vidare till tv.nu
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

DokumentärKriminalare

Timmarna efter mordet
Homicide: Hours to Kill

Kanada

Om mordutredare och deras arbete i jakten på förövarna. De senaste 24 timmarna i offrets liv kan ofta ge avgörande ledtrådar och det är det första som utredarna börjar med att kartlägga.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  Advokaten John och hans fru hittas skjutna i huvudena i sitt hem i Miami. John överlever attacken medans hans fru dör. Parets värdesaker finns fortfarande kvar vilket tyder på att motivet var personligen kopplat till paren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  En lärare i Pennsylvania blir mördad av en prickskytt. Förövaren är angelägen om att undfly polisen och kastar ut villospår. Men med gediget polisarbete lyckas utredarna komma skytten närmre och närmre i en spännande lek av katt och råtta.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  En kvinna hittas död i en flod i Florida. Efter att kvinnan identifierats börjar polisen att förhöra kvinnans vänner och anhöriga och upptäcker då snabbt att en av de misstänktas vittnesmål inte stämmer överens med tidslinjen för mordet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  Två tonåringar kommer hem från skolan och hittar sin mor död i badkaret. Syskonen lämnar ett övertygande vittnesmål som riktar utredningen bort från dem. Men ett gediget utredningsarbete lyckas avslöja den hemska sanningen bakom moderns död.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  Mordet på en ung kvinna intresserar medierna som väljer att göra hennes liv och hemligheter till förstasidesstoff. En noggrann utredning av hennes sista timmar i livet leder poliserna till en misstänkt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  En brandman i Jacksonville kommer hem och upptäcker att hans fru blivit mördad i sovrummet. Det visar sig snabbt att paret har levt ett hemligt dubbelliv fyllt med sex och otrohet, vilket kommer leda till att maken blir huvudmisstänkt för mordet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A7

  Ett litet samhälle i Georgia chockas när en kvinna blir ihjälslagen i sitt hem. När poliserna pusslar ihop hennes sista timmar i livet hittar de spår som leder till ett lokalt fängelse och ett chockerande motiv till mordet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A8

  En mor och hennes lilla son hittas knivhuggna till döds i deras hem. Efter ett tips från en granne får poliserna upp spåret på en galning med ett bisarrt motiv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A9

  Ett dubbelmord i New York får medias uppmärksamhet när det visar sig att de två döda levde ett dubbelliv. Listan med misstänkta är lång men ett telefonsamtal från offrens hem ger poliserna den sista ledtråden som behövs för att hitta mördaren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A10

  I jakten för att lösa mordet på en styckad kvinna kommer poliserna i kontakt med en mystisk luffare vid namn Razor.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A11

  Polisen utreder mordet på en kvinna i Florida. Fynd på brottsplatsen tyder på att mordet inte var överlagt och man fokuserar på att leta efter misstänkta bland kvinnans grannar. Men fallet kommer att ta en bisarr vändning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A12

  En familj i Georgia blir attackerade i sitt hem av en man med ett gevär. Pappan och sonen i familjen omkommer medan mamman, trots att hon blir skjuten i ansiktet, överlever och lyckas larma polisen. Därefter inleds en intensiv jakt efter mördaren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A13

  Den välkända bedragaren Andrew Kissel hittas knivmördad i källaren i sitt hem. Det finns gott om misstänkta med motiv och utredarna måste kartlägga varje liten detalj av hans liv för att kunna hitta förövaren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A14

  När Diane Holiks döda kropp upptäcks i Austin möts polisutredarna av en välstädad brottsplats. Efter förhör med anhöriga har man fortfarande ingen misstänkt. Det är först när polisen kartlägger hennes sista dag i livet som ett motiv framträder.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A15

  En man i Louisiana blir skjuten till döds när han sover. Det visar sig snart att mannen hade en generös livförsäkring samt att han hade en kärleksaffär utanför äktenskapet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A16

  En kvinna hittas död på botten av Mississippifloden inlindad i kedjor. Man tror att mordet kan ha att göra med en förmodad skatt som ska finnas nergrävd på hennes tomt. Men det är svårt att hitta någon misstänkt och mordet ska förbli olöst i 20 år.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A17

  Genora Guillory blir brutalt mördad i sitt hem och polisen har svårt att hitta en misstänkt då man inte hittar något mordvapen eller några andra forensiska bevis. Utredningen står still tills dess att ett vittne framträder.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A18

  Efter att brandkåren släckt ett brinnande lägenhetshus hittar man kroppen av en ung kvinna som blivit knivhuggen ett flertal gånger. Man antar att branden är ett sätt för mördaren att dölja sina spår men polisen får ändå snabbt fram viktiga ledtråda.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A19

  En student blir mördad utanför sin skola och förövaren ses fly mordplatsen i en röd bil. Polisen återskapar studentens sista 24 timmar i livet och hittar ett flertal misstänkta. Men allt hänger på att hitta bilen och knyta den till skytten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A20

  En 16-årig hejaklacksledare hittas mördad på gränsen till Texas. Polisutredarna har att flertal misstänkta men saknar teknisk bevisning för att väcka åtal. Men detta ändras när man gör ett genombrott som riktar misstankarna mot en närstående.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A21

  Det nygifta paret Rick och Gail hittas avrättade i sitt hem. Man tror först att det är ett gängmord som drabbat fel personer. På grund av bristande bevis läggs utredningen ner. Men en vändning kommer flera år senare när man upptäcker en ny ledtråd.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A22

  En man kommer hem och hittar sin fästmö mördad. Det visar sig att hon har varit otrogen och mannen blir därmed huvudmisstänkt. Men när utredningen fortgår hittar man bevis för att ett allt grymmare motiv har varit orsaken till mordet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 23
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A23

  En kvinna hittas död på motorvägen och man förmodar att det rör sig om en smitningsolycka. Dödsfallet förblir olöst i nio år tills man hittar spår som tyder på att kvinnan blev svårt misshandlad strax innan hon dog.

  TV4 Play
 • Avsnitt 24
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A24

  En tonåring blir brutalt mördad i sitt hem i Indiana. Tillvägagångssättet tyder på att förövaren är en person som känner offret väl. Och trots att man hittar mordvapnet på brottsplatsen kommer det att dröja 25 år innan mordet blir löst.

  TV4 Play
 • Avsnitt 25
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A25

  En kvinna hittas mördad i sitt hem i Alabama och misstankarna riktas snabbt mot en lokal personlighet. Men det kommer att ta polisen över tio år innan man lyckas få ihop tillräckligt med starka bevis för att kunna väcka åtal.

  TV4 Play
 • Avsnitt 26
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A26

  En försäljare blir ihjälskjuten utanför sitt kontor. Ledtrådarna tyder på att det rör sig om ett beställningsmord men ju mer utredningen fortgår desto mer tyder spåren på att mördaren har en personlig koppling till offret.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer