vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Kriminalare

Hotel Swan Helsinki

2020 • Finland

Hotel Swan Helsinki har precis genomgått en stor renovering, men lagom till nypremiären försvinner hotellets vd spårlöst. En före detta anställd, Ella Kallio, får besked om nyheten och kliver snabbt fram som ny hotellchef. Hon och hennes medarbetare får besök av den ena intressanta gästen efter den andra, samtidigt som polisens utredning om den gamla chefen pågår för fullt i bakgrunden.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Hotel Swan Helsinki har nyss genomgått en stor renovering, men lagom till nypremiären försvinner hotellets vd spårlöst. En före detta anställd, Ella Kallio, får besked om nyheten och bestämmer sig för att söka jobbet som hotellchef.

  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Ville Pajari hittas död och kriminalkommissarie Salla Vartio leder mordutredningen med hjälp av en ung och entusiastisk polis, Risto Lintunen. Samtidigt visar det sig att Paula Vihersaari, grundare av konceptet Ett bra liv, bär på en stor hemlighet.

  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Blickarna riktas mot Pajaris sambo Ninni Korhonen. Liisa och Aarne kommer till Hotel Swan Helsinki för att fira sin årsdag, med oanade konsekvenser.

  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  En ung man utlöser ett brandlarm på hotellet. Rami försöker att hjälpa Maria, fru till en populist, vilket leder till att han får sparken. Samtidigt får Maija ett viktigt besked hos doktorn.

  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Misstankarna mot Pajaris sambo Ninni ökar. På Hotel Swan pågår en filminspelning av ett realityprogram om skilsmässor, Jere har försvunnit och i Pajaris båt hittas DNA-spår från en bekant person.

  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Ella gör ett erkännande för polisen. En internationell hotellbloggare, Ebba, vållar huvudbry för hotelledningen. Ella och Henrik festar loss i Helsingforsnatten tillsammans med Henriks amerikanske vän George.

  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare, S1:A7

  Mordutredningen tar en överraskande vändning som leder fram till ett gripande. Mitt i allt detta arrangeras ett bröllop på Hotel Swan. Maija lär känna Sonja, en tjej som drabbats av leukemi.

  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Kriminalare, S1:A8

  Henrik ordnar med Ville Pajaris begravning, som gästas av den mystiska Signe. Ska Hotel Swan Helsinki lyckas få ett internationellt erkännande? Och viktigast av allt, vem är mördaren?

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer