vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Kriminalare, Spänning

Gränsland
Grenseland

6.8 IMDb2017 • Norge

Nikolai är en omutlig polis som jobbar mot korruptionen i kåren. Men när han utreder ett mordfall ställs han inför ett dilemma och bryter mot lagen för att skydda sin brors familj.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Nikolais dilemma
  Kriminalare, Spänning, S1:A1

  Nikolai är en omutlig polis som jobbar mot korruptionen i kåren. Men när han utreder ett mordfall ställs han inför ett dilemma och bryter mot lagen för att skydda sin brors familj.

  Netflix
 • Avsnitt 2 - Lars svek
  Kriminalare, Spänning, S1:A2

  Nikolai försöker mörka sin familjs inblandning i mordfallet, men Anniken anar ugglor i mossen och fortsätter utredningen. Nikolai upptäcker att Lars har ljugit och att hans far också är inblandad.

  Netflix
 • Avsnitt 3 - Annikens jakt
  Kriminalare, Spänning, S1:A3

  Nikolais dubbelspel eskalerar när han försöker förstöra Annikens utredning. Försöken att täcka upp innebär stora risker för Lars. Och vad har hänt med Ove, nyckelvittnet som kan peka ut Lars?.

  Netflix
 • Avsnitt 4 - Oves vittnesmål
  Kriminalare, Spänning, S1:A4

  Anniken hittar Ove och Nikolai förbereder Lars på att behöva erkänna allt. Men Bengt har andra planer. Nikolai står inför ett ödersdigert val och ser bara en utväg.

  Netflix
 • Avsnitt 5 - Bengts öde
  Kriminalare, Spänning, S1:A5

  Nikolai är besluten att ljuga för att hålla Lars utanför utredningen men fruktar att fler liv är i fara om han inte får stopp på Bengt. Han lägger upp en riskabel plan för att få bort honom, men Bengt ger inte upp så lätt.

  Netflix
 • Avsnitt 6 - Millas framtid
  Kriminalare, Spänning, S1:A6

  Anniken griper Lars för mord, men kalabaliken med Bengt påverkar uppgörelsen mellan bröderna Andreassen. Nikolai kan inte riskera mer och måste dra tillbaka sitt vittnesmål mot den korrupta kollegan Lindberg.

  Netflix
 • Avsnitt 7 - Josefs chans
  Kriminalare, Spänning, S1:A7

  Nikolai försöker desperat ställa saker tillrätta genom att hitta bevis mot Lindberg. Men när han inser att ärkefienden är inblandad i narkotikasmuggling med svensk maffia går han för långt, och tvingas sedan granska sina egna moraliska val.

  Netflix
 • Avsnitt 8 - Hans Olavs hemlighet
  Kriminalare, Spänning, S1:A8

  När Nikolai undersöker sin fars koppling till Lindberg leder han Anniken på avvägar. Men hennes skuggning av Josef leder henne till svenskarna, som beslutar sig för att knyta ihop säcken. Pressad från alla håll beslutar sig Hans Olav för att lägga korten på bordet. Men kan sanningen stanna inom f...

  Netflix

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer