vidare till tv.nu
Se trailer

Action, Drama

Gotham

7.8 IMDb2014

Den nyblivna poliskommissarien James Gordons i Gotham City är redo att bevisa vad han går för. Han bestämmer sig för att få rättsida på korruptionen i staden och det blir en ensam kamp där han ställs mot sina kollegor och den undre världen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Year Zero
  Action, Drama, S5:A1

  Jim Gordon och Bruce Wayne försöker hantera kaoset i Gotham när alla kriminella som överlevt attacken börjar muta in olika territorier i staden. Selina försöker hantera sin osäkra framtid.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Trespassers
  Action, Drama, S5:A2

  Gordon och Bullock utreder ett fall med kidnappade barn. Barbara visar sig bli en otippad allierad. Bruce är på jakt efter något som kan bota Selina.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Penguin, Our Hero
  Action, Drama, S5:A3

  Selina är besluten att hitta Jeremiah och övertygar Bruce om att hjälpa henne. Med Haven som en fredad plats för flyktingar hoppas Gordon kunna stoppa gängkriget i Gotham.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Ruin
  Action, Drama, S5:A4

  Gordon och Penguin tvingas samarbeta när Lucius, Nygma och Barbara alla har olika misstankar om vem som låg bakom bombdådet i Haven. Selina fortsätter sin jakt på Jeremiah för att utkräva hämnd.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Pena Dura
  Action, Drama, S5:A5

  En militärstyrka, ledd av Eduardo Dorrance, anländer till Gotham för att ge understöd. Nygma söker svar från Penguin vilket leder honom till Hugo Strange.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - 13 Stitches
  Action, Drama, S5:A6

  Gordon samlar ihop ett otippat team för att försvara Gotham från Dorrance och hans militärtrupp. Barbara berättar en nyhet för Gordon som kommer att förändra hans liv för alltid.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Ace Chemicals
  Action, Drama, S5:A7

  Jeremiah återvänder med en bisarr plan för att få en särskild kontakt med Bruce. Gordon kämpar för att Gotham City åter ska ha kontakt med fastlandet.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Nothing's Shocking
  Action, Drama, S5:A8

  Bullock konfronteras med sitt förflutna när han och Gordon utreder morden på två före detta poliser. Bruce och Alfred utforskar tunnlarna under staden.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - The Trial of Jim Gordon
  Action, Drama, S5:A9

  Gordon blir skjuten när han försöker medla mellan Gothams kriminella gäng. Ivy dyker upp igen och visar sig ha intrikata planer.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - I Am Bane
  Action, Drama, S5:A10

  Inför Gothams återförening med fastlandet ställs Gordon och Bruce inför en förvandlad Eduardo Dorrance, som nu kallar sig Bane. Barbara ber Lee om hjälp inför sitt barns födsel.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 11 - They Did What?
  Action, Drama, S5:A11

  Medan Bane startar sin slutgiltiga plan för att förstöra Gotham samlar Gordon sina forna fiender för att rädda staden. Bruce har bestämt sig för att lämna Gotham, till Selinas stora sorg.

  Netflix
 • Se trailer
  Avsnitt 12 - The Beginning...
  Action, Drama, S5:A12

  Tio år senare återvänder Bruce till Gotham för öppnandet av nya Wayne Tower. Gordon kommer en konspiration på spåren. En ny figur äntrar scenen för att bli den hjälte som Gotham City behöver.

  Netflix

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer