vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

119 min
USA
DramakomediRomantik
0
0

I en nära framtid i Los Angeles lever Theodore. Med hjärtat krossat efter att ha avslutat ett långt förhållande blir han fascinerad av ett nytt, avancerat operativsystem som sägs vara både intelligent och ha ett eget medvetande, Samantha.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Her

Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Netflix
Prenumeration
Från kritikerna
  • Joaquin Phoenix, som dominerar varenda scen, spelar den beigegrå kontorsanställde Theodore, som hjälper folk med att skriva brev till sina nära och kära.

  • Med Her hittar han helt rätt emotionellt och lyckas tillsammans med sin huvudrollsinnehavare Joaquin Phoenix gjuta varma känslor i storyn om en mans jakt på kärlek och trygghet i sitt artificiella liv.

  • Jag lämnar salongen med en melankolisk axelryckning – och längtan efter en framtid där jag kan ta mig en drink med ett trasigt operativsystem och en dysfunktionell robotdammsugare.

  • …skruvat, men samtidigt stilrent och intressant.

  • …berör på riktigt.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy