vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

DramaDramakomedi

Home and Away

5.1IMDbAustralienSäsong 29, Avsnitt 190

Brody får en ny chans med Jennie, trots allt som hänt. Olivia blir rosenrasande över att Hunter ihärdigt ljuger för henne. Kommer hemligheten om den andra kvinnan avslöjas för Leah?

Säsonger och avsnitt

Säsong 29
 • Säsong 27
 • Säsong 28
 • Säsong 29
 • Säsong 30
 • Säsong 31
 • Säsong 32
Säsong 29
 • Avsnitt 1
  Drama, Dramakomedi, S29:A1

  Ash förhörs som misstänkt för mord. Josh får reda på att Evie och Andy har kyssts. Efter att ha förstått att Brax lever tar Nate ett drastiskt beslut om sitt nuvarande förhållande med Ricky och deras framtid.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Dramakomedi, S29:A2

  Hunter återvänder och får reda på vad som har hänt med hans mamma. Josh berättar för Evie och Andy att han lämnar Summer Bay. Leah undrar om Hunter kan vara personen som dödade Charlotte men Zac är övertygad om att så inte är fallet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Dramakomedi, S29:A3

  Skye gör allt vad hon kan för att hjälpa Oscar att gå vidare med sitt liv. Hunter sörjer Charlotte samtidigt som han ljuger mer och mer för Olivia. Går det lite väl snabbt framåt för Matt och Maddy?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Dramakomedi, S29:A4

  Skye försöker förklara för Carol varför hon flydde hemifrån men Carol är helt ointresserad av att höra hennes historia. Billie förbereder sig inför rättegången. Kan och vill Maddy anpassa sig till att bo i en husvagn för Matts skull?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Dramakomedi, S29:A5

  Hunters dåliga samvete ökar när det är dags för Billies rättegång. Phoebe överväger att ge Ash en andra chans. Zacs rädsla över sin sons mående och framtid växer. Andy avslöjar en hemlighet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Dramakomedi, S29:A6

  Ash och Phoebe försöker återuppliva sin relation. Olivia försöker hjälpa och stötta Hunter. Kat och Dylan hittar bevis för att Charlottes mördare kan vara någon ingen misstänkt förut. Men kan det verkligen stämma?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Dramakomedi, S29:A7

  Dylan håller ett stenhårt mordförhör med Irene samtidigt som det spekuleras vilt om Hunter är skyldig. Chris hoppar på Andy och kallar Hannah för en egoistisk hjärtekrossare. Ash ger sig på Dylan efter att ha fått reda på vad han gjort mot Kat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Dramakomedi, S29:A8

  Oscar erbjuder sig att följa med Skye för att besöka sin mamma. Nate dyker upp hos Ricky med frågor om Brax och hon försöker förklara att hon bara vill hitta honom för att hon är arg på honom. Roo erbjuder Maddy och Matt att flytta in hos henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Drama, Dramakomedi, S29:A9

  Ricky och Nate verkar hitta tillbaka till varandra men en överraskande besökare kan förändra allt. Roo övertygar Maddy och Matt att flytta in hos henne. Skye och Oscar besöker Carol. Josh inser att han måste ändra riktning i sitt liv.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Drama, Dramakomedi, S29:A10

  Ricky vet inte hur hon ska hantera alla känslor av chock och ilska över Brax oväntade återkomst. Hon kan inte förstå hur han lät henne tro att han var död i sex månader.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Drama, Dramakomedi, S29:A11

  Braxs återkomst gör stor skada på Rickys och Nates förhållande. Dylan fokuserar helt på att bevisa vem han nu tror att det var som dödade Charlotte. Phoebes känslor för Ash svänger och hon vet inte längre vad hon känner och vad hon vill.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Drama, Dramakomedi, S29:A12

  Phoebe och Ash verkar hitta tillbaka till varandra igen. Dylan och Kat har olika åsikter om hur man arresterar en misstänkt. Andy och Hannah har svårt att förneka sina starka känslor för varandra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Drama, Dramakomedi, S29:A13

  Chris är fortfarande arg på Hannah. John får ett samtal om Marilyn som skrämmer honom. Roo, Maddy och Matt överväger för- och nackdelar med att flytta ihop. Evelyn gör en upptäckt som skrämmer henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Drama, Dramakomedi, S29:A14

  Leah, Zac och Oscar tröstar Evie som är väldigt nervös för sitt provsvar. Skyes nya adress gör inte Olivia glad. Chris går på sin första date efter uppbrottet med Hannah men pratar inte om något annat än om henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Drama, Dramakomedi, S29:A15

  Evelyn får sitt provresultat. Matt och Maddy bråkar konstant om städning i det nya hemmet. Ricky är orolig över att Nate inte kan sluta tänka på Brax och bjuder honom på en rejäl överraskning för att visa hur hon känner.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Drama, Dramakomedi, S29:A16

  Nate ifrågasätter inte att Ricky älskar honom men han är osäker på att ett bröllop verkligen är det hon vill ha nu. Hannah medger för Evie att hon fortfarande älskar Chris. Josh och Evie har något på gång igen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Drama, Dramakomedi, S29:A17

  Evelyn och Josh återförenas genom en märklig date. Chris förlåter Hannah och det kan bli de två igen. Kat upptäcker ett samtal som Charlotte ringde strax före sin död. Har hon hittat en ny misstänkt?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Drama, Dramakomedi, S29:A18

  Olivia snackar skit om Skye som råkar höra varenda ord. Billie uppmuntrar VJ att försöka förlåta Hunter. Dylan och Kat hittar bevis som gör att de nu känner sig övertygade om vem som mördade Charlotte.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Drama, Dramakomedi, S29:A19

  Ash och Andy avvisas av banken men Kat erbjuder sig att investera i deras verksamhet. VJ och Hunter når äntligen nån form av vapenvila och Leah erbjuder Hunter att flytta in igen. Med nya bevis på bordet så väntar nya förhör för Kat och Dylan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Drama, Dramakomedi, S29:A20

  Zacs liv går från dåligt till sämre när han anklagas för mord. Ricky känner sig alltmer ensam, när Nate jobbar så mycket, och hon börjar fundera och skrämmas över framtiden. Ash och Andy har storslagna planer för sitt företag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Drama, Dramakomedi, S29:A21

  Ricky och Nate bråkar vidare om varför Nate jobbar så mycket. Zac nekas borgen när Leah tillfälligt tvivlar på hans oskuld. Ash och Andy kämpar hårt för att hindra sin verksamhet från att krascha innan den ens har startat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Drama, Dramakomedi, S29:A22

  Morag misstänker att det är Dylan som ligger bakom att Zac nekas borgen. Skye går sönder när hon ser Oscar kyssa en annan tjej. En kvinna dyker upp hemma hos Irene och säger något som sätter hela Irenes värld i gungning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Drama, Dramakomedi, S29:A23

  Kyles mörka förflutna kommer ikapp honom på ett smärtsamt sätt. Chris och Hannah försöker navigera sin relation på kärlekens svåra vägar. Irene är i stor chock efter Claires ankomst till Summer Bay.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Drama, Dramakomedi, S29:A24

  Olivia fruktar att Irene manipuleras av Claire. Kyle behöver pengar för att betala av sina skulder och överväger en desperat handling för att lösa problemet. Hannah får ett telefonsamtal som kan förändra hennes liv för alltid.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 25
  Drama, Dramakomedi, S29:A25

  Billie inser vad Kyles plan är och blir chockad över att han kan överväga att göra något sådant. Matt och Maddy röker fredspipa. Chris försöker få Hannah att öppna sig men det misslyckas totalt och avståndet mellan dem växer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 26
  Drama, Dramakomedi, S29:A26

  Hannah vet att hon står inför ett livsavgörande beslut. Kyle försöker skydda Isla vilket slutar med ett katastrofalt resultat. Roo har fått nog och ger Maddy och Matt ett ultimatum.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 27
  Drama, Dramakomedi, S29:A27

  Ricky är dödligt oroad över att Kyle är saknad och inte går att nå. Dylan lyckas spåra Daves telefon till en bit utanför staden. Leah chockas över det klottrade budskapet om vem som är en mördare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 28
  Drama, Dramakomedi, S29:A28

  Summer Bay-invånarna tycker att Leah och hennes familj inte är vatten värda på grund av anklagelserna mot Zac, vilket påverkar affärerna katastrofalt. Kat sänker garden mot Dylan. Ash och Andy går på en riktigt nit.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 29
  Drama, Dramakomedi, S29:A29

  Kat börjar tro att Dylan verkligen har förändrats. Olivias misstankar mot Claire fördjupas när Claire tar pengar från Irene. Ash och Andys verksamhet får en märklig start med Dylan som första kund.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 30
  Drama, Dramakomedi, S29:A30

  Phoebe gör allt för att stoppa Kat från att gå på en andra dejt med Dylan. Trots Rickys varningar så kan Kyle inte motstå att bli mer och mer involverade med Isla. Hannah kämpar med att säga adjö till sin före operations-kropp.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 31
  Drama, Dramakomedi, S29:A31

  Hannah är nervös inför sin operation men Chris hängivenhet till henne växer för varje tuff dag hon har. Evelyn kämpar för att hantera känslorna kring Hannahs operation. Kyle chockas över vad Isla är kapabel till att göra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 32
  Drama, Dramakomedi, S29:A32

  Efter operationen kämpar Hannah för att förlika sig med vad hon just har gjort. Phoebe och Ash bråkar över hur man sköter ett garage på bästa sätt. Dylan lägger in högsta charmväxeln för att få Kat att falla för honom igen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 33
  Drama, Dramakomedi, S29:A33

  Dylans svartsjuka kan innebära riktigt stora problem för Ash. Morag hittar något som kan innebära ett rejält genombrott för att rentvå Zacs namn. Olivia har knäckande nyheter för Irene gällande Claire.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 34
  Drama, Dramakomedi, S29:A34

  Lindsays ankomst innebär problem för Hunter och Olivia. Oscars stora framgångar med kvinnor gör Skye mer än en smula avundsjuk. Matt gör ett livsförändrande val. Irene och Claire tar ett hjärtskärande beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 35
  Drama, Dramakomedi, S29:A35

  Irene accepterar det smärtsamma faktum att Claire inte är hennes dotter. Hannah återvänder hem från sjukhuset med en förvirrad känsla. Olivia och Hunter blir sams men Lindsay orsakar kort därefter ett nytt kaos.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 36
  Drama, Dramakomedi, S29:A36

  Leah får ett samtal från Morag om att Zac får komma hem. Men när Zac återvänder från fängelset är det något han vill dölja. Lindsay sätter dit Olivia med ett fotografi som gör Hunter allt annat än glad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 37
  Drama, Dramakomedi, S29:A37

  Zac och Leah hittar tillbaka till varandra efter att Zac berättar vad som hände i fängelset. Kat skippar professionalismen och låter saker hända med Dylan Carter. En sexfilm med Charlotte och Matt läcks.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 38
  Drama, Dramakomedi, S29:A38

  Matt tas in en andra gång för förhör av Dylan, ett väldigt tufft förhör. Phoebe är upptagen med insamlingsgalan och irriterar sig över Ash prioriteringar. Kyle lyckas hitta Isla som det visar sig jobbar på en bordell.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 39
  Drama, Dramakomedi, S29:A39

  Ash återser en gammal fängelsekompis och gör ett fruktansvärt misstag. Isla och Kyle hettar upp och komplicerar saker med en oväntad kyss. Hannah är på krigsstigen och bjuder på ett rejält utbrott under insamlingsgalan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 40
  Drama, Dramakomedi, S29:A40

  Irene öppnar upp om sina egna upplevelser av sexuella övergrepp för att hjälpa Hannah att återhämta sig. Ash erkänner för Phoebe att han nog har gjort något riktigt dumt. Chris och Hannahs kärlek stärks när de planerar för framtiden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 41
  Drama, Dramakomedi, S29:A41

  Ett nytt karriäralternativ blir plötsligt möjligt för Matt. Trots att Ash nu förstår att han inte bedrog Phoebe är hon tydlig med att hon inte vill ha med honom att göra mer. Dylan kommer med ett förslag till Kat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 42
  Drama, Dramakomedi, S29:A42

  Garaget förstörs och Matt antar att det helt och hållet är hans fel. I ett desperat försök att få vårdnaden om sina döttrar tar Isla till dramatiska metoder. Kat ser inte klart och faller allt djupare för Dylan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 43
  Drama, Dramakomedi, S29:A43

  Rickys tankar om bröllopet är mer och mer förvirrade. Kyle upptäcker att Isla har långt gångna planer att utföra ett rån. Lindsay är oerhört beräknande och skoningslös i sina planer att få Hunter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 44
  Drama, Dramakomedi, S29:A44

  Kyle hjälper Isla att fly efter hennes rån, bara för att själv arresteras. Lindsays hänsynslöshet gällande Hunter leder till en ren uppgörelse med Olivia. Rickys beteende äventyrar det kommande bröllopet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 45
  Drama, Dramakomedi, S29:A45

  Kyle måste bestämma sig för om han är villig att offra sig för Isla. Ricky tar stora beslut om det stundande bröllopet. Zac berättar om vad som verkligen hände i fängelset. En dejt mellan Hunter och Olivia slutar enormt dramatisk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 46
  Drama, Dramakomedi, S29:A46

  Zac hemsöks av flashbacks från fängelset men lyckas ändå rädda Hunters liv. Skye inser att VJ är förälskad i Billie. Greg får reda på att Zac satt i fängelse med hans son, Wayne. Leah fortsätter att oroa sig över Zac.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 47
  Drama, Dramakomedi, S29:A47

  Zac når brytpunkten och erkänner att han är i stort behov av hjälp. Billie förstår nu även hon att VJ är förälskad i henne. Ash inser att Dylan har lurat honom hela tiden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 48
  Drama, Dramakomedi, S29:A48

  Gänget samlas för att försöka lyfta Matt till ett bättre mående. Kats affär med Dylan avslöjas. Ash avslöjar sin teori om att det var Dylan som förstörde garaget och Andy tror han kan ha rätt men att det blir omöjligt att bevisa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 49
  Drama, Dramakomedi, S29:A49

  Kat håller fast vid Dylan, som förlorar sitt lugn när hon tas bort från fallet. Matt hör om Maddys nättroll och försöker hjälpa till. Ricky är förkrossad över att förstå att det inte finns något sätt för Kyle att undvika fängelse.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 50
  Drama, Dramakomedi, S29:A50

  Zac kämpar med om han ska hjälpa Tank eller inte. Kats förhållande till Dylan tar en oroande vändning. Maddy och Matt börjar se igenom dimman av nätmobbning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 51
  Drama, Dramakomedi, S29:A51

  Evie tar bort sin tatuering och Josh friar. Billie försöker försiktigt avfärda VJ. På sjukhuset tar Zac på sig skulden för knivdådet på Tank. Josh besöker Tank, vilket inte blir en lugn tillställning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 52
  Drama, Dramakomedi, S29:A52

  Bröllopsspänningen mellan Ricky och Nate eskalerar. Olivia har svårt att erkänna en hemlighet för Hunter. Evelyn konfronterar Tank vilket får ett mycket oväntat resultat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 53
  Drama, Dramakomedi, S29:A53

  Braxs text får Ricky att ifrågasätta om hon fortfarande vill gifta sig med Nate. Olivia är förkrossad när hon upptäcker att hon är gravid. Kat finner det allt svårare att dölja sina tvivel om Dylan.

 • Avsnitt 54
  Drama, Dramakomedi, S29:A54

  Kyle frestas av ett överraskande erbjudande från Isla. Ricky inser vem hon verkligen älskar. Kats misstro mot Dylan växer sig allt starkare för varje dag som går.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 55
  Drama, Dramakomedi, S29:A55

  Nate befarar att han övergivits vid altaret. Ash varnar Dylan på bröllopsmottagningen. Kommer det här att bli Kyles sista kväll i frihet?

 • Avsnitt 56
  Drama, Dramakomedi, S29:A56

  Kat drar in Ash i en farlig plan för att avslöja Dylan. Kyle står inför sanningens ögonblick i domstolen, när han skyddar Isla. Ricky fruktar att hennes familj ska slitas sönder ännu en gång.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 57
  Drama, Dramakomedi, S29:A57

  Med Ashs hjälp berättar Kat för polisen om Dylans våldsamma sätt, men Dylan hotar med hämnd. Olivia berättar äntligen för Hunter att hon väntar barn. Kyle säger farväl till Summer Bay och påbörjar sitt fängelsestraff.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 58
  Drama, Dramakomedi, S29:A58

  Skye kontaktar en främling. Olivia fattar ett beslut om graviditeten. Evies överraskningsförlovning går inte som tänkt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 59
  Drama, Dramakomedi, S29:A59

  Håller Skye på att falla för Tanks charm? Olivia måste ta itu med sitt svåra val. VJ angriper Tank. Zac och Leah fortsätter att bråka kring Tank.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 60
  Drama, Dramakomedi, S29:A60

  Kat lyckas få Dylan avstängd genom att lura en domare att erkänna att Dylan utpressat honom. Skye kommer närmare Tank och Phoebe kämpar med att Ash är på Farm House.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 61
  Drama, Dramakomedi, S29:A61

  Skye och Tank trotsar de andra. Ash och Kat kan inte längre förneka att de är attraherade av varandra. Olivia har en hemlighet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 62
  Drama, Dramakomedi, S29:A62

  Kat och Ash har kyssts men förnekar nu att de är attraherade av varann. Billie råkar ut för något fruktansvärt på gymmet. Smekmånaden verkar var över lite för snabbt för Ricky och Nate.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 63
  Drama, Dramakomedi, S29:A63

  Billie kan inte förmå sig att anmäla överfallet. Nates smärtpunkt är nådd när Ricky inte engagerar sig i deras äktenskap. Fotografen Dom irriterar Phoebe. Insamlingen till sjukhuset måste byta lokal ... och tema.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 64
  Drama, Dramakomedi, S29:A64

  Andys ilska mot Tank leder till ett obetänksamt beslut. Slitningen mellan Ricky och Nate fortsätter. Chris och Hannah enas om att flytta ihop. Phoebe och Dom fortsätter att gräla på varandra. Olivia berättar om återfallet. Någon övervakar Irene.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 65
  Drama, Dramakomedi, S29:A65

  Kaos efter explosionen - vilka kommer inte att klara sig? Har Irene bjudit hem en farlig främling? Kat inser till slut vem som dödade Charlotte King.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 66
  Drama, Dramakomedi, S29:A66

  Evelyn och hennes familj lider efter Oscars död. En komplikation under operationen förändrar Rickys liv för alltid. Andys skuldkänslor får honom att ta hand om Tank. Hannah sliter på jobbet - med risk för hälsan? Kat närmar sig Charlottes mördare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 67
  Drama, Dramakomedi, S29:A67

  Kat lyckas äntligen spåra Charlottes mördare. Evelyn har det svårt när ännu en älskad person har dött. Maddy är skadad och det kommer att påverka henne resten av livet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 68
  Drama, Dramakomedi, S29:A68

  Samhället reagerar på Hannahs död. Roo tvingas övertyga Maddy att amputera armen. Chris bryter ihop när han får höra att hans älskade är död. Andy slits med sin skuld över hans inblandning i olyckan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 69
  Drama, Dramakomedi, S29:A69

  Dylan håller Ash gisslan vilket tvingar Kat att konfrontera honom igen. Skye får höra den hemska sanningen av Tank. Olivia oroar sig över var Irene håller hus. Billie får nyheter som kan komma att förändra hennes liv.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 70
  Drama, Dramakomedi, S29:A70

  Summer Bay samlas för att säga farväl till Hannah och Oscar. Zac får höra att Tank orsakade olyckan. Billie berättar om överfallet för Phoebe, men tvingar henne att hålla det hemligt. Evelyn berättar för Josh att hon vill gifta sig med honom imorgon!

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 71
  Drama, Dramakomedi, S29:A71

  Evelyn och Josh försöker gifta sig i hemlighet. Andy slits med sin skuld över olyckan. VJ:s uppvaktning av Billie verkar fungera, men Billie plågas fortfarande av överfallet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 72
  Drama, Dramakomedi, S29:A72

  Chris plågas av sorg, men säger till sist farväl till Hannah. Andys erkännande gör ändå inte att han känner sig mindre skyldig. Phoebe och Dom blir ihop, men Phoebe får sedan veta att Dom har en annan tjej i sitt liv.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 73
  Drama, Dramakomedi, S29:A73

  Ricky och Nate har det motigt när de ska försöka rädda sin relation. Maddy stöter bort Matt, hon kan inte tro på att han accepterar hennes nya handikapp. Phoebe kämpar med att vinna Doms dotters förtroende.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 74
  Drama, Dramakomedi, S29:A74

  Matt får ta itu med efterdyningarna till uppbrottet. Nate kommer inte överens med den nya läkaren. Rickys och Nates äktenskap knakar i fogarna. Chris kämpar med att hitta en mening med livet efter Hannahs död.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 75
  Drama, Dramakomedi, S29:A75

  Roo och Matt fruktar det värsta när sökandet fortsätter. Maddy riskerar allt för ett sista farväl. Nate jagar nya möjligheter medan hans äktenskap går i stå.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 76
  Drama, Dramakomedi, S29:A76

  Maddy måste välja mellan sitt gamla och nya liv. Andy kämpar med sin skuldkänsla. Skye och Tank återförenas. Evelyn och Josh blir förtvivlade när de får höra sanningen om olyckan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 77
  Drama, Dramakomedi, S29:A77

  Zac och Evelyn får reda på att Leah kände till Andys inblandning i olyckan. Leah upptäcker att VJ och Billie är ihop. Skye blir mer och mer intresserad av Tank.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 78
  Drama, Dramakomedi, S29:A78

  Roo förebrår sig själv för det katastrofala insamlingseventet. Phoebe och Dom slåss om Bella. Phoebe upptäcker Ash och Kats hemlighet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 79
  Drama, Dramakomedi, S29:A79

  Phoebe känner sig förrådd av Kat och Ash. Olivia döljer en hemlighet. Är Nates och Rickys äktenskap redan över?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 81
  Drama, Dramakomedi, S29:A81

  Nates och Rickys förhållande är bättre igen, men så läser Nate ett sms som inte var till honom. Dom och Phoebe lägger sina problem åt sidan för att leta efter Bella. Olivia får en oväntad supporter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 82
  Drama, Dramakomedi, S29:A82

  Nate blir ledsen när han får höra att Ricky tycker att deras äktenskap knakar i fogarna. Kat och Phoebe tvingas äta lunch ihop. När Ash tror att VJ är pappan till barnet håller Billie med.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 83
  Drama, Dramakomedi, S29:A83

  Det kommer som ett bombnedslag när Leah och VJ får reda på att Billie är gravid. Roo leker med elden när hon försöker hitta ett botemedel mot sin sömnlöshet. Evie förväntar sig att Josh ska ta hennes sida mot Andy, och slitningarna ökar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 84
  Drama, Dramakomedi, S29:A84

  Allt går fel för Roo: Tanya stämmer henne. Matt är rädd att han inte kan ta hand om Maddy på rätt sätt. Skye trotsar John och ligger med Tank.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 85
  Drama, Dramakomedi, S29:A85

  Roo tar itu med Tanyas stämning och John och Sky har ett enormt när han får reda på att hon har fortsatt att träffa Tank.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 86
  Drama, Dramakomedi, S29:A86

  Rickys och Nates förhållande går bara utför. Tori skakas av gamla minnen. Matt fattar ett livsomvälvande beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 87
  Drama, Dramakomedi, S29:A87

  Maddy inser att Matt hör hemma i Summer Bay och fattar ett svårt beslut. Roo vidtar drastiska åtgärder för att orka med att Maddy åkt. Slitningarna mellan Ricky och Nate fortsätter. Phoebes tillvaro skakar när Dom får överraskande besök - av frun!

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 88
  Drama, Dramakomedi, S29:A88

  Billie leker med elden när hon ska försöka dölja sin hemlighet för all framtid. Roo kämpar med sig själv. Phoebe vill att Dom ska säga vad han tycker om deras förhållande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 89
  Drama, Dramakomedi, S29:A89

  Olivia är redo att ha sex igen med Hunter. Impulsivt erbjuder Leah Billie att flytta in. Skye och Tank bestämmer sig för att rymma tillsammans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 90
  Drama, Dramakomedi, S29:A90

  Hunter oroar sig över Olivias reaktion mot Skye. Nate försöker dränka sina sorger över förhållandet. Kat tvingar Josh att berätta allt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 91
  Drama, Dramakomedi, S29:A91

  Ricky får en oväntad möjlighet, Evelyn blir uppskakad när Josh erkänner sin skuld och Ash lämnar ut Kat i sitt försök att rädda Josh.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 92
  Drama, Dramakomedi, S29:A92

  Josh tänker erkänna mordet på Charlotte, men får beskedet att Andy redan har gjort det. Ricky lämnar området för att börja om någon annanstans med Brax och lilla Casey. Bröderna Morgan kommer till stan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 93
  Drama, Dramakomedi, S29:A93

  Andys erkännande förändrar allt. Phoebe inser något om sitt förhållande, och grabbarna Morgan gör sin närvaro känd i samhället.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 94
  Drama, Dramakomedi, S29:A94

  Phoebe lär känna bröderna Morgan. Det går utför för Roo igen, och Olivia förolämpar Billie. John får reda på vad som hänt med Skye.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 95
  Drama, Dramakomedi, S29:A95

  Alf tvingar Roo att erkänna att hon behöver hjälp. VJ gör klart för Billie att han vill bilda familj med henne. Olivia lovar sig själv att agera, hon är så orolig för Irene. Hunter får reda på att Andy har erkänt mordet på Charlotte.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 96
  Drama, Dramakomedi, S29:A96

  Alf får en hjärtattack - kan Justin rädda honom? Nate och Tori får höra rykten om sitt förhållande. Hunter kämpar med Andys erkännande. Olivia är fortfarande oroad över att något inte stämmer med Irene.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 97
  Drama, Dramakomedi, S29:A97

  Mysteriet med familjen Morgan tätnar när Masons ex kommer på besök. Alf får kämpa för att överleva, trots Justins hjälteinsats. Angelo's får hjälp från oväntat håll. Nate blir besviken när skvaller hotar att förstöra en ny vänskap.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 98
  Drama, Dramakomedi, S29:A98

  Alf överlever, men kommer kanske aldrig att bli helt bra. Familjen Morgan bråkar om Masons kärleksliv. Josh drunknar i skuldkänslor över att Andy ska åka i fängelse. Hunter sörjer sin mamma och vill hämnas.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 99
  Drama, Dramakomedi, S29:A99

  Evelyn och Josh pratar ut om förändringen i relationen, men sedan blir Josh häktad. Hunter försöker bearbeta Andys svek. VJ prioriterar Billie framför studierna. Ash inser att han måste be Kat om ursäkt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 100
  Drama, Dramakomedi, S29:A100

  Billie berättar för VJ han hon håller på att bli kär i honom. Olivia och Chris upptäcker att Irene har kidnappats. Evie hotar Kat, som har försökt få Josh att erkänna mordet på Charlotte.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 101
  Drama, Dramakomedi, S29:A101

  Irene är i händerna på en galning, Mick ger Olivia ett ultimatum och Marilyn kommer tillbaka när Alf har det svårt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 102
  Drama, Dramakomedi, S29:A102

  Irene slår tillbaka och inser en fruktansvärd sanning. Justin övertygar Tori att låta Nate vara. John och Marilyn anpassar sig till varandras sällskap igen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 103
  Drama, Dramakomedi, S29:A103

  Familjen Morgan bråkar om var de ska bo. Billies förnekande av våldtäkten håller inte längre. Andy berättar några beska sanningar för Kat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 104
  Drama, Dramakomedi, S29:A104

  Phoebe försöker övertyga Billie att berätta om våldtäkten. Phoebe och övrig personal får en chock när Brody blir chef på Angelo's. Evelyn försöker fortsätta som vanligt, men Joshs skuldkänslor kommer ikapp honom.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 105
  Drama, Dramakomedi, S29:A105

  Josh har en plan på hur han ska rädda sin bror från fängelse. Sprickan mellan John och Marilyn vidgas. Hunter och övervakaren går inte alls ihop.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 106
  Drama, Dramakomedi, S29:A106

  Evelyn är ledsen över det som hänt med Josh och Andy bestämmer sig för att göra allt för att skydda sin lillebror. Samtidigt får Kat reda på att Ash har satt garaget som borgen för Andy när han satt häktad, utan berätta det.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 107
  Drama, Dramakomedi, S29:A107

  Familjen Morgans mörka hemlighet avslöjas äntligen, vad kommer hända med familjen nu? Andy stöter på problem och riskerar mer än bara sin frihet, och finns det någon attraktion mellan Phoebe och Brody?

 • Avsnitt 108
  Drama, Dramakomedi, S29:A108

  Familjen Morgan får reda på vem som avslöjat deras stora hemlighet. Efter att det avslöjades verkar en mystisk man spionera på familjen. Irene lider av flashbacks från sina traumatiska upplevelser och Roo flyttar hem för att ta hand om Alf.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 109
  Drama, Dramakomedi, S29:A109

  Med Billies hjälp lyckas Irene sakta men säkert få styrkan tillbaka. Roo märker att det är ett svårt jobb att ta hand om Alf som är envis som en åsna. Det tar emot för Marilyn att acceptera Johns beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 110
  Drama, Dramakomedi, S29:A110

  VJ bestämmer att det är dags att flytta hemifrån. Hunters apatiska attityd gör Olivia och Zac oroliga. John börjar ändra sig i hans beslut och berättar för Marilyn hur hans tankar går. Även Alf gör ett bekännande, för Roo.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 111
  Drama, Dramakomedi, S29:A111

  Andy riskerar allt för att sätta igång sin plan för Josh. Men kommer Josh gå med på det Andy planerat? Leah är förkrossad efter att VJ bestämt sig för att flytta. Men hur ska det gå för VJ egentligen när Billie inser att hon inte är redo att bo ihop.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 112
  Drama, Dramakomedi, S29:A112

  Josh och Andy tar steget och rymmer bort tillsammans. Tori har hållt sina känslor för Nate hemliga, men nu växer de allt mer. Nate råkar på den mystiska Spike som sätter honom i en farlig situation.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 113
  Drama, Dramakomedi, S29:A113

  Vi får reda på vilka som egentligen är de onda i allt som hänt på sistone. Efter det Nate har utsatts för inser Tori att hennes familjs liv är i akut fara. Ash lämnas med ett minst sagt svårt moraliskt dilemma efter att Andy har försvunnit.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 114
  Drama, Dramakomedi, S29:A114

  Familjen Morgan tvingas återigen på flykt. John och Marilyn välkomnar sitt nya fosterbarn, men allting står inte rätt till med barnet. Roo chockas när hon får reda på att Alf inte tänker skriva med Duncan i sitt testamente.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 115
  Drama, Dramakomedi, S29:A115

  VJ är bitter och besviken när han får reda på att Billie och Leah har konspirerat mot honom. Olivia känner sig orolig efter att Hunter och Jordan har rykt ihop. Roo tänker över om det var rätt att gå bakom Alfs rygg.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 116
  Drama, Dramakomedi, S29:A116

  Mason tar ett mycket bekymmersamt och farligt beslut. John och Marilyn försöker lära känna Jordan bättre, men han är inte öppen för att släppa in någon. VJ och Billies relation får allt fler sprickor och de kommer allt längre från räddning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 117
  Drama, Dramakomedi, S29:A117

  Olivia litar inte på vad Hunter har bestämt. Nate känner sig ensam och förvirrad efter allt som hänt. För att må bättre vänder han sig till ett nytt kärleksintresse. Tori och hennes bröder möter en farlig man från deras förflutna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 118
  Drama, Dramakomedi, S29:A118

  Familjen Morgans är förkrossade efter det som hänt Brody. Ash har svårt att komma till rätta med sitt beslut över vad han ska göra med Andys pengar. Roo och Alf hamnar i konflikt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 119
  Drama, Dramakomedi, S29:A119

  Ash fortsätter ljuga för Kat, men det blir svårt när han skäms allt mer. Marilyn och Johns svårigheter att göra rätt som fosterföräldrar fortsätter. Evelyn försöker gå vidare med livet, men det visar sig vara allt annat än enkelt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 120
  Drama, Dramakomedi, S29:A120

  VJ:s beslut om sin skolgång påverkar hans relation med Billie. Kommer de kunna hitta tillbaka till varandra efter allt som hänt? Marilyn och John lyckas efter mycket om och men äntligen nå fram till Jordan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 121
  Drama, Dramakomedi, S29:A121

  Nate står inför ett vägskäl och behöver ta ett tufft beslut. Mycket har hänt mellan Justin och hans familj och de har svårt att förlåta honom. Kommer han kunna gottgöra det han gjort och bli en del av familjen igen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 122
  Drama, Dramakomedi, S29:A122

  En mystisk främling anländer till the Bay. Samtidigt börjar situationen för familjen Morgans eskalera och bli allt värre. Ash tvingas till en svår lösning för att rädda garaget. Chris hjälper Nate att få bukt på sitt krångliga kärleksliv.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 123
  Drama, Dramakomedi, S29:A123

  Ash berättar sanningen om investeringen i garaget för Kat. Situationen mellan Alf och Duncan förvärras när Alfs hemlighet avslöjas. Marilyn och John gör allt för att göra Jordans 16-årsdag till en minnesvärd och glädjefylld födelsedag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 124
  Drama, Dramakomedi, S29:A124

  Att vara fosterföräldrar till Jordan har inte varit enkelt för Marilyn och John. Nu är de rädda att de kanske förlorar honom. Mason och Evelyn börjar hitta tillbaka till varandra och Olivia får en ny vän.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 125
  Drama, Dramakomedi, S29:A125

  Mason är övertygad om att han har förstört sin relation till Evelyn en gång för alla. Billies dåliga samvete förvärras samtidigt som han lär känna Irene allt bättre. Leah är orolig att hon satt sin relation på spel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 126
  Drama, Dramakomedi, S29:A126

  Kat lämnar in sin polisbricka, men har hon verkligen erkänt om pengarna? Aaron förnekar att han varit inblandad i det som hänt Marilyn och John. Matt blir orolig över Evelyn när hon går på en vild universitetsfest.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 127
  Drama, Dramakomedi, S29:A127

  Kat mår dåligt efter att hennes liv har tagit en drastisk vändning, och hon börjar ta avstånd från Ash. Evie visar sin vilda sida för Mason och hamnar i en het diskussion med Zac.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 128
  Drama, Dramakomedi, S29:A128

  Kat ifrågasätter hennes relation till Ash efter allt som hänt. Har de verkligen en framtid tillsammans? Nate undrar om han har sabbat sin chans med Tori. Duncan inser att han och Alf har en lång väg framåt fortfarande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 129
  Drama, Dramakomedi, S29:A129

  Nate kokar när Tori and Duncan går på en dejt ihop. Läget mellan Tabitha och Hunter blir allt mer spänt sedan de blivit oense över Olivia. Spänningen mellan Justin och Phoebe blir också starkare, men på ett helt annat sätt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 130
  Drama, Dramakomedi, S29:A130

  Nate sabbar sin chans med Tori och är besviken. Brody tycker att Phoebe och Justin ska hålla sig borta från varandra, men kommer de lyssna på hans varning? Olivia faller för Tabithas manipulationstekniker vilket gör att Hunter tar avstånd.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 131
  Drama, Dramakomedi, S29:A131

  Justin och Phoebe är hotade av Spike och går därför samman i jakten på den svårfångade boken. Det är svårt för Kat att komma undan efterdyningarna av bråket med Ash. Chris anklagar Brody för att sno kunder vilket utbryter ett stort bråk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 132
  Drama, Dramakomedi, S29:A132

  Det börjar gå utför för Evie som festar för mycket. Hennes vänner sträcker ut en hand för att hjälpa till, men hon vägrar ta emot den. Chris har hakat upp sig på Brodys matlagning. Kat är övertygad om att hon och Ash inte har en framtid tillsammans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 133
  Drama, Dramakomedi, S29:A133

  Evelyn och Mason bestämmer sig för att de inte behöver ha en konventionell vänskap. Leah har svårt att acceptera att hon snart kommer få ett barnbarn. Alf och Duncan blir osams över Duncans nya planer. Nate bekänner sina känslor för Tori.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 134
  Drama, Dramakomedi, S29:A134

  Tabatha försöker hålla Hunter och Olivia borta från varandra. Duncan och Alf konfronterar varandra, och det blir allt annat än trevligt. Zac får rektorsjobbet men ljuger för Leah om det.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 135
  Drama, Dramakomedi, S29:A135

  Tentaperioden närmar sig och Olivia börjar bli orolig för hur det ska gå för henne. Leah bestämmer sig för att åka bort utan Zac. Tori ska också åka iväg över sin födelsedag, men när flyget lyfter väcks frågan - är alla passagerare i fara?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 136
  Drama, Dramakomedi, S29:A136

  Tragedin når staden. På flyget från Summer Bay finns en gasläcka, och snart svimmar passagerarna och planet kraschar. Alla i stan oroar sig för sina nära och kära, men Ash och Justin bestämmer sig för att söka efter vraket och sina familjemedlemmar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 137
  Drama, Dramakomedi, S29:A137

  Leah och Billies liv är i svår fara. Det ser särskilt illa ut för Billie, kommer hon att förlora barnet? I Summer Bay är invånarna rädda och ledsna inför den ovissa framtiden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 138
  Drama, Dramakomedi, S29:A138

  Räddningsuppdragen fortsätter när det visar sig att det fortfarande saknas personer, och Justin bestämmer sig för att själv ge sig ut för att leta. Hunter och Olivia kommer närmare varandra, trots att Tabitha gör allt för att hålla dem från varandra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 139
  Drama, Dramakomedi, S29:A139

  Tori är desperat att hitta sin försvunna bror, men hennes oförsiktighet sätter alla i fara. Matt hamnar öga mot öga med en inkräktare. Tabitha har gjort att för att förstöra mellan Olivia och Hunter, kommer de någonsin se igenom Tabithas lögner?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 140
  Drama, Dramakomedi, S29:A140

  Sökandet efter Brody fortsätter. Roo är orolig för Alfs välmående och får även reda på att Matt har gömt hennes syster. Alf bekänner sina känslor för Duncan i ett brev.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 141
  Drama, Dramakomedi, S29:A141

  Alla oroar sig efter att man äntligen hittat Brody, men i ett riktigt dåligt skick. Nu svävar han mellan liv och död. Kommer han klara sig? Matt kämpar för Ellie. Evelyn är övertygad om att Oscar vill hennes bästa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 142
  Drama, Dramakomedi, S29:A142

  Justin konfronterar Decker efter hans stora svek. Billie oroar sig över att hennes bebis kommer att växa upp och bli som sin pappa. Duncan överväger att lämna Summer Bay tills han hittar Alf. Och hur ska det gå för Brody?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 143
  Drama, Dramakomedi, S29:A143

  Hunter blir ditsatt av Tabitha för att ha hackat skolsystemet. Kat och Phoebe gör sig redo för en dejt. Leah, VJ och Billie blir osams när de ska bestämma sig om de vill veta könet på Billies bebis.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 144
  Drama, Dramakomedi, S29:A144

  Phoebe och Kat råkade hamna på en riktig mardrömsdejt, men nu verkar det vända. Zac och Leah vill bryta sig från tråkiga mönster. Olivia chockas när hon får reda på vad Tabitha gjort. Chris börjar ifrågasätta sin lojalitet till Hannah.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 145
  Drama, Dramakomedi, S29:A145

  Zac och Leah tar till drastiska metoder för att rädda sitt äktenskap. Matt förstår att det kommer bli svårt att uppfostra Ellie. Evelyn börjar bli farligt besatt av Oscars närvaro.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 146
  Drama, Dramakomedi, S29:A146

  Evelyn mår allt sämre i sin sorg, vilket nu sätter henne i direkt fara. Brody kommer hem från sjukhuset och börjar få mystiska drömmar om sin mamma. Tori och Justin bråkar över om de ska släppa på reglerna om relationer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 147
  Drama, Dramakomedi, S29:A147

  Kat hamnar i en knipa på första arbetspasset på Salt. Tori och Duncans känslor för varandra blommar upp på nytt. Chris försöker rädda Evelyn från en hemsk händelse.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 148
  Drama, Dramakomedi, S29:A148

  Leah och Zac experiment börjar ge resultat och romantiken flödar. Hunter och Olivia erkänner hur de verkligen känner för varandra. Olivia gör en plan för att få Tabitha att erkänna vad hon gjort mot Hunter, men Tabitha har ett eget kort i rockärmen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 149
  Drama, Dramakomedi, S29:A149

  Olivia är förkrossad och tvingas till drastiska åtgärder. Billie känner av stressen över att vara mamma och ber VJ om hjälp. Ellie får ett utbrott när hon försöker ta reda på vad som hänt med Matts syster.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 150
  Drama, Dramakomedi, S29:A150

  Matt upptäcker vad som orsakat Ellies svårigheter att uppföra sig. Alf och Duncan påbörjar ett nytt företagsäventyr tillsammans. Tori tvingas inse svårigheterna med relationen med Duncan. Justin vägrar dras tillbaka till Decker.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 151
  Drama, Dramakomedi, S29:A151

  Brody mår dåligt av de svåra minnena av sin mamma. Tori börjar tvivla på sin relation till Duncan när hon får oväntat besök. Chris är övertygad om att Nate fortfarande har en chans med Tori.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 152
  Drama, Dramakomedi, S29:A152

  Brody chockas när han plötsligt minns någonting viktigt. Phoebe dras med i Deckers försök att nå Justin. Kat kommer allt närmare Ash, men är han verkligen den rätta för henne?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 153
  Drama, Dramakomedi, S29:A153

  Kat och Ash försöker att inte falla för varandra, men det är svårt. Tabithas elaka tilltag gör att Olivia börjar nå bristningsgränsen. Kommer hon kunna stå emot? Justin vill ha svar om Decker.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 154
  Drama, Dramakomedi, S29:A154

  Mason och Evelyn är nära varandra, men kommer de klara av ta steget till att vara lite mer än bara vänner? Olivia utsätts för mer mobbning online. John och Chris går samman för att charma Marilyn.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 155
  Drama, Dramakomedi, S29:A155

  Mason är kär i Evelyn, men kommer han våga bekänna sina känslor för henne? Matt och Evelyn försöker samtidigt stötta Ellie, men kommer deras stöd vara nog? Marilyn upptäcker vem hennes hemliga beundrare är. Billie undrar vad hon ska döpa barnet till.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 156
  Drama, Dramakomedi, S29:A156

  Brody kämpar med minnena av sin mamma. Justin spanar på Deckers mystiska adress och träffar två bekanta ansikten. Evie chockas över att Mason inte vill ha ett seriöst förhållande utan snarare söker något utan förbindelser.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 157
  Drama, Dramakomedi, S29:A157

  Spänningen intensifieras när familjen Morgan försöker rädda livet på mannen som håller nyckeln till deras förflutna. Tori och Duncans relation hotas när Duncans exfru numera finns med i bilden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 158
  Drama, Dramakomedi, S29:A158

  Det blir svårt för Zach och Leah att vara ifrån varandra, och det visar sig på olika sätt på varsitt håll. Duncan konfronterar Caroline om hur hon förstörde hans förhållande. Chris kämpar med att gå vidare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 159
  Drama, Dramakomedi, S29:A159

  Chris lämnar Summer Bay. Mason kan inte längre hålla inne sina känslor för Evelyn. Hunter tar mod till sig för att fråga om Olivia vill gå på en dejt, kommer hon tacka ja?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 160
  Drama, Dramakomedi, S29:A160

  Olivia fortsätter utsättas för mobbning på nätet. Den här gången går det för långt när en särskilt elak mobbare tar ton, och Olivia känner sig fångad i sitt eget sovrum med mobbningen på nätet starkt närvarande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 161
  Drama, Dramakomedi, S29:A161

  Olivia plågas av inre demoner. Kommer hon någonsin kunna lämna dem i sitt förflutna? Ash hjälper Kat få en andra chans. Hope tränger sig på i Justins liv.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 162
  Drama, Dramakomedi, S29:A162

  Phoebe är avundsjuk på Hopes nära relation med Justin. Olivia får se en ny sida av Tabitha. Evelyn försöker stoppa Matt från att låtsas skydda hans syster. Skolan vandaliseras, och alla undrar vem som ligger bakom förstörelsen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 163
  Drama, Dramakomedi, S29:A163

  Frågan om vem som startat skolbranden kvarstår och utredningen fortsätter i Summer Bay. Phoebe och Justin kommer inte överens när det gäller Hope. Evelyn försöker ta tag i huskaoset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 164
  Drama, Dramakomedi, S29:A164

  Caroline lider av en mystisk sjukdom. Även Johns hälsa sviker och han oroar sig för att hans hjärnblödning är dödlig. Tori blir förvånad över Nates reaktion över att hon och Duncan har gjort slut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 165
  Drama, Dramakomedi, S29:A165

  Mysteriet med Carolines sjukdom fortsätter. Bryce avslöjar att Caroline har haft en speciell medicin i sin handväska. Caroline tvingas ta hjälp från någon högst oväntad, nämligen Ash. Tori och Nate ryker ihop över Carolines mystiska sjukdom.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 166
  Drama, Dramakomedi, S29:A166

  Kat tvingas arrestera Ash. Matt och Evelyn har bråkat och gått skilda vägar. Kommer de någonsin hitta tillbaka till varandra? Phoebe är chockad över att Justin skulle kunna anställda Hope.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 167
  Drama, Dramakomedi, S29:A167

  Justin saboterar Phoebes dejt. VJ börjar känna sig fångad i sin trygga vardag med Billie. Ash försöker rätta till sina misstag, men hans försök visar sig få allvarliga konsekvenser. Mason misstänker att det är någonting mellan Evelyn och Brody.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 168
  Drama, Dramakomedi, S29:A168

  Billie och hennes bebis liv hänger på en skör tråd. VJ och Phoebe plågas av dåligt samvete. Nate gör en förödande upptäckt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 169
  Drama, Dramakomedi, S29:A169

  Billie bönar och ber Nate om att han inte ska avslöja hennes hemlighet. Carolines medicin börjar ställa till det för henne. Hunter och VJ tar ett plötsligt beslut om deras framtid.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 170
  Drama, Dramakomedi, S29:A170

  Carolines hemligheter avslöjas en gång för alla. Zac blir påkommen med att ljuga för Leah. Duncan tar ett svårt beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 171
  Drama, Dramakomedi, S29:A171

  Roo får reda på Carolines fruktansvärda hemlighet. Hunter bestämmer sig för att ta en ny väg i livet, men frågan är om Olivia kommer följa med honom. Brodys nya paradrätt verkar bli problematisk för familjen Morgan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 172
  Drama, Dramakomedi, S29:A172

  Kan Caroline berätta sanningen för Duncan? Familjen Morgans mörka förflutna fortsätter att följa dem. Hunter möter motstånd när hans planer om ett sabbatsår med Olivia avslöjas. Samtidigt verkar det som att Kat dras tillbaka till Ash.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 173
  Drama, Dramakomedi, S29:A173

  Nate kämpar med att få Billie att erkänna sanningen. Kat och Ash har hittat tillbaka till varandra, men det blir svårt att hålla relationen hemlig för alla. Zac döljer någonting från Leah, men vad?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 174
  Drama, Dramakomedi, S29:A174

  Ellie ger sig in i ett farligt spel för att få Matt att sluta pressa henne. Tori förbereder Hope och Raffy för Decker's framtid. Billies hemlighet hotas att avslöjas av Nate.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 175
  Drama, Dramakomedi, S29:A175

  När Matt försöker lära Ellie en läxa avslöjas hans verkliga känslor för Evelyn. Hope planerar att lämna Summer Bay och Raffy gör allt för att få henne att stanna i staden. Deckers försämrade tillstånd gör familjen Morgans splittrade.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 176
  Drama, Dramakomedi, S29:A176

  Brody får reda på sanningen från Decker. Ash och Kat's hemlighetshållande försätter dem i en svår situation. Och vem är den mystiska flickan på fotot?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 177
  Drama, Dramakomedi, S29:A177

  Brody förstår äntligen synerna han haft. En halvnaken Kat riskerar att bli upptäckt av sin chef i garaget. Decker avslöjar sin chockerande hemlighet. Spåren av ett kreditkortsbedrägeri leder polisen till Ash.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 178
  Drama, Dramakomedi, S29:A178

  Decker hanterar efterdyningarna av att ha avslöjat sin stora hemlighet, det är inte alla som hanterat avslöjandet väl. VJ:s 18-årsfest slutar med en livsomvälvande fråga till Billie.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 179
  Drama, Dramakomedi, S29:A179

  Kommer Duncan kunna säga farväl till Caroline och sin son? Billie undrar om allt är förstört mellan henne och VJ. Evelyn och Matt dras till varandra, trots att de försöker att motstå.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 180
  Drama, Dramakomedi, S29:A180

  Duncan står inför ett tufft beslut - ska han lämna Summer Bay eller stanna kvar? Alf når ut till Caroline och Bryce. Evelyn har en listig plan och planerar en katastrofal blind-date till Matt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 181
  Drama, Dramakomedi, S29:A181

  Intrigerna i Summer Bay börjar få upplösning på olika sätt. Efter allt hemlighetshållande avslöjas sanningen om Raffy. Kan Evelyn ha känslor för Matt? Duncan får en efterlängtad chans med Tori.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 182
  Drama, Dramakomedi, S29:A182

  Efter Hope's olycka får Raffy the Morgans att undra om hon känner till deras familjehemlighet. Hunter jobbar på och gör sitt bästa för att vara duktig när ett frestande erbjudande plötsligt dyker upp. Evelyn erkänner för Matt hur hon känner för Josh.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 183
  Drama, Dramakomedi, S29:A183

  Hunter åker fast för att ha fuskat på slutproven, trots sina intentioner att göra klart dem ordentligt. Och kan det vara så att Zac också fuskar? Phoebe och Justin blir osams över alla hemligheter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 184
  Drama, Dramakomedi, S29:A184

  VJ berättar för Billie om förlovningen, men får anledning att tvivla på allting. Kat och Ash smyger med sin relation, men är det någon som iakttar dem? Zac ber Leah om ursäkt för allting han gjort, men har han verkligen brutit sina dåliga vanor?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 185
  Drama, Dramakomedi, S29:A185

  Efter endast några dagar stöter VJ och Billie på problem med förlovningen. Kat och Ashs kärleksbubbla spräcks när de utsätts för utpressning. Nate och Tori kommer överens utan konflikter eller anspänning tills Duncan dyker upp.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 186
  Drama, Dramakomedi, S29:A186

  Billie försöker involvera Leah i bröllopsplanerna. Hope kommer hem från sjukhuset, men någonting stämmer inte med Raffy och familjen Morgan. Det går för långt för Ash och Simmo.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 187
  Drama, Dramakomedi, S29:A187

  Matt hjälper Evie att organisera en volleybollmatch för välgörenhet. Hope blir arresterad av polisen, hur ska hon ta sig ur den här knipan? En hjärtekrossad Raffy får reda på sanningen om vem hon egentligen är.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 188
  Drama, Dramakomedi, S29:A188

  Det går utför för Justin och han känner sig låg. Brody fattar tycke för en mystisk tjej. Nate har något i görningen, kan det vara så att han planerar att lämna Summer Bay?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 189
  Drama, Dramakomedi, S29:A189

  Marilyn ser Zac och den mystiska tjejen Sam tillsammans. Tori försöker övertala den hjärtekrossade Nate att stanna i Summer Bay. Kvällen innan sitt stora engelskaprov känner Hunter sig nervös.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 190
  Drama, Dramakomedi, S29:A190

  Brody får en ny chans med Jennie, trots allt som hänt. Olivia blir rosenrasande över att Hunter ihärdigt ljuger för henne. Kommer hemligheten om den andra kvinnan avslöjas för Leah?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 191
  Drama, Dramakomedi, S29:A191

  Ash är säker på att han kan hantera situationen med Simmo på egen hand. Frågan är bara om han kan göra det på laglig väg. Leah konfronterar Zac, som äntligen berättar sanningen om boken. VJ lägger sig i Hunter och Olivias uppbrott.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 192
  Drama, Dramakomedi, S29:A192

  Har Ash hunnit radera bilderna från Simmos laptop? Hope har svårt att klara sig i häktet. Phoebe och Justin försöker få henne att tala med Raffy, men hon är för upprörd. Har Sam gått för långt gällande Leah?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 193
  Drama, Dramakomedi, S29:A193

  Hope hamnar på sjukhus efter att ha tagit en överdos. Alla är oroliga, kommer hon klara sig? Brody försöker hålla samman med Jeannie. Evie fyller år men sörjer hennes brors bortgång, eftersom de brukade fira födelsedag ihop.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 194
  Drama, Dramakomedi, S29:A194

  Matt gör en vacker gest för att hjälpa Evie med smärtan på hennes första födelsedag utan Oscar. Jeannie och Brody har äntligen fått varandra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 195
  Drama, Dramakomedi, S29:A195

  Tori vill gå på konferens som Tessa Lee och undrar - vilka är the Morgans? Billie och VJ gör planer inför sin bröllopsdag. Hunter överreagerar när Olivia tror att hon är gravid. Duncan åker tillbaka till USA.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 196
  Drama, Dramakomedi, S29:A196

  Justin och Tori hamnar i bråk när Tori vill åka på en konferens i Bali under sitt riktiga namn. På konferensen ska även hennes ex delta. Simmo ställer Kat inför ett ultimatum när Evie kanske återförenas med Josh.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 197
  Drama, Dramakomedi, S29:A197

  Polisen undersöker bondgården där Andy och Josh gömt sig, och snart söker de Evie för att ställa fler frågor. Tori täcker för Mason och säger att det var hon själv som skvallrat på Nate. Raffy flyr från the Morgans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 198
  Drama, Dramakomedi, S29:A198

  Justin och Phoebe söker desperat efter Raffy som är på rymmen. Men Justin har en hel del betungande känslor som dyker upp på ett otrevligt sätt under sökandet. Brody bjuder ut Jeannie på middag, vilket gör hennes pappa rasande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 199
  Drama, Dramakomedi, S29:A199

  Kommer Zac acceptera Sams oskyldiga förslag? Jeannies sanning är blottad för världen. Ash lär ensambarnet VJ en värdefull läxa om storebröder. Hunters examensprov är över, men han känner sig fortfarande bekymrad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 200
  Drama, Dramakomedi, S29:A200

  Zac kommer hem igen men stöter på problem med att få sin bok publicerad. Leah läser Zacs bokmanus men inser att hon inte alls njuter av läsningen. Pressen från examensproven får Hunter och Olivia till bristningsgränsen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 201
  Drama, Dramakomedi, S29:A201

  Leah, John and Zac märker att det brinner utanför Hunters bil - någon har tänt eld på hans skolsaker. Kan det vara Hunter som har ställt till med otyg igen? Billie och VJ skickar ut sina bröllopsinbjudningar, men något verkar oroa Billie.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 202
  Drama, Dramakomedi, S29:A202

  Dagen är här för Billie och VJ:s bröllo och alla gäster är på plats och väntar på ceremonin. VJ svävar på moln av lycka men Billie tyngs av sin mörka hemlighet. Matt och Evie är också på plats men de når inte fram till varandra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 203
  Drama, Dramakomedi, S29:A203

  Billie är i tårar efter att ha lämnat VJ på bröllopet. När han hittar henne bekänner hon sin hemlighet bakom graviditeten. Justin får också chansen att öppna sig och berättar om sitt förflutna för Phoebe. Tori och Nate kommer varandra närmare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 204
  Drama, Dramakomedi, S29:A204

  I huset på stranden introducerar Nate Tori för Bianca. Men Biancas återkomst till Summers Bay ställer till problem i hennes äktenskap. Justin säger till Phoebe att de aldrig borde kommit så nära varandra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 205
  Drama, Dramakomedi, S29:A205

  Justin försöker sitt bästa att hålla sanningen från Raffy, men lyckas inte. Matt och Evie har svårigheter att förstå varandra. Bianca och Heath hamnar i bråk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 206
  Drama, Dramakomedi, S29:A206

  BIanca är chockad efter att ha fått reda på att Heath dödade Gunno och att han inte berättat det för henne. Men trots hans ansträngningar har hon svårt att förlåta honom. The Morgans försöker skydda Raffy som plötsligt försvinner.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 207
  Drama, Dramakomedi, S29:A207

  Tori och Nate fastnar i en hiss tillsammans och saker börjar hetta till. Heath gör allt för att rädda sitt äktenskap. Phoebe berättar äntligen för Justin hur hon känner för honom.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 208
  Drama, Dramakomedi, S29:A208

  Phoebe och Justin hanterar efterdyningarna av hennes kärleksdeklaration och hans nekande. Finns det någon framtid för dem? Ash får reda på Billies hemlighet. Evie får upprörande nyheter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 209
  Drama, Dramakomedi, S29:A209

  Ash har fått reda på Billies hemlighet, men tycker att den är svår att bära. Evie och Josh kommer till en slutgiltig uppgörelse sinsemellan. Hunter och Olivia försöker navigera livet efter sitt uppbrott.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 210
  Drama, Dramakomedi, S29:A210

  Hunter och Olivias relation blir allt mer komplicerad. Brody och Jeannie verkar vara över innan de ens hunnit starta något på riktigt. Bianca tar ett beslut om äktenskapet med Heath.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 211
  Drama, Dramakomedi, S29:A211

  Heath har svårt att acceptera att Bianca vill skilja sig. Evie och Matts relation kommer till en punkt det kan bli svårt att komma tillbaka från. Marilyn och Alf oroar sig för att John inte tar tag i sina hälsoproblem.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 212
  Drama, Dramakomedi, S29:A212

  Matt bekänner sina känslor för Evelyn. VJ och Billie planerar att gifta sig i smyg, men ett oväntat hinder dyker upp. Mason försöker bjuda ut Olivia, men hon verkar inte ha släppt Hunter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 213
  Drama, Dramakomedi, S29:A213

  Ash ifrågasätter om VJ verkligen kommer stanna kvar hos Billie när barnet kommit. Phoebe inser att hon tappat bort sig själv efter allt drama med Justin. Hunter försöker gå vidare, men Olivia undrar om hon är redo för det ännu.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 214
  Drama, Dramakomedi, S29:A214

  Phoebe inser att undvika Justin blir svårare än hon trott. Justin och Raffys liv ställs om när Decker dyker upp. Trots Alf, Irenes och Biancas ansträngningar börjar Heath bli farligt okontrollerbar. Nate och Toris relation är svår att hålla hemlig.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 215
  Drama, Dramakomedi, S29:A215

  Kat är nära att komma på the Morgans hemlighet. Men sätter hon dem och sig själv i fara? En nödsituation tvingar Heath och Bianca att tänka över sitt förhållande. Tori ser fram emot en ärligare framtid med Nate.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 216
  Drama, Dramakomedi, S29:A216

  Kan ett USB-minne vara nyckeln till att få slut på the Morgans mardröm som de levt i så länge? Olivias känslor för Mason växer sig starkare. Decker svävar i fara.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 217
  Drama, Dramakomedi, S29:A217

  Justin och Kat sätter livet på spel när de försöker lista ut om Ranae är del av syndikatet. Familjen Morgan hanterar känslorna efter Deckers död. Hunter får av misstag Olivia och Mason att komma närmare varandra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 218
  Drama, Dramakomedi, S29:A218

  Justin tar ett riskabelt beslut som försätter dem alla i fara. Justin och Bianca kommer närmare varandra. Kommer någon av dem ta det för långt?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 219
  Drama, Dramakomedi, S29:A219

  Heath har svårt att hantera att Bianca nästan kysste någon annan. Zac velar om han ska berätta för Leah om nästan-kyssen med Bianca. Evelyn är nervös för att gå till nästa steg med Matt. VJ, Ash och Billie vill berätta för Leah om barnet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 220
  Drama, Dramakomedi, S29:A220

  Heaths förflutna kommer ikapp honom. Ash kommer nära att få reda på vem som förgripit sig på Billie. Matt försöker hjälpa Phoebe, men det går inte alls som han tänkt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 221
  Drama, Dramakomedi, S29:A221

  Tiden är inne för rättegången mot Syndikaten. Billies många lögner börjar ställa till det för henne ännu mer och de blir svårare att ta sig ur. Heath hamnar i fel sällskap igen och det väcker oro.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 222
  Drama, Dramakomedi, S29:A222

  Familjen Morgan blir äntligen fria från allt som jagat dem så länge. Justin är rädd att han förlorat allt han jobbat för. Raffy försöker skriva ett begravningstal, men det är svårt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 223
  Drama, Dramakomedi, S29:A223

  Familjen Morgans hemlighet avslöjas för hela Summer Bay och de måste hantera efterdyningarna. Nate försöker acceptera Toris alla lögner, men det är inte lätt att släppa det han fått reda på.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 224
  Drama, Dramakomedi, S29:A224

  Evelyns pappa hotar att förstöra hennes chans till kärlek. En kärlekstriangel mellan tonåringar kan utlösa problem på skolbalen. Olivia tvingas välja vem hon egentligen vill vara med på långt sikt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 225
  Drama, Dramakomedi, S29:A225

  Det blir bråk mellan Mason och Hunter och Mason slår första slaget. Heath och Bianca tar sig ur den onda cirkeln de befunnit sig i. Ash bestämmer sig för att hitta mannen som förgripit sig på Billie.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 226
  Drama, Dramakomedi, S29:A226

  Ash och Kat ryker ihop när de inte kommer överens om utredningen av garaget. Familjen Morgan går samman för att hjälpa Raffy genom Deckers begravning. En ytterligare brand sprider sig i Summer Bay.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 227
  Drama, Dramakomedi, S29:A227

  Justin kämpar för att få en chans att vara delaktig i hans dotters liv igen. Kat försöker hitta en koppling mellan de olika lokala bränderna, men hittar inga tecken på ett samband. Nate ångrar sig om Tori när hon försöker gå vidare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 228
  Drama, Dramakomedi, S29:A228

  Billies tillvaro skakas om när hon får reda på att Mick ska släppas på fri fot. Någon är ute efter Tori, som plötsligt försvinner. Evelyn blir allt mer frustrerad gentemot Phoebe.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 229
  Drama, Dramakomedi, S29:A229

  Det vankas festival i Summer Bay och man kan nästan ta på förväntningarna i luften. Justin chockas när han får reda på vem som ligger bakom Toris kidnappning. Pyromanen som varit i farten den senaste tiden planerar ännu en brand.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 230
  Drama, Dramakomedi, S29:A230

  En i familjen Morgan kämpar för sitt liv. VJ och Billie har svårt att komma överens när Billies vatten plötsligt går. Snart är bebisen här. En stor brand hotar att sluka hela festivalen och panik sprider sig. En ovälkommen gäst anländer till stan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 80
  Drama, Dramakomedi, S29:A80

  Hunter kommer av misstag mellan Mason och Olivia. Justin är orolig att han aldrig kommer få se sin dotter igen. Tori tar kontroll över sin dejt med Riley. Summer Bays pyroman dyker upp igen, kommer han slå till en sista gång?

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer