vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Thriller

Himmelsdalen

6.8IMDb2019 • Sverige

Svenska Helena luras till Alperna för att besöka sin tvillingsyster Siri. Väl på plats försvinner Siri och kvar står Helena, fångad i systerns liv - som patient på en klinik där man forskar och experimenterar på psykopater.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Thriller, S1:A1

  Helena och hennes tvillingsyster Siri har länge levt separata liv. När en återförening nalkas tackar Helena ja och reser till en idyllisk resort i italienska Alperna, men det visar sig snabbt att Siri har en egen agenda med sin inbjudan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Thriller, S1:A2

  Helena blir smärtsamt medveten om Himmelsdalens huvudsakliga verksamhet. Desperat försöker hon bevisa sin sanna identitet, men anstaltens personal avfärdar hennes påståenden som ytterligare ett av Siris manipulativa trick.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Thriller, S1:A3

  Läkarna är oeniga om hur de ska tolka Siris plötsliga beteendeförbättring. Helena inser att hon kan utnyttja sina medfångars rädsla för Siri och får kännedom om en hemlig organisation som kan bana väg för en tänkbar flykt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Thriller, S1:A4

  Läkarnas agerande antyder att de börjar ta Helenas berättelse på allvar, men i själva verket är de bara ute efter att bekräfta sina egna behandlingsteorier. Enzo har förstått att Helena talar sanning och delar med sig av sin rymningsplan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Thriller, S1:A5

  Den unge vägvisaren visar sig vara allt annat än pålitlig, men förtroendet för Enzo består. Helena får värdefull information om sin syster under sessionerna med Silva och en ny plan för att bevisa sin identitet börjar ta form.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Thriller, S1:A6

  Helena får för första gången ett livstecken från Siri, som uppenbarligen inte har några planer på att återvända. Flykten är nära, men först väntar ett annat riskfyllt uppdrag, då Helena vägrar lämna Himmelsdalen utan att ha hittat hammaren.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Thriller, S1:A7

  Helenas nyvunna förväntningar krossas när hon nås av nyheten om sin egen död, men plötsligt träder Margot fram med en ny gnista hopp. Samtidigt försöker Redpath och Fischer röja undan bevis i hopp om att rädda anläggningens anseende.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Thriller, S1:A8

  Helena vinner över Silva på sin sida, men en olycka sker när han försöker lämna anläggningen. Nu återstår bara för Helena och Enzo att genomföra sitt rymningsförsök - och de är båda beredda att göra det till varje pris.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer