vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Gränsbevakarna USA
Border Security USA

2009 • USA

Utforska de extrema åtgärder människor tar för att bryta USA: s säkerhetslagar. Ta en titt bakom kulisserna för att se kampen mot terrorism.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  En dokumentär som utforska de extrema åtgärder som resenärer tar för att bryta de amerikanska säkerhetsreglerna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  Två irakier stoppas när de försöker komma in i USA via Kanada-gränsen. Narkotikahundarna markerar att det finns knark i en SUV som försöker komma in från Mexiko.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  Puertoricansk polis försöker stoppa en båt som åker i hög hastighet mot kusten. I det snötäckta Minnesota erbjuder två män och en kvinna en affärsanställd pengar för att ta dem över gränsen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A7

  På Chicagos flygplats ska en man som är dömd för barnpornografibrott arresteras när han landar. Vid Texasgränsen markerar en narkotikahund att det finns något i en bil och när den genomsöks hittas ett dolt utrymme.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  En resenär hävdar att han har flugit in för ett bröllop, men flygplatspersonalen tror inte att det är hela sanningen. Ett paket från Kina ställer till stora problem. I Detroit drar en okonventionell kanadensare till sig uppmärksamhet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  En man med några riktigt kallblodiga följeslagare i baksätet på sin bil stoppas vid Windsortunneln i Detroit. I New York visar en resenär tecken på eventuellt smuggling. En familj återförenas på Detroit flygplats.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  I Michigan avslöjar hundenheten dubbla problem. Blodfärgat bagage plockas upp på en flygplasts i Detroit. På västkusten misstänker man att en kanadensisk medborgare gömmer sin kärlek. Ett paket dolt i karbonpapper går inte obemärkt förbi.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A8

  Ett internt smugglingsjobb misstänks på JFK flygplats i New York. Matkurirer verkar bära på betydlig mer än mat. I Washington får två tyska turister blickarna på sig. En bagagegenomgång i Detroits tunnelbana blir händelserik.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A9

  En kanadensisk cowboy misstänks för smuggling. I Detroit drar en otålig shoppare till sig uppmärksamhet. En frekvent besökare av länder kända för sin narkotikaproduktion ställs mot väggen i New York.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A10

  En hund i Chicago sniffar upp en massa pengar. Ett kanadensiskt fordon kan vara i för bedrövligt skick för att få komma in i Detroit. I staten Washington avslöjas en amerikans alter ego.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A11

  En kanadensisk arkitekt misstänks för en fuskbyggd historia i Michigan. Flygplatsbevakningen i Chicago gör en typ av medicinsk upptäckt. I Blaine snurrar tre oförberedda kanadensiska vandrare till det ordentligt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A12

  I Chicago upptäcker flygfraktansvariga något väldigt oväntat i en matförpackning från Kina. En mamma försöker hjälpa sitt barn på Ambassador Bridge i Detroit. En flashig handväska kräver en andra titt på JFK Airport i New York.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A13

  En fånge eftersöks i staten Washington. En Vegas-boende holländsk kock grillas på Detroit flygplats. Röntgen avslöjar en lastavvikelse i Port Huron. En ung resenär protesterar mot att hans bagage ska kollas lite extra på JFK flygplats i New York.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A14

  En flygplatsofficers kompetens inom kroppsspråk lönar sig. I Detroit behöver ett tyskt rockband visa mer än sina gitarrskills. En gränsbevakare med specialistkunskaper inom jordbruk gör en noggrann granskning av ett paket.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A15

  I Port Huron måste gränsbevakarna trampa plattan i mattan när ett fordon försöker undvika kontroll. Hundenheten i Chicago vet att smugglare inte spelar spel. En resenär som kommer från Kanada utlöser strålningslarm.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A16

  En man som säljer gödningsmedel verkar gro en hemlighet. En kanadensare stoppas när hon av misstag korsar en bro i Detroit. Hennes innehav av medicinsk marijuana kan komma att stå henne dyrt. I ett monopolspel hittas mycket mer än bara låtsaspengar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A17

  Det är något fel med en laptop i New York, men är felet bara tekniskt? En ung britt ska hälsa på sin amerikanska cyber-kompis, men på internet är inte allt vad det utger sig för att vara. En kanadensare gör allt för att undvika en krånglig situation.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A18

  En stark odör orsakar problem för två amerikaner. Gränspoliserna anar ugglor i mossen när en uppblåsbar barnpool inte kan fyllas med vatten. Det blir fullpott för en polis i Chicago som hittar guld på flygplatsen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A19

  På flygplatsen JFK i New York misstänker man någonting fuffens med en deklaration. Kan det till synes ärliga paret bakom den ha något annat än rent mjöl i påsen? En pappa och hans barn reser för att få smaka på riktig amerikansk popkultur.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A20

  En resande från Västindien verkar ha något i gärningen och poliserna på plats undersöker saken. Två byggarbetare skulle på lunch när de råkade hamna på gränsen. En märklig historia, men kan det ligga någon sanning bakom den?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A21

  På Detroit Metro Airport får en gravid kvinna från Kina tuffa frågor från personalen. En Ukrainsk kvinna har nyligen skilt sig från sin amerikanska make, vilket leder till oanade problem med hennes green card. Misstänkt narkotika skickas till labbet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A22

  En kanadensisk man intervjuas under ed efter att personal upptäckt bilder på misstänka krukväxter i hans telefon. På annan ort har sökhundar upptäckt ett spår av marijuana och ett par tas åt sidan för att stå till svars.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A23

  Gränspolisen förhör en kanadensare som försökt smita med hans amerikanska familjemedlemmar till USA. En polis har inte tid för en schweizisk resenärs klockdeklaration. I Port Huron upptäcks flera påsar av vad man tror kan vara narkotika.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A24

  Kärleken sätts på spel när en resenär vill hälsa på sina flickvän i USA. Gränspolisen frågar sig om han verkligen kommer lämna landet när det är dags att åka hem? Polisen kämpar med att få upp en låst låda som hittas i en bil.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 25
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A25

  En japansk resenär tvingas ta ett svårt beslut. En polis upptäcker något växande i postkontoret i Chicago. En sökhund får vittring i Buffalo. Gränspolisen förhör en resenär angående hans hemgjorda accessoar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 26
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A26

  Under ytan på en cocktail bubblar mer än vad man först tror. En kinesisk student hoppas att gränspolisen kan överse att han stannat för länge i landet. En före detta kriminell stoppas på flygplatsen. Ligger hans förflutna verkligen bakom honom?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 27
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A27

  Gränspolisen förhör två fastighetsentreprenörer som har sikten på Florida. En polis upptäcker suspekta souvenirer i en resenärs bagage. En amerikansk registreringsskylt på en bil med en kanadensisk förare verkar vara ett tecken på fuffens.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 28
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A28

  När en resenär utan körkort hamnar på gränsen av misstag sätter poliserna ner foten. En resenär från Dominikanska republiken återvänder till USA med ett högst ovanligt paket. En okänd vätska skickas till labbet för att undersökas.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer