vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Handen på hjärtat

...

Sverige
Dramakomedi
0
0

Psykologen Ava har en speciell talang. Bara genom att vidröra bröstet på en person kan hon få inblick i dennes framtida kärleksliv, allt ifrån otrohet till lyckliga slut. Visionerna har gjort henne till en framgångsrik parterapeut, men också djupt cynisk när det kommer till kärlek. Ava är inställd på ett liv som evig singel när hon plötsligt ser sig själv vid altaret i en av sina syner.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Ibland vill man som sagt bara se en mysig serie. "Handen på hjärtat" är en serie som ger dig precis det, men som också har ett visst mörker.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dramakomedi, S1:A1

  Ava är parterapeuten som med sin övernaturliga förmåga hjälper andra med deras relationsproblem. För egen del har hon tappat tron på att hitta kärleken, tills hon en dag får en vision som omkullkastar allt.

  C More
 • Avsnitt 2
  Dramakomedi, S1:A2

  John flyttar in på terapimottagningen. Ava får allt svårare att stå emot sina känslor och tar därför till drastiska metoder för att bli av med honom.

  C More
 • Avsnitt 3
  Dramakomedi, S1:A3

  Ava tycker att det går för fort mellan henne och John och vill ta ett steg tillbaka. Då rycker Markus ut för att ge John några välvilliga men oombedda kärleksråd.

 • Avsnitt 4
  Dramakomedi, S1:A4

  När Ava och John blir inbjudna som ett par för att fira Billies fyramånadersdag står det tydligt att John tar deras relation mer seriöst än Ava.

 • Avsnitt 5
  Dramakomedi, S1:A5

  Ava följer med John och träffar hans familj. Under hela vistelsen brottas hon dock med visionen hon just sett, en vision som har gjort henne osäker på hennes och Johns framtid.

 • Avsnitt 6
  Dramakomedi, S1:A6

  Ava börjar tvivla på om hon kan lita på sin kraft. Kan hon få tillbaka John eller har han gått vidare?

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy