vidare till tv.nu
Herrens vägar

Herrens vägar

2017, Drama, Danmark

Två söner till en präst kämpar för att få sin fars bekräftelse och med att vara självständiga.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama

  Efter Augusts död försöker familjen Krogh hitta tillbaka till livet, var och en med sin egen strategi. Emilie har tagit avstånd från kyrkan och beslutat att hennes och Augusts son inte ska döpas. Det faller inte i god jord hos Johannes. Samtidigt hotas Augusts gamla kyrka av nedläggning.

 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama

  Elisabeth söker upp ett medium för att få kontakt med August. Samtidigt försöker hon prata med Johannes om August, men han har slagit in på en självdestruktiv och farlig väg. En av Emilies patienter ber henne om hjälp med att ta sitt eget liv.

 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama

  Försäljningen av Brovangs kyrka väcker uppseende runt Lindegård. För Johannes är gud längre bort än någonsin och det bekymrar Svend, som också noterar att Johannes passion är försvunnen. Amira träter om vårdnaden om sin dotter och på Emilies avdelning är patienten Ellen tillbaka.

 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Drama

  Det är nyår, och för familjen Krogh betyder det förändring. Förlusten av August har skapat ett avstånd mellan Johannes och Elisabeth. Ska deras äktenskap överleva måste de prata om vissa saker. Emilie känner ett ansvar för den hjärnskadade Ellen. Hos Christian och Amira får festligheterna ett abr...

 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama

  Svend har fallit tillbaka i missbruk och vill inte ha hjälp. Johannes och Elisabeth insisterar eftersom de ser hur allvarligt läget är. Christian håller sitt hittills största föredrag för ett fullsatt auditorium, och får en medarbetare att överskrida sina gränser.

 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Drama

  Elisabeth tar med sig en skeptisk Johannes till sitt medium och får ett besked som vänder upp och ner på hennes tillvaro. Johannes och Elisabeth har öppnat kyrkan för hemlösa, något som väcker ont blod hos Nete.

 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Drama

  Amira och Walid är oense om uppfostran av Safiyah, vilket påverkar henne mer än de tror. Johannes är så lycklig över att vara farfar till lille Anton att han gör något ogenomtänkt. Och så ska familjen Krogh för första gången träffa Emilies nya pojkvän Daniel, som också är Augusts tidigare psykiater.

 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Drama

  Christian kämpar med arbetet i teologi och tvingas inse att han behöver hjälp. Han söker inspiration i Augusts gamla studiedagböcker, men hittar nedskrivna tankar om något helt annat, något August aldrig har berättat för någon.

 • Avsnitt 9 - Avsnitt 9
  Drama

  Christian finner Augusts papirer fra hans tid som feltprest, og i dem finner han informasjon om noe han skulle ønske de hadde visst i tiden etter Augusts død.

 • Avsnitt 10 - Avsnitt 10
  Drama

  Christian drar til Jerusalem for å finne stedet der August ønsket sin aske begravd. Under en samtale hos biskopen innser Johannes at Antons dåp kan få ugjenkallelige konsekvenser for hele familien Krogh.