vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Action, Kriminaldrama

Hackerville

2018 • Tyskland

När en tysk bank blir hackad skickas cyberutredaren Lisa Metz till Rumänien, där angreppet tycks ha utförts. Lisa tillhör den tysktalande minoritetsbefolkningen i Rumänien, men har bott i Tyskland större delen av sitt liv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Action, Kriminaldrama, S1:A1

  En tysk bank blir hackad och Lisa Metz, en Frankfurtbaserad cyberpolis, spårar angreppet till Timisoara i Rumänien. Lisa tillhör den tysktalande minoritetsbefolkningen i Rumänien och börjar samarbeta med lokala myndigheter för att utreda fallet.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Episode 2
  Action, Kriminaldrama, S1:A2

  Sin andra dag i Timisoara tittar Lisa närmare på Cipi som hon nu tror är skyldig till hackerangreppen på de tyska bankerna. Medan hennes kollega Freddy hjälper henne under radarn så låtsas Lisa vara en gamer och vinner Cipis förtroende.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Action, Kriminaldrama, S1:A3

  Lisa förlänger sin vistelse i Timisoara för att rädda Cipi från sig själv. Adam, som blivit tillrättavisad av sin chef Vali för att ha tillåtit Lisas rackartyg, vill att hon sätter sig på första flyget hem.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Action, Kriminaldrama, S1:A4

  Lisa, Adam och Cipi är på rymmen från Borisov men blir uppspårade just när de ska lämna pojken på ett gömställe. Den osannolika trion får nu fly även från specialstyrkorna SAS så de skaffar en engångstelefon och sover i ett övergivet sjukhus.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Action, Kriminaldrama, S1:A5

  Lisa, Adam och Cipi lyckas med nöd och näppe fly undan Borisov och gömmer sig i en övergiven by där Adam också har gömt Cornel. När Adam har givit sig av tar Lisa och Cornel med Cipi på en promenad runt i byn.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Action, Kriminaldrama, S1:A6

  Cipi, som är chockad efter sin brors död, blir gripen av SAS och sätts i häktet. Mitt i ståhejet utkräver Vali sin hämnd. Borisov kidnappar Adams dotter för att utväxla henne mot Cipi och informationen som han stulit.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer