Kriminalare

  Rupert och hans tvillingsyster Beatrice, Holgers yngre styvsyskon och blivande företagsledare, ska träffa Markus. Holger kommer oinbjuden på mötet och konfronterar dem med deras potentiella plan att försöka avsätta honom med hjälp av Liz och Otto.

  Tele2 Play
  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Puben
  Drama, Kriminalare

  Holger rusar ut till Markus hemliga möte när han stoppas av polischefen Richard. Han vill prata med Markus eftersom han kände John, torpeden som mördade Christina.

  Tele2 Play
  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Golfklubben
  Drama, Kriminalare

  Holger åker till Mallström, hans rival, och tvingar sig in i hans helikopter. Mallström erkänner att han har planerat att krossa Lang Enterprises, men han har ingen aning om vad mer Markus hade för planer.

  Tele2 Play
  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Riket
  Drama, Kriminalare

  Holger vill se Markus en sista gång och bara hans första fru Camilla kan hjälpa honom. Camilla bekänner en hemlighet som hon har hållit privat alla dessa år.

  Tele2 Play
  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Familjens herrgård
  Drama, Kriminalare

  Holger är i en känslomässig kris när han närmar sig familjens herrgård. Hans mor är mycket arg på honom och gör en överraskande upptäckt. I en sista uppgörelse förstår han sanningen och måste fatta ett livsomvälvande beslut.

  Tele2 Play
  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Lägenheten
  Drama, Kriminalare

  Holger skyndar sig till Markus lägenhet för att hitta Liz, den lojala företagsjuristen. Holger upptäcker att Liz har hjälpt Markus med ett specifikt kontrakt som skulle kunna skada företaget allvarligt.

  Viaplay
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy