vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Grandfathered

6.9IMDb2015

Den framgångsrika krögaren Jimmy Martino är van vid att vara den snyggaste personen i rummet. Men allt förändras vid den överraskande ankomsten av Jimmys vuxne son, Gerald, och hans lilla dotter, Edie.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Sitcom, S1:A1

  Den framgångsrika krögaren Jimmy Martino är van vid att vara den snyggaste personen i rummet. Men allt förändras vid den överraskande ankomsten av Jimmys vuxne son, Gerald, och hans lilla dotter, Edie.

 • Se trailer
  Avsnitt 2
  Sitcom, S1:A2

  Jimmy kämpar för att anpassa sig till sin nyfunna familj och Gerald överraskar honom med att ordna familjens första utflykt till stranden tillsammans. Det gläder alla - utom Jimmy som hellre vill gå på ett glamoröst poolparty.

 • Se trailer
  Avsnitt 3
  Sitcom, S1:A3

  Framgångsrike restaurangägaren och charmören Jimmy Martino är en av hemstadens snyggingar. Nu kastas hans ungkarlsliv över ända när han överraskas av en son han inte kände till. Inte nog med det, han har också blivit farfar.

 • Avsnitt 4
  Sitcom, S1:A4

  Jimmy missar Edies andra födelsedagsfest och bestämmer sig för att ordna en stor fest för henne på sin restaurang för att gottgöra familjen. Saras bror dyker upp på festen och han konfronterar Jimmy om att Sara måste uppfostra Gerald på egen hand.

 • Se trailer
  Avsnitt 5
  Sitcom, S1:A5

  När Gerald inte kan komma i tid till Edies intervju på den finaste förskolan i området rycker Jimmy in för att hjälpa till. Men när han möter antagningskonsulenten råkar han av misstag dra en lögn som snart börjar leva sitt eget liv.

 • Se trailer
  Avsnitt 6
  Sitcom, S1:A6

  I sin strävan att hitta sin egen Amal Clooney går Jimmy ut med Saras medarbetare, men hon blir inte imponerad och han vänder sig till Sara för att få hjälp. Samtidigt bestämmer sig Gerald och Vanessa för att bli KK.

 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Sexy Guardian Angel
  Sitcom, S1:A7

  I hopp om att kunna hjälpa Gerald träffa tjejer tar Jimmy med honom på en festkväll på stan. Men när Gerald faller för en partytjej fruktar Jimmy att hon är intresserad av honom av fel anledning.

 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Gerald's Two Dads
  Sitcom, S1:A8

  Jimmy planerar att fira thanksgiving med en av de hetaste modellerna på Instagram, men hans planer får en törn när han stannar till vid Saras hus för ett litet besök och då känner sig hotad av att hennes ex-pojkvän, Bruce, har kommit tillbaka.

 • Avsnitt 9 - Jimmy & Sons
  Sitcom, S1:A9

  Jimmy anställer Gerald som ny värd på sin restaurang och ger honom en snabbkurs i gästvänlighet. Vanessa lär Sara hur man tar sexiga bilder för Bruce.

 • Se trailer
  Avsnitt 10 - Perfect Physical Specimen
  Sitcom, S1:A10

  Sara och Gerald får veta att Jimmy inte har varit hos läkaren på mer än 10 år och lurar iväg honom till husläkaren för en rutinundersökning, vilket resulterar i en oroande upptäckt. Gerald och Vanessa är nervösa inför Edies kommande operation.

 • Se trailer
  Avsnitt 11 - The Sat Pack
  Sitcom, S1:A11

  Jimmy återförenas med sina gamla kompisar i Sat Pack och Ronnie retar honom för hans nya liv som familjefader. Samtidigt har Bruce stora nyheter för Sara, och Gerald blir överraskad av Frankies bekännelse.

 • Avsnitt 12 - Baby Model
  Sitcom, S1:A12

  Vanessa och Jimmy anmäler Edie till en modellagentur, utan att berätta något för Sara och Gerald. Annelise tappar fattningen när hon faller för en kollega.

 • Avsnitt 13 - Tableside Guacamole
  Sitcom, S1:A13

  Jimmy försöker bygga upp sin restaurangs coolhetsfaktor genom att arrangera en fest för popstjärnan Chason Fairwick, vilket inbegriper att klä restaurangen i full 80-talsskrud.

 • Se trailer
  Avsnitt 14 - Budget Spa
  Sitcom, S1:A14

  I ett försök att bevisa att han inte alltid behöver bekräftelse av kvinnor, tillbringar Jimmy en kväll på ett koreanskt spa med ett gäng killar. Sara, Vanessa och Annelise ska ha en tjejkväll och går till den hetaste nya baren i Los Angeles.

 • Se trailer
  Avsnitt 15 - The Biter
  Sitcom, S1:A15

  När Edie blir biten i skolan gör Jimmy och Sara allt för att hitta den skyldige. Ravi ordnar ett möte för Gerald och Vanessa med en flashig investerare som heter Kirk, men när de möter honom är de inte så säkra på att de vill göra affärer med honom.

 • Se trailer
  Avsnitt 16 - Gerald Fierce
  Sitcom, S1:A16

  Gerald blir hotad på nätet av en buse och Jimmy försöker skydda honom. Sara och Vanessa tar till mer direkta metoder och besöker busens mamma, men det gör bara saken ännu värre.

 • Avsnitt 17 - The Boyfriend Experience
  Sitcom, S1:A17

  Sara bjuder in Jimmy till att följa med på fest hos hennes ex för att låtsas vara hennes nya pojkvän, då inser Jimmy att hans känslor för Sara kan vara djupare än han trodde. Gerald och Vanessa börjar tvivla på sin duglighet som föräldrar.

 • Se trailer
  Avsnitt 18 - Catherine Sanders
  Sitcom, S1:A18

  Jimmy är ute på hal is när han faller för en charmig och vacker VD som alltid lyckas ligga steget före honom.

 • Avsnitt 19 - Some Guy I'm Seeing
  Sitcom, S1:A19

  Jimmy försöker hantera kraven och problemen med att att befinna sig i ett riktigt förhållande, medan Gerald och Vanessa försöka hitta balans mellan arbetet och livet.

 • Se trailer
  Avsnitt 20 - Jimmy's 50th, Again
  Sitcom, S1:A20

  Jimmy har svårt att erkänna att han är 51 år och arrangerar istället ännu ett 50-årskalas. Festen sätter igång återblickar på hur han hade det ett år tidigare, och visar Jimmy vilken skillnad familjen har gjort i hans liv.

 • Avsnitt 21 - The Memorial
  Sitcom, S1:A21

  Jimmy planerar en känslosam minneshögtid när han bearbetar en smärtsam förlust. Sara ställs inför ett svårt beslut när Craig vill gå vidare till nästa steg i deras förhållande.

 • Se trailer
  Avsnitt 22 - The Cure
  Sitcom, S1:A22

  Jimmy och Sara funderar på om de ska ge sitt förhållande ytterligare en chans, men Sara tvekar eftersom hon är rädd att bli sårad igen.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer