vidare till tv.nu
Gordon Behind Bars
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Gordon Behind Bars

2012 • Kriminalare, Matlagning • Storbritannien

Antalet fångar i brittiska fängelser växer konstant och har blivit ett allt större problem, både för skattebetalarna och för samhället i stort. Kocken och programledaren Gordon Ramsay tycker att det är dags för Storbritanniens fångar att börja bidra med något till samhället. Gordon ger sig själv sex månader att lansera ett framgångsrikt matföretag bakom fängelsemurarna. Hans mål är att få de intagna att laga mat som ska säljas till allmänheten.
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminalare, Matlagning, S1:A1

  Gordon kommer fram till ett viktorianskt fängelse i södra London. Här sitter de intagna huvudsakligen fängslade för knarkhandel, rån och våldsbrott. Gordon sätter samman ett lag som får i uppdrag att laga mat åt hela fängelset.

 • Avsnitt 2
  Kriminalare, Matlagning, S1:A2

  Gordon måste låta fångarna använda vassa knivar för att de ska kunna klara av dagens uppdrag. En av de insatta, Jerome, krånglar till det för Gordon genom att verbalt angripa en av fängelsevakterna, vilket får negativa konsekvenser för honom.

 • Avsnitt 3
  Kriminalare, Matlagning, S1:A3

  Gordons så kallade Bad Boy Bakery måste börja tjäna riktiga pengar, därför framställer grabbarna ett läckert tilltugg som de hoppas sälja till stora caféer.

 • Avsnitt 4
  Kriminalare, Matlagning, S1:A4

  Gordon övertalar en berömd cafékedja att prova fångarnas citrondessert och kontaktar justitieministern för att be om ekonomiskt stöd. Gordon måste nu säkerställa att han har skapat en verksamhet som fångarna själva kan underhålla.