vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Holiday, Romantik

Gavin och Stacey
Gavin and Stacey

8.1 IMDb2007 • Storbritannien

Om Gavin från Essex och Stacey från Wales som blir kära.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Holiday, Romantik, S3:A1

  Gavin börjar sitt nya jobb i Cardiff och Stacey är överlycklig över att vara hemma igen. Smithy börjar vänja sig vid sitt liv i Essex utan sin bästa kompis.

 • Avsnitt 2
  Holiday, Romantik, S3:A2

  Stacey söker nytt jobb samtidigt som hon försöker försäkra sig om att Gavin står fast vid ett löfte han nyligen gett henne. Dave blir allt annat än glad när Nessa berättar att hon tänker ta med sig bebisen till Essex för att träffa pappan.

 • Avsnitt 3
  Holiday, Romantik, S3:A3

  Pam och Mick börjar ångra sig angående konservatoriet. Smithy är ett vrak efter hans senaste, pinsamma möte med Nessa. Stacey upptäcker något oroväckande men är osäker på om det rätta att göra är att berätta för Gavin.

 • Avsnitt 4
  Holiday, Romantik, S3:A4

  Gavin är obekväm med det faktum att Gwen och Bryn vet allting om hans och Staceys sexliv. Pete och Dawn förbereder sig inför att förnya sina bröllopslöften och alla följer med till Billericay för att vara med och fira.

 • Avsnitt 5
  Holiday, Romantik, S3:A5

  Det är en nationell helgdag och gänget från Essex tänker tillbringa den på stranden. Gavin har ett förtroligt samtal med sin pappa och han får mycket nytt att tänka på. Dave blir nedstämd när han upptäcker hur kul Nessa och Smithy har tillsammans.

 • Avsnitt 6
  Holiday, Romantik, S3:A6

  Nessas och Daves bröllop närmar sig med stormsteg och förberedelserna är i full fart. Stacey avslöjar livsomvälvande nyheter för Gavin.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer