vidare till tv.nu

Drama

Grand Hotel

7.0 IMDb2019 • USA

Amerikansk dramaserie som utspelar sig på ett familjeägt hotell i Miami Beach, där skandaler är en del av vardagen för såväl anställda som gäster.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, S1:A1

  Karismatiske Santiago driver ett lyxhotell i Miami medan hans fru Gigi och deras vuxna barn njuter av den glamorösa tillvaron. Samtidigt kämpar de anställda för att hitta sin plats i ett hierarkiskt system där hemligheter frodas.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 2 - Smokeshow
  Drama, S1:A2

  Gigi gör en insats för att försöka rädda hotellet när El Reys uppträdande spårar ur. Dannys hemlighet avslöjas av en hotellanställd och Javi måste kliva fram och ta ansvar för sina handlingar efter Ingrids svek.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 3 - Curveball
  Drama, S1:A3

  Danny upptäcker ny information om Skys försvinnande. Alicia och Gigi är oense om hur hotellet ska drivas, och Alicia får en glimt av Beatriz förflutna.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 4 - The Big Sickout
  Drama, S1:A4

  Danny och Jason gräver vidare i mysteriet kring Skys försvinnande. Javi sätts i arbete och Santiago känner sig obekväm när en gammal vän till Gigi checkar in på hotellet.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 5 - You've Got Blackmail
  Drama, S1:A5

  Javi avslöjar sin stora hemlighet för familjen. Alicias och Dannys relation blir mer komplicerad när nya regler införs. Listan över misstänkta kandidater till Skys försvinnande utökas när en av hennes tidigare älskare avslöjas.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 6 - Love Thy Neighbor
  Drama, S1:A6

  Ett grannhotell sätter käppar i hjulet när Grand Hotel förbereder sig för en stor välgörenhetsgala. Mrs. P går under täckmantel och Javi omfamnar sin nya papparoll, familjens tveksamhet till trots.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 7 - Where the Sun Don't Shine
  Drama, S1:A7

  Santiago är fortsatt uppretad på grannhotellet och bestämmer sig för att ta saken i egna händer. Danny blir svartsjuk på Alicias nya relation och Carolina avslöjar för Yoli att hon har information om deras pappa.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 8 - Long Night's Journey into Day
  Drama, S1:A8

  Familjen Mendoza börjar hämta sig från en olycka som har skakat om deras hushåll och Danny upptäcker en tickande bomb som riskerar att äventyra hans relation med Alicia.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 9 - Groom Service
  Drama, S1:A9

  Danny kämpar för att hålla sin relation med Alicia dold från hennes familj. Gigi upptäcker de hemligheter Santiago gått och burit på, medan Felix fortsätter att söka en väg tillbaka in i Gigis liv.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 10 - Suite Little Lies
  Drama, S1:A10

  Santiagos och Gigis relation börjar återhämta sig nu när alla deras kort har lagts upp på bordet. Danny inleder ett samarbete med polisen för att ta reda på vad som hänt med Sky och Javi upptäcker ett nytt specialintresse.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 11 - Art of Darkness
  Drama, S1:A11

  Teresa anordnar en välgörenhetsauktion på hotellet. Alicia och Javi får veta mer om Beatriz, något som framkallar förvirrande barndomsminnen.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 12 - Dear Santiago
  Drama, S1:A12

  Alicia och Javi fortsätter att gräva i vad som egentligen hände med deras mamma. Santiago känns sig fortsatt knuten till Mateo, när chockerande nyheter om hans förflutna uppdagas.

  Comhem Play+
  C More
 • Avsnitt 13 - A Perfect Storm
  Drama, S1:A13

  Dannys sanna identitet avslöjas. Santiago kämpar med livsförändrande nyheter från Mrs. P, och vi får äntligen veta vad som hände med Sky.

  Comhem Play+
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer