vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Förlåt, Norge
Unnskyld, Norge

...

Norge
KomediReality
0
0

Komikern Casper Christensens karriär går som på räls när han dras in i en skandal och hans mörka förflutna offentliggörs. Han får sparken och märker snart att det enda jobb han erbjuds finns i Norge.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Casper Christensens karriär slås i spillror när han anklagas och dras in i #metoo. Han får sparken från sin talkshow och måste dra till Norge för att få jobb, med sitt dokumentärteam i släptåg.

  Pluto TV
  Tele2 Play
 • Avsnitt 2 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Casper ankommer till Norge och är redo att börja sitt nya jobb på TV3, men det är inte vad han trott. Han bestämmer sig för att ta saken i egna händer, med hjälp av festkungen Sverre Goldenheim.

 • Avsnitt 3 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Caspers dröm om en norsk talkshow verkar fortfarande ouppnåelig, så han letar efter nya möjligheter. När han erbjuds en plats i ett ungdomsprogram verkar det för bra för att tacka nej till.

  Pluto TV
  Tele2 Play
 • Avsnitt 4 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Casper lovas grönt ljus för sin talkshow under förutsättning att han kan få de största stjärnorna som gäster. Han ber Fredrik Skavlan om hjälp, men erbjuds istället ett jobb av Petter Stordalen.

  Pluto TV
  Tele2 Play
 • Avsnitt 5 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Petter Stordalen sparkar Casper vars enda chans blir att satsa stort på talkshowen. När han får kontakt med schackmästaren Magnus Carlsen som också anklagats i #metoo börjar allt ljusna.

  Pluto TV
  Tele2 Play
 • Avsnitt 6 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Casper blir officiellt sedd som ett offer i #metoo, vilket han ser som sin chans att vinna sympati. Han gästar talkshowen Senkveld, vilket han ser som en möjlighet att främja sina egna planer.

  Pluto TV
  Tele2 Play
 • Avsnitt 7 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Casper får grönt ljus för sin talkshow och det är dags för presskonferens. Men det är långt kvar innan Casper är redo, och till råga på allt tvingas han flytta ihop med komikern Morten Ramm.

  Pluto TV
  Tele2 Play
 • Avsnitt 8 - Förlåt, Norge
  Komedi, Reality

  Premiären för Caspers talkshow är här och alla ögon är på honom. Men när hans gäster hittar ursäkter för att backa ur kontraktet med honom hamnar han i trubbel och måste kompensera tv-bolaget.

  Pluto TV
  Tele2 Play
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy