vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Förr eller senare exploderar jag
The Fault in Our Stars

Dela
Hazel och Gus är två ovanliga tonåringar som har en hel del gemensamt; en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem - och oss - på en oförglömlig resa. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Förr eller senare exploderar jag

Annons
Netflix
Prenumeration
Betygsätt Förr eller senare exploderar jag
88
18
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 23 recensioner

  • Lika levande och poetisk som Kristian Gidlund i allt han skrev, in i det sista. Lika romantisk som Romeo och Julia, och en riktig snyftare.

  • ...en film om hur omöjligt det kan vara att acceptera sin eller sin älskades död på ett tillfredställande sätt. Att en kärlekshistoria mellan tonåringar har det budskapet känns modigt.

  • ...skildrar relationen mellan barn och förälder på ett rätt trovärdigt sätt. Inte minst då det blir tydligt hur barnet tar ansvar för föräldrarnas känslor.

  • ...har alla förutsättningar att bli en mindre klassiker, en film för dagens tonåringar att bära med sig länge.

  • Oerhört gripande kärlekshistoria som verkligen känns, utan att för den skull bli för smörig.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer