vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Gangs of London

...
  Bakom kulisserna: A Look At The Series
  Bakom kulisserna: The Power Of Women

Storbritannien
KriminaldramaMiniserie
0
0

När den obestridda gängledaren Finn Wallace plötsligt hittas död uppstår ett maktvakuum. Wallaces anhängare startar en intensiv jakt på mördaren, samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den bräckliga freden.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • ...kittlande, uppiggande och så explosivt uppmärksamhetskrävande att man tappar hakan.

 • Årets våldsammaste serie. Och även en av de bättre.

 • ...det våldsammaste du kommer se på tv i år. Men också något av det bästa.

 • ...action i absolut världsklass...

 • Brutal, men jättrebra.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A1

  Londons kriminella värld chockas när gangsterbossen Finn Wallace plötsligt hittas död. Finns efterträdare Ed försöker att lugna ner situationen men hans strategi undermineras av Finns son Sean som genast drar i motsatt riktning.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 2
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A2

  Spänningarna fortsätter växa efter Finns begravning. När ryktet sprider sig att albanerna kan ligga bakom kidnappningen av Finns chaufför blir det upp till hantlangaren Elliot att hitta honom, ett givet tillfälle att visa vad han går för.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 3
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A3

  Verksamhetsförbud råder i den kriminella världen, men alla följer inte order och våldsamheter utbryter när heroinsmugglaren Asif Afridi utsätts för en räd. Elliot stärker sin kontakt med Dumanifamiljen och Sean rasar över en ny upptäckt om Finns död.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 4
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A4

  Lale ställs inför ett omöjligt beslut. Kommer hon välja sitt hemland eller sin familj? Ed är bekymrad över Seans slutenhet och Elliot får i uppdrag att undersöka hans förehavanden. Luan reser till Nigeria för att sluta ett viktigt avtal.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 5
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A5

  Ed fattar misstankar mot Elliot och bestämmer sig för att sätta hans lojalitet på prov. Sean drar ihop en middag i ett försök att försonas med Ed. Frestelser och faror lurar runt varje hörn när illvilliga personer tar sikte på Alexander.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 6
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A6

  Darren har dragit sig undan till en avlägsen bondgård och brottas med kaoset han har skapat. Kinney får veta att en grupp vältränade legosoldater är ute efter hans son och inleder ett desperat försök att varna honom innan det är för sent.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 7
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A7

  Sean måste gömma sig samtidigt som han konfronteras med obekväma sanningar om sin familj - och sig själv. Hur långt är han villig att gå i jakten på Finns mördare? En mörk frestelse uppstår när Sean och Elliot söker igenom en av legosoldaternas hem.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 8
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A8

  Allt håller på att falla samman. Marian är försvunnen och Wallace-klanen har blivit bestulen på stora summor pengar. På annat håll iscensätter Mosi en blodig hämnd mot Luan samtidigt som Elliot och Vicky förbereder sitt nästa stora drag.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 9
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A9

  Sean ställs inför ett tufft beslut. Ska han fly från staden för gott eller stanna och utmana sin mäktiga fiende? Luan riskerar allt i ett försök att oskadliggöra Mosi, Floriana nappar på en ny möjlighet och Elliot drabbas av ett oväntat bakslag.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 10
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A10

  Spelplanen har ritats om, blod har flutit och nya allianser har bildats. Elliot pressas att ta ett beslut som kommer att avgöra hela hans framtid och Sean upptäcker en förrädare som har verkat framför hans ögon hela tiden.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy