vidare till tv.nu

Matlagning, Reality

Gordon's Great Escape

7.8 IMDb2010

Gordon Ramsey lämnar sitt hektiska liv bakom sig och ger sig ut för att hitta fräscha smaker.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Cambodia
  Matlagning, Reality, S2:A1

  Gordon besöker Kambodja, där han äter stekt fågelspindel och förbereder en traditionell festmiddag för den kungliga familjen. Gordon provar en lång rad ovanliga rätter på sin resa genom det hårt trängda landet, inklusive råa ankägg.

  Disney+
 • Avsnitt 2 - Vietnam
  Matlagning, Reality, S2:A2

  Gordons gastronomiska resa genom Sydostasien för honom till Vietnam. Han provar en rad olika delikatesser, inklusive ett ormhjärta som fortfarande slår, och i Ho Chi Minh City besöker han stadens finaste restaurang.

  Disney+
 • Avsnitt 3 - Malaysia
  Matlagning, Reality, S2:A3

  Malaysias matkultur är en blandad kompott med olika influenser, och Gordon har bara en vecka på sig att bemästra dess mest välkända maträtter. Han tas omhand av landets bästa kvinnliga kockar, och de visar snabbt var skåpet ska stå.

  Disney+
 • Avsnitt 4 - Thailand
  Matlagning, Reality, S2:A4

  Gordon avslutar sin Asienresa i Thailand, där han lär sig att tillaga några av landets läckraste maträtter, och sedan dyker efter jätteostron i Krabi. Gordon besöker Thailands kvinnoinstitut där de tävlar för att vinna priset för Bästa Fiskröra.

  Disney+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer