vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Funny or Die
Funny or Die Presents

...

USA
Komedi
0
0

Komiker, skådespelare och författare i en blandning av oborstade, opassande och depraverande humorsketcher.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
HBO Max
Prenumeration
Från kritikerna
 • ...the fact that everything's filmed like a mini-movie gives the series an Amazon Women on the Moon feel – with nary a "parody of a major blockbuster movie" in sight. Refreshing.

 • ...there are diamonds in the dross, including some biting political observations and some entertaining lunacy.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Episode #2.1
  Komedi, S2:A1

  Rob Huebel och Deepak Chopra för ett filosofiskt samtal om livet och döden i `Do You Want to See a Dead Body?' I `Terrible Decisions - The Drop Off' är Gary Cole en FBI-agent som anlitar Ben Schwartz i en brottsprovokation under täckmantel.

  HBO Max
 • Avsnitt 2 - Episode #2.2
  Komedi, S2:A2

  En före detta brottsling filmar en dokumentärserie om sin nya karriär som livscoach i Romany Malcos `Tijuana Jackson: Life Coach'. I ett avsnitt av `United States Police Department' utreder Ducca och Phuck barnprostitution.

  HBO Max
 • Avsnitt 3 - Episode #2.3
  Komedi, S2:A3

  Ben Stiller gästspelar i en ny upplaga av Rob Huebels sketch `Do You Want to See a Dead Body?' I `Brick Novax's Diary' ser Brick tillbaka på tiden då han var den populäraste folksångaren i hela världen.

  HBO Max
 • Avsnitt 4 - Episode #2.4
  Komedi, S2:A4

  `It's Gert' är en sitcom för söndagsmorgnar med `America's Got Talent'-tävlanden Mary Bly, Jimmy Walker och Quang Hyunh. Rob Huebel, Paul Scheer och Rob Riggle är med i veckans film `Death Hunt' och damernas toabesök parodiseras.

  HBO Max
 • Avsnitt 5 - Episode #2.5
  Komedi, S2:A5

  I detta avsnitt av `Tijuana Jackson: Lifecoach' vill Tijuana vara ett gott föredöme för sin brorson. Vi får se mer av filmen `Death Hunt', ett inlägg från `Brick Novax's Diary' och ett avsnitt av `Welcome to My Study'.

  HBO Max
 • Avsnitt 6 - Episode #2.6
  Komedi, S2:A6

  I `Lady Refs' hamnar Dirkson, Jablonski och en kvinnlig fotbollsdomare i ett triangeldrama. Vi får ännu ett avsnitt av `Do You Want to See a Dead Body?' med Rob Huebel och en gästspelande Rachel Harris.

  HBO Max
 • Avsnitt 7 - Episode #2.7
  Komedi, S2:A7

  I `Tijuana Jackson: Life Coach' ger Tijuana oönskade råd till en kvinna i en spritbutik. I uppföljningen till `Lady Refs' faller Dirkson för Kennedy och på planen. Adam West gästspelar i `Adam West Hits on You... Hard'.

  HBO Max
 • Avsnitt 8 - Episode #2.8
  Komedi, S2:A8

  I detta avsnitt av Rob Huebels `Do You Want to See a Dead Body' gästspelar Warren Sapp. `Lady Refs' fortsätter och i filmen `Boobie', som är en duell mellan två mustaschbeprydda män i vitt, gästspelar Elijah Wood.

  HBO Max
 • Avsnitt 9 - Episode #2.9
  Komedi, S2:A9

  I `Brick Novax's Diary' får vi höra om när Brick var filmstjärna i Japan. Vi får se den dramatiska avslutningen på `Lady Refs', och Fred Willard är med i `Jeff Baker: Junior College Professor'. `Crazy Town' är filmen i detta avsnitt.

  HBO Max
 • Avsnitt 10 - Episode #2.10
  Komedi, S2:A10

  `United States Police Department' fortsätter i detta avsnitt. Filmen `The Terrys' handlar om två utslagna metamfetaminpundare som båda heter Terry och i `Baby Boss' konfronterar en kvinnlig kontorsarbetare sin chef.

  HBO Max
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer