vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Dramakomedi

Home and Away

5.1 IMDbAustralien • Säsong 27, Avsnitt 59

Kat kan inte sluta tänka på att Nate legat med Ricky och hon börjar få både psykiska och fysiska besvär. Charlotte försöker dölja vad hon har gjort men det är lättare sagt än gjort. Phoebe kämpar med ett omöjligt val.

Säsonger och avsnitt

Säsong 27
 • Säsong 27
 • Säsong 28
 • Säsong 29
 • Säsong 30
 • Säsong 31
 • Säsong 32
Säsong 27
 • Avsnitt 1
  Drama, Dramakomedi, S27:A1

  Matt spenderar natten med en gåtfull kvinna. John och Marilyn bestämmer sig för att lämna Summer Bay med Jett, men Jett är osäker på om det verkligen är vad de vill. Seans fru bestämmer sig för att konfrontera Hannah om deras affär.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Dramakomedi, S27:A2

  Jett försöker få John och Marilyn att ändra sig om att flytta från Summer Bay. Nyheten om Hannahs affär når Andy och Josh får veta att Evie har hjälpt till att hålla affären hemlig. Den nya läraren Charlotte döljer något för Zac.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Dramakomedi, S27:A3

  Andy känner att hans liv gått i spillror efter han fått veta att Hannah har varit otrogen. Evies förhållande med Josh är på tunn is och Matt gör sitt bästa för att hålla sin natt med den nya läraren hemlig från Leah.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Dramakomedi, S27:A4

  Hannah och Andy försöker ta sig igenom efterdyningarna av sitt avslutade förhållande. Jetts vänner överraskar honom med en sista fest innan han flyttar. Det hettar till igen mellan Matt och Charlotte.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Dramakomedi, S27:A5

  Matt går på en katastrofal dubbeldejt med Maddy. I hennes enträgna försök att få ur honom vem han gillar råkar Matt försäga sig om han förhållande till sin lärare.. Jett gör sig redo att ge sig av och säger sina sista farväl.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Dramakomedi, S27:A6

  Polisen gör sitt bästa för att reda ut vad som hände på gymmet mellan Billie och Nate. Kat är övertygad om Nates oskuld och blir hemskickad när hon inte kan vara professionell på jobbet. Ett explicit sms kan vara avgörande för Nates frihet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Dramakomedi, S27:A7

  Nate är upprörd över sin situation och undviker Kat när han tror att hon tror på anklagelserna. Saknaden efter Jett är svår för John och Marilyn men de finner tröst hos baby Casey. Ricky har svårt att vara förälder samtidigt som hon sörjer Brax.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Dramakomedi, S27:A8

  Chris inser att Nate är oskyldig medan Billie gör allt hon kan för att fortsätta få hans stöd i polisutredningen. Efter Rickys försvinnande tar Marilyn och John hand om lilla Casey. Kyle, Ash och Phoebe sätter ut för att få hem Ricky till sin son.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Drama, Dramakomedi, S27:A9

  Chris bevisar att Billie iscensatte sitt överfall och får henne att erkänna att hon satte dit Nate. Kyle blir upprörd när Ricky berättar att hon är lättad över att Brax är död. Denny råkar se när Ash och Phoebe är påväg in i en intim situation.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Drama, Dramakomedi, S27:A10

  Kyle gör slut med Phoebe och hon vänder sig till Ash för stöd. Charlotte beter sig hotfullt mot Maddy och menar att hon ska hålla hennes och Matts förhållande hemligt. Efter John sagt att han vill ha barn överväger de att välkomna ett fosterbarn.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Drama, Dramakomedi, S27:A11

  Maddy berättar för Matt att hon blivit hotad av Charlotte men när Matt konfronterar sin lärare nekar hon. Charlotte bestämmer sig för att avsluta deras romans vilket gör Matt upprörd. Roo planerar för ändring men har inte delat sina tankar med Alf.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Drama, Dramakomedi, S27:A12

  Nate flyttar till Irene när han känner sig trängd i det fulla huset. Andy vet om Charlottes förgångna förhållande med Matt och hjälper till att dölja det. Roo blir erbjuden ett jobb som hon inte vet om hon ska ta men Alf tycker hon ska ta chansen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Drama, Dramakomedi, S27:A13

  Matt är upprörd över deras uppbrott och hotar med att sprida bilder av Charlotte. Efter Billies fejkade överfall och försök att få Nate arresterad lider hon av hennes dåliga rykte. Zac rusar in i ett brinnande hus för att rädda Matt och Oscar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Drama, Dramakomedi, S27:A14

  Billie blir allvarligt skadad när hon trotsar lågorna och räddar alla inne i det brinnande huset. Alf, Roo och Maddy öppnar sitt hem för Leah, Zac, Oscar, Evie och Matt som nu är hemlösa. Kat berättar för Leah och Zac att branden var anlagd.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Drama, Dramakomedi, S27:A15

  Ash rusar till sjukhuset när han hör att Billie är skadad i en eldsvåda. Leah och Zac försöker vara starka för varandra nu när deras hem är borta. Det är inte lätt för Kyle att se Phoebe och Ash tillsammans så nära efter deras uppbrott.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Drama, Dramakomedi, S27:A16

  Phoebe och Ash försöker hantera konsekvenserna av deras förhållande. Ricky känner att det är dags att döpa Casey och börjar planera för ceremonin. Det gick inte riktigt som Roo hade föreställt sig under hennes första föreläsning på universitetet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Drama, Dramakomedi, S27:A17

  Roo går på dejt med James och det är mer än tydligt att hon är förälskad. Ricky håller dopet på stranden och Casey är klädd i en av sin pappas gamla tröjor. Phoebe och Ash jagar efter Kyle när de får höra att han har lämnat Summer Bay.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Drama, Dramakomedi, S27:A18

  Billie får inget besök på sjukhuset och hon börjar bli deprimerad. När Ash väl kommer börjar de bråka och Billie överväger att berätta för Ricky att Ash ljög om Brax. Charlotte och Andy vill båda ta sin relation till nästa nivå.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Drama, Dramakomedi, S27:A19

  Andy hittar ett foto på en bebis i Charlottes väska men när han frågar om det är hennes barn nekar hon. Ash klandrar sig själv för Billies försvinnande från sjukhuset. När Kat hittar henne och försöker få Billie i säkerhet hamnar hon själv i fara.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Drama, Dramakomedi, S27:A20

  Efter Billie räddat Kat från att falla ner för en klippa blir hon tillbakadragen. På grund av hennes skador kommer hon bli omplacerad till ett sjukhus i stan. Leah och Zac möter nya motgångar när de inte kommer få några försäkringspengar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Drama, Dramakomedi, S27:A21

  Roo känner sig osäker på om James är intresserad när hon inte får gensvar på sina närmanden men sen när James tydligt bjuder henne på dejt finns inga oklarheter. Leah väljer att sälja sin del av företaget för att klara sig finansiellt efter branden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Drama, Dramakomedi, S27:A22

  Äntligen går Roo på dejt med James men glädjen blev snabbt till besvikelse när dejten går förskräckligt. Zac berättar inte för Leah att han tagit ut ett lån utan ljuger och säger att han ärvt pengarna. Josh klarar inte pressen och köper droger.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Drama, Dramakomedi, S27:A23

  Leah gläds åt att hon inte behöver sälja sin del i företaget samtidigt som Zac är tvungen att avbryta lånet och straffsumman tvingar Zac att låna pengar av Charlotte som känner till lånet. Josh blir knuffad ner för en trappa och lämnas medvetslös.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Drama, Dramakomedi, S27:A24

  Evie och Josh sluter fred efter att han lovat att inte ta mer droger för att orka med sina studier. Charlotte lånar Zac 20.000 dollar. VJ jagar inkräktaren och hittar ett familjefoto av stort intresse.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 25
  Drama, Dramakomedi, S27:A25

  Charlotte försöker hantera Hunters ankomst till Summer Bay. Phoebe vet att hon är gravid men vem är pappan, hennes pojkvän eller hennes ex? Andy ifrågasätter Zac och Charlottes nära bekantskap.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 26
  Drama, Dramakomedi, S27:A26

  James vill träffa Roos familj och vänner. Kyle förlorar stort i poker och får skulder till personer man inte vill ha skulder till. Phoebe hittar äntligen modet att berätta för Ash att hon är gravid med antingen honom eller Kyle.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 27
  Drama, Dramakomedi, S27:A27

  Roos känslor för James stärks när han charmar hennes närmaste. Ash ger Phoebe ett oväntat svar. Ricky och Phoebe skyndar till ett sjukhus i Melbourne för att hitta en sönderslagen och medvetslös Kyle.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 28
  Drama, Dramakomedi, S27:A28

  Ask kämpar med tanken på att han snart kan bli pappa. Chris och Hannahs vänskap växer. Kyle vaknar upp på sjukhuset. Kommer Phoebe att berätta för honom om graviditeten och när är det i så fall rätt läge att göra det?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 29
  Drama, Dramakomedi, S27:A29

  Phoebe kämpar med beslutet om hon ska behålla barnet eller inte. Marilyn tror att Chris och Hannah skulle göra ett bra par. Kyle kollapsar, kommer någon att hitta honom i tid?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 30
  Drama, Dramakomedi, S27:A30

  Kyle är tillbaka på sjukhus och Nate känner sig ansvarig efter att ha behandlat honom hemma. Hannah misstolkar Chris avsikter. Hunter följer efter Zac - kommer han att avslöja att han är Zacs son?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 31
  Drama, Dramakomedi, S27:A31

  Zac kämpar med att bearbeta den chockerande nyheten. VJ och tonåringarna misstänker att det var Hunter som bröt sig in i deras hus. Leah ifrågasätter Charlottes motiv till att befinna sig i Summer Bay.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 32
  Drama, Dramakomedi, S27:A32

  Zac vill att Leah och Hunter ska få en fin kontakt men det visar sig inte vara så lätt. Maddy ger sitt godkännande till Roos nya pojkvän. Att helt sluta med droger visar sig vara svårt för Josh.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 33
  Drama, Dramakomedi, S27:A33

  Nate berättar för Kat om hur han behandlade Kyle. Hon blir rasande, hur kunde han hålla allt detta från henne? Evie markera tydligt vad hon tycker om Joshs droganvändande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 34
  Drama, Dramakomedi, S27:A34

  Damo och Josh bråkar och Josh tar till all knep för att få Damo att lugna sig. Kate kommer in och försöker få Damo att tänka om, vilket slutar i en total katastrof för alla inblandade.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 35
  Drama, Dramakomedi, S27:A35

  Zac missar VJ: s viktiga dag när han i stället tillbringar tid med Charlotte och Hunter. På sjukhuset är det stora komplikationer vid Kates operation och Nate är skräckslagen av rädsla.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 36
  Drama, Dramakomedi, S27:A36

  Chris lurar med Hannah att vara hans date på surfklubbens sponsormingel. Det visar sig inte vara lite han kräver av henne att plugga in om deras "gemensamma" historia. Hunter är inget socialt geni vilket skapar besvärliga situationer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 37
  Drama, Dramakomedi, S27:A37

  Oscar upptäcker att han inte känner Maddy så bra som han trodde när de spelar ett relationsspel. Hunters beteende är en hård prövning på Zac och Leahs förhållande och Leah kräver vissa svar av Charlotte.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 38
  Drama, Dramakomedi, S27:A38

  Evie drar av sig ur en lugn och skön familjelunch trots att VJ och Hunter har slutit fred och beter sig civiliserat. Leah och Evie har problem med bilbromsarna och misstänker sabotage.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 39
  Drama, Dramakomedi, S27:A39

  Leah berättar för Zac att hon inte vill ha något mer med Hunter att göra. Hannah gör vad hon kan för att muntra upp Chris. Joshs drogproblem leder honom till rektorn som ger Josh det sista besked en skolelev vill ha.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 40
  Drama, Dramakomedi, S27:A40

  Irens dejt med Greg får henne att må bättre trots att inte mycket går rätt. Kat tål inte att Nate tillbringar så mycket tid med Ricky, men har hon rätt att misstänka något? Josh tar ut sin ilska på Andy.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 41
  Drama, Dramakomedi, S27:A41

  Ash försöker ta in vad som händer efter Phoebes första ultraljud. Nate lägger korten på bordet angående sin bristfälliga behandling av Kyle vilket får konsekvenser. Samtidigt som Kyles tillstånd förvärras.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 42
  Drama, Dramakomedi, S27:A42

  James och Roo säger väldigt fina ord till varandra för första gången. Denny får reda på den chockerande sanningen om Brax och Ash bestämmer sig för att hjälpa Kyle även om det innebär en inte helt okomplicerad uppoffring.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 43
  Drama, Dramakomedi, S27:A43

  Ricky erkänner för Denny att hon har väldigt starka känslor för en viss person. Denny beslutar att hålla tyst om Ashs hemlighet angående Brax. Ash och Kyle gör sig redo för njurtransplantationen och rädslan för utgången växer hos flera personer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 44
  Drama, Dramakomedi, S27:A44

  Leah och Zacs förhållande är nära brytpunkten på grund av Hunter. Phoebe medger för Ricky vem hon tror skulle bli den bästa pappan och Charlotte berättar för Andy vem hon fortfarande älskar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 45
  Drama, Dramakomedi, S27:A45

  Charlotte har en tårfylld dag i tankarna över sin bortgångne pappa. Hon berättar för Zac om en resa som hennes pappa brukade göra med Hunter. Leah fattar ett känslosamt beslut om sin framtid, ett beslut som får stora konsekvenser.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 46
  Drama, Dramakomedi, S27:A46

  Oscar, Matt och Maddy smider en plan att få Evie och Josh att hitta tillbaka till varandra. Men det visar sig vara betydligt svårare än de hade trott. Denny får Hannah att inse vem det är hon har starka känslor för.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 47
  Drama, Dramakomedi, S27:A47

  Oscar, Matt och Maddy har stökat till andras relationer och nu stökar de till det rejält för egen del också. Några andra vars relation inte varit enkel är Nate and Kat men nu beslutar de att en gång för alla ändra på det.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 48
  Drama, Dramakomedi, S27:A48

  Ash får reda på att Phoebe nu är övertygad om vem som skulle bli den bästa pappan. Ricky och Nate släpper prestige och pratar från hjärtat. Denny sörjer Casey på årsdagen av hans död.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 49
  Drama, Dramakomedi, S27:A49

  Nate och Ricky vaknar upp efter en natt tillsammans och får lätt panik när de hör Marilyn komma hem med sällskap. Denny ordnar en middag där gästerna mest är rädda för att hemligheter ska avslöjas, vänskaper förstöras och hjärtan krossas.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 50
  Drama, Dramakomedi, S27:A50

  För att försöka dölja sina starka känslor för Maddy är Matt medvetet elak. Hunter göra Leah ledsen genom att berätta något för henne han inte borde gjort. Charlotte spelar ett farligt spel i sin vänskapsrelation med Zac.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 51
  Drama, Dramakomedi, S27:A51

  Marilyn får besök av en kille vid namn Teddy som hon brukade passa när han var liten, det visar sig vara ingen mindre än Ed Sheeran. Zac och Leah träffas igen vilket inte gör Hunter glad. Andy förstår vem det var startade branden i Leahs hus.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 52
  Drama, Dramakomedi, S27:A52

  Andy beslutar att hålla tyst om Charlottes hemlighet angående vem som tände eld på huset. Hannah och Chris smyger inte längre med sin kärlek. Kyle och Ash sluter någon sorts fred efter en otäck incident med Phoebe och babyn.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 53
  Drama, Dramakomedi, S27:A53

  Saker Marilyn gjort tidigare i livet ser nu ut att förstöra henne och Johns chanser att bli föräldrar till ett fosterbarn. Efter en olycka på stranden gör Hannah en imponerande insats och Chris uppmuntrar henne att följa sina gamla karriärdrömmar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 54
  Drama, Dramakomedi, S27:A54

  Charlotte överhör ett telefonsamtal och kräver att Hunter ska ta kontroll över sina humörsvängningar. Kyle tröstar Phoebe efter att ha förstått att det knakar rejält mellan henne och Ash.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 55
  Drama, Dramakomedi, S27:A55

  Hunter blir chockad när han förstår vad hans misstag fick för konsekvenser och misstaget tvingar Charlotte att fatta ett hjärtskärande beslut. Ett beslut hon kommer behöva leva med för alltid. Är Evelyn redo att lämna Josh?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 56
  Drama, Dramakomedi, S27:A56

  Ricky och Kat kommer närmare varandra, men Ricky känner sig skyldig när Kat ber om ursäkt för att hon misstänkte att något pågick mellan henne och Nate. Denny kommer ihåg var hon sett James tidigare. Har Joshs svartsjuka förstört allt med Evelyn?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 57
  Drama, Dramakomedi, S27:A57

  Kyle och Ash gottgör för sina misstag, men det finns andra problem som är svåra att reda ut. Kat försöker njuta av Dennys sista tjejkväll men har svårt att tygla ilskan över nyheten om vilka som legat. Är Roo redo att ta nästa steg med James? ·

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 58
  Drama, Dramakomedi, S27:A58

  Charlottes försök att täcka upp för Hunters kriminella gärningar får oanade och sorgliga konsekvenser. Phoebe får den hjärtskärande sanningen om sin graviditet. Nates goda avsikter förvärrar saker med Kat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 59
  Drama, Dramakomedi, S27:A59

  Kat kan inte sluta tänka på att Nate legat med Ricky och hon börjar få både psykiska och fysiska besvär. Charlotte försöker dölja vad hon har gjort men det är lättare sagt än gjort. Phoebe kämpar med ett omöjligt val.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 60
  Drama, Dramakomedi, S27:A60

  Marilyn kommer tillbaka till John men kommer det någonsin kunna bli som det en gång var mellan dem? Ricky fortsätter att förneka sina känslor för Nate. Kan Charlotte alla handlingar och lögner förbli hemligheter?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 61
  Drama, Dramakomedi, S27:A61

  Det hettar till mellan Evie och Tank. Roo och James förbereder sig för att flytta in tillsammans, men Maddy börjar bli mer och mer misstänksam mot James. Marilyn har minnesförlust och minns ingenting efter 1996.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 62
  Drama, Dramakomedi, S27:A62

  Tiden är knapp för Marilyn om hon någonsin ska återfå sitt minne och John gör allt han kan för henne trots att han själv är helt förkrossad. Tank bjuder Evie på en åktur hon sent ska glömma.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 63
  Drama, Dramakomedi, S27:A63

  Phoebe och Kyle kämpar för att hantera sina graviditetsförhoppningar och försöker förbereda sig på det värsta. Nates återkomst till jobbet ger honom en ovälkommen överraskning. Har John förlorat Marilyn för alltid?

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer