De fyra örebroarna Monica, Robin, Barbro och Martin ska turas om att bjuda på middag. Först ut är Monica och hon serverar bland annat melonsoppa, kalvfilé och till efterrätt en annorlunda glass.
Robin är dagens värd och han bjuder gästerna på entrecôte med potatiskaka till varmrätt och till efterätt blir det Baileys- och kaffemousse.
Barbro står för dagens middag och hon bjuder bland annat på en skaldjursö och hälleflundra.
Martin är den sista av veckans tävlande att bjuda på middag. Efter måltiden avslöjas vem som fått högst poäng och kammar hem prissumman.
Fyra personer i Båstad och Ängelholm ska turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Anne och hon bjuder bland annat på kantarellsoppa och majskycklingbröst med duchesse och primörer.
Isaac står för dagens middag och hans varmrätt består av lokala råvaror, Bjärekyckling med Bjärepotatis och vit sparris.
Martina står för dagens middag och hon bjuder bland annat på asiatisk biffsallad och citronglass.
Ole är veckans sista värd och han bjuder bland annat på rödvinsbräserad slaktarstek. Efter middagen är det dags att avslöja vem som vinner prispengarna.
Fyra Stockholmssinglar ska bjuda varandra på middag. Först ut är Sara som bjuder på rätter som alla innehåller mousserande vin.
Georgios är dagens värd och eftersom han har grekiskt påbrå bjuder han bland annat på en grekisk sallad.
Anna står för dagens middag och hennes meny innehåller både tryffel och saffran.
Erik är finalvärd och han bjuder bland annat på Fish and chips. Efter måltiden avslöjas vem som kammar hem de 15 000 kronorna.
Fyra dalmasar ska bjuda varandra på middag och först ut är Emil. Han bjuder bland annat på rådjursfilé med rotfrukter.
Den andra middagsvärden är kulturchefen Marie och hon bjuder bland annat på hjortstek.
Pär är dagens värd och han bjuder bland annat på getsadel med pressad potatis.
Finalmiddagen hålls på studenten Emmas familjegård. Emmas stora intresse är hästar så det kan tyckas lite underligt att hon bjuder på häst till förrätt. Efter middagen är det dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.
Fyra Kungsbackabor ska bjuda varandra på middag och först ut är Ingvar. I sann västkustanda bjuder han på fisk till både för- och varmrätt.
Annika är dagens värd och hon serverar gästerna bland annat rullader på lax och rödtunga och till efterrätt en vaniljcheescake.
Henrik står för dagens middag och han bjuder bland annat på helstekt kalkon med potatis, sparris och pärongelé.
Birgit är sist ut i Kungsbacka att bjuda på middag. Efter måltiden är det dags att avslöja vem som kammar hem vinsten på 15 000 kronor.
Fyra stockholmare bjuder varandra på middag och Sven är först ut. Han bjuder bland annat på grönkålsfrittata med lax.
Det är Lisas tur att bjuda på middag och serverar sina gäster krabbcocktail och amerikansk västkustburgare.
Nicholas står på tur att bjuda på middag. Han serverar klassisk fransk mat samt en svensk äppeldessert från Kivik, trots sitt brasilianska ursprung.
Catherine är sist ut av Stockholmarna att bjuda på middag och hon serverar bland annat älgentrecôte. När de avslutat middagen så avslöjas det vem som tar priset på 15 000 kronor.
Fyra Västeråsbor ska bjuda varandra på middag och Helen är först ut. Hon serverar bland annat strutsfilé och lakritskladdkaka.
Ambulansföraren Per är dagens värd och han bjuder på falsk wienerschnitzel och till dessert serverar han chokladkaka med konjaksfikon.
I dagens program är det Ullas tur att bjuda på middag. Hon serverar gös med potatis och till efterrätt blir det en American cheesepie.
George är veckans sista värd och han bjuder bland annat på kräftstjärtsoppa. Efter middagen avslöjas vem av de fyra som kammar hem 15000 kronor.
Fyra göteborgare ska bjuda varandra på middag och först ut är Mattias som serverar god mat från Asien.
Dagens värd är Maria och hon bjuder på något så ovanligt som pingvinklubba som serveras med Hasselbackspotatis och rödvinssås.
Reza som kommer från Iran står för dagens middag och han bjuder på rätter från sitt hemland. Bland annat en rispudding med pikanta smaker.
Göteborgs sista värd är Ulrika som bland annat serverar Pata Negra-racks. Efter middagen avslöjas vem av de fyra tävlande som kammat hem de 15 000 kronorna.
Fyra stockholmare ska bjuda varandra på middag på temat medelhav och först ut är italienaren Libero. Han bjuder bland annat på en italiensk bondsoppa.
Nathalie står för dagens middag och hon bjuder på franskinspirerad mat, bland annat en god kaningryta.
Dagens tema är grekiskt och värd är Alexandros som till dessert bjuder på en nyårskaka.
Sist ut att bjuda på middag på temat medelhav är Cecilia och hon bjuder på kroatisk mat. Efter måltiden är det dags att avslöja vem som vinner den 15 000 kronorna.
Fyra Uddevallabor ska bjuda varandra på middag. Först ut är Urban och han bjuder bland annat på gösfilé med trattkantareller.
Dagens värd är Silvia som till förrätt bjuder på skärets hummersoppa á la Bertil som fått sitt namn efter hennes käre make.
Fågelskådaren Jan är dagens värd och trots hans intresse innehåller menyn inte fågel utan fisk. Bland annat torskrygg med örtagårdstäcke.
Sist att bjuda på middag denna vecka är Anna som bland annat bjuder på den klassiska desserten glace au four i egen tappning. Efter middagen avslöjas vem som vinner de 15 000 kronorna.
Fyra Hudiksvallsbor ska bjuda varandra på middag och först ut är Sylvia. Hon bjuder på chèvre chaud, röding med vitvinssås och potatismos och till efterrätt hallonglass med knäckflarn.
Lars är andra värden att bjuda på middag och han serverar bland annat älgfilé och en efterätt med namnet Storoxens älgskit.
Tredje värden i Hudiksvall är Felicia som bjuder på en broccolisoppa till förrätt.
Sist ut att bjuda på middag i Hudiksvall är Stefan som bland annat bjuder på en försmak av sommaren. Efter middagen är det dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.
Veckans tredje värd är Karin som arbetar som yogainstruktör. Hon bjuder på en exotisk meny där förrätten kommer från Fiji.