vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Militär

Hitlers innersta krets
Hitler's Circle of Evil

8.0IMDb2017 • Storbritannien

De överlever maktkamper, förräderier och intriger. Nazistledarna i Hitlers innersta krets tar makten över Tyskland och formar landets katastrofala framtid.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Ondskans Messias
  Dokumentär, Militär, S1:A1

  Krigshjältar, missnöjda arbetare, en förmögen dramatiker och en mystisk krigsveteran vid namn Adolf Hitler grundar en rörelse som bygger på mytologi och rasism.

  Netflix
 • Avsnitt 2 - Den strategiska fanatikern
  Dokumentär, Militär, S1:A2

  Joseph Goebbels är en misslyckad journalist och dramatiker. Ändå är det han som kommer att bli en av den innersta kretsens absolut mäktigaste män och den som kommer att vara Führern trogen ända in i döden. Men när Adolf Hitler sitter i fängelse ser vägen till framgång väldigt lång ut.

  Netflix
 • Avsnitt 3 - De långa knivarnas natt
  Dokumentär, Militär, S1:A3

  När börsen kraschar i USA framstår nazisterna som kloka och framsynta, men den nyvunna respekten innebär att partiet måste göra sig kvitt sina rivaler.

  Netflix
 • Avsnitt 4 - Judehatet
  Dokumentär, Militär, S1:A4

  Nazisterna har nu makten i Tyskland och påbörjar det som ska bli ett av de värsta brotten i mänsklighetens historia. Det är Heinrich Himmler, en av Adolf Hitlers närmaste män, som är hjärnan bakom planen. Men han kan inte göra allt själv. Himmler behöver någon som utföra ondskan i praktiken.

  Netflix
 • Avsnitt 5 - Intriger på Berghof
  Dokumentär, Militär, S1:A5

  I de Bayerska alperna ligger Adolf Hitlers privata bostadskomplex Berghof. Det fungerar även som nazistpartiets andra regeringssäte. Det är här den innersta kretsen tävlar om Führerns gunst. De som står honom närmast har en ljus framtid, medan den som står i skuggan riskerar att få lämna gruppen ...

  Netflix
 • Avsnitt 7 - Odjurets fall
  Dokumentär, Militär, S1:A7

  Reinhard Heydrich har gått till historien som en av de vidrigaste figurerna under hela andra världskriget. Det är han som är musklerna bakom både Kristallnatten och den slutgiltiga lösningen. Förintelsen är till stor del Heydrichs verk. Men hans liv, kantat av våld och tortyr, fick ett abrupt slut.

  Netflix
 • Avsnitt 8 - Den infernaliske arkitekten
  Dokumentär, Militär, S1:A8

  Albert Speer är egentligen en vanlig arkitekt. Men tack vare sin nära vänskap med Adolf Hitler blir han ett sent tillskott till den innersta kretsen. Speer kommer snabbt att få spela en betydande roll för Tredje rikets framtid. Men sätts hans kompetens in allt för sent?

  Netflix
 • Avsnitt 9 - Förrädarna
  Dokumentär, Militär, S1:A9

  Tredje riket är på väg mot sin undergång. De flesta inom den innersta kretsen börjar inse att kriget är över. Det är dags att se över sin egen framtid och sopa igen alla spår. Förrädarnas tid är här.

  Netflix
 • Avsnitt 10 - Sönderfallet
  Dokumentär, Militär, S1:A10

  Tredje riket faller. Bomberna fortsätter att regna över ett redan raserat Berlin. Var och en inom den innersta kretsen gör nu allt för att rädda sig själv. Vissa blir kvar i Hitlers underjordiska bunker, medan andra försöker att fly ovan jord. Det totala sönderfallet tycks närma sig allt snabbare.

  Netflix
 • Avsnitt 20 - Hess galenskap
  Dokumentär, Militär, S1:A20

  Rudolf Hess, en gång Adolf Hitlers närmaste man, närmar sig galenskapens rand. Han vill inget hellre än att vara sin führer nära igen. Desperationen driver Hess att göra något ingen kunnat förutse. En handling som inte bara kommer att påverka det Tredje rikets anseende, utan även försegla hans eg...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer