vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Spänning

Gråzon
Greyzone

7.4 IMDb2018 • Danmark

SÄPO samarbetar med den danska underrättelsetjänsten, PET, för att avvärja en stor terroristattack mot en stad i Skandinavien. Under tiden blir droneingenjören Victoria tagen som gisslan av terroristerna.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - The Takeover
  Drama, Spänning, S1:A1

  SÄPO-agenten Eva gör ett makabert fynd i Göteborgs hamn efter att ha stoppat en misstänkt lastbil. Samtidigt springer drönarexperten Victoria på en nyfiken journalist under en viktig jobbresa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - First Mission
  Drama, Spänning, S1:A2

  Victoria lägger ner alla tankar på revolt mot Iyad när hon inser att hennes son befinner sig i fara. Under tiden stämmer Eva och Jesper träff i Köpenhamn med en pålitlig källa, imamen Naveed.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Hemkomsten
  Drama, Spänning, S1:A3

  Iyad förbereder sig för nästa fas av uppdraget när Victorias son plötsligt anländer från Paris. Jesper är förkrossad över den senaste händelseutvecklingen, men ett nytt spår väcker hopp om att terroristerna kan stoppas.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - En chans
  Drama, Spänning, S1:A4

  Eva blir rasande på Jesper när han går emot hennes order och söker upp Victoria under falsk premiss. Victoria och Iyad reser till Stockholm där det riskfyllda uppdraget att stjäla BAT-prototypen väntar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Recruited
  Drama, Spänning, S1:A5

  Victoria reser till Stockholm för att få tag på en hemlig säkerhetskod som bara kollegan Linda har tillgång till. På flygplatsen möter hon Eva som bekräftar att polisen jobbar på en räddningsplan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Dubbelagent
  Drama, Spänning, S1:A6

  Victoria balanserar på en skör tråd i sin nya roll som dubbelagent. Samtidigt som hon fortsätter att vara Iyad till lags måste hon förse Eva och Jesper med värdefull information om terrornätverkets planer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - The Sacrifice
  Drama, Spänning, S1:A7

  Victoria lyckas initiera en avlyssning av Iyads telefon och reser till SparrowSat för att genomföra ett riskabelt uppdrag i serverrummet. Nervositeten blir inte mindre av att Iyad och Oskar verkar komma varandra allt närmare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Överlevnad
  Drama, Spänning, S1:A8

  Eva och Jesper arbetar vidare för att kartlägga möjliga terrormål när de får information om att angreppet förväntas ske inom två dagar. Plötsligt kör Iyad iväg med Victoria och Oskar mot ett okänt mål.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Simone
  Drama, Spänning, S1:A9

  Victoria återvänder till Köpenhamn och polisen måste ta till en reservplan när deras aktion riskerar att avslöjas. Samtidigt upptäcker Eva att information om Iyads bakgrund har mörkats i de officiella rapporterna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - En ny värld
  Drama, Spänning, S1:A10

  Polisen intar högsta beredskap. De känner nu till terrormålet, men Victoria och Iyad är försvunna. Jesper och Eva inleder en desperat jakt för att hitta terroristerna innan det är för sent.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer