vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama

Hudson & Rex

7.2IMDbKanada

Kriminalpolisen Charlie Hudson är en duktig brottsutredare och har hunden Rex till sin hjälp för att bekämpa brott. Tillsammans är de oslagbara, etablerade polispartners som gör allt för rättvisan.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - A Man of Consequence
  Kriminaldrama, S2:A1

  Charlie och Rex upptäcker att en man som blivit skjuten är efterlyst och har levt under falsk identitet i 20 år. Samtidigt finns det personer från mannens förflutna som också är honom på spåren och som är törstiga efter hämnd.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Over Ice
  Kriminaldrama, S2:A2

  Charlie förstår att det är någonting mystiskt som pågår på stadens skridskoklubb. Snart hittas en tränare död med en ishacka i bröstet och efter att ha nystat ytterligare i fallet verkar alla klubbens skridskoåkare ha någonting skumt i görningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Blind Justice
  Kriminaldrama, S2:A3

  När en kropp hittas i St. Johns hamn får teamet skäl att tro att det ligger organiserade kriminella gäng bakom mordet. För att ta reda på mer tar de hjälp av gränspolisen Leah Purkis som Charlie känner sedan polishögskolan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Strangers in the Night
  Kriminaldrama, S2:A4

  När sångaren i ett band hittas död på stranden av en fotgängare upptäcker Hudson att sångaren haft stora problem med spel, alkohol och sina vänner i bandet. Vännerna hamnar på listan över misstänka gärningsmän, men även fotgängaren.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Dead Man Walking
  Kriminaldrama, S2:A5

  Charlie och Rex lediga dag störs när en privatdetektiv behöver hjälp med att hitta en mördare. Privatdetektiven är desperat, för offret är ingen mindre än han själv. Han har blivit förgiftad, och mördaren är vägen till botemedlet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Under the Influencer
  Kriminaldrama, S2:A6

  En influencer dör plötsligt under sitt eget bröllop. Charlie och Rex tar på sig fallet, och förstår fort att någon har förgiftat henne med blommor. Offret har många hemligheter, och flera gäster på bröllopet är potentiella gärningsmän.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - The Woods Have Eyes
  Kriminaldrama, S2:A7

  En naturfotograf försvinner i skogen och det blir upp till Rex att med sin supernos leta upp hennes spår. Snart hittar han ett spår, och Charlie förstår att fotografen måste ha skadats i skogen. Nu måste de båda agera fort.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Game of Bones
  Kriminaldrama, S2:A8

  Under ett stort rollspel hittas en spelare död på spelets slagfält. En antik symbol har ristats in på offrets kropp och Charlie och Rex behöver nu navigera mellan verklighet och fantasi för att spåra upp gärningsmannen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Bullet in the Water
  Kriminaldrama, S2:A9

  En morgon på Heritage universitet blir fyra män beskjutna på håll. Charlie och Rex skyndar dit, men lyckas inte förstå varifrån skotten kommit. Snart upptäcker de och griper prickskytten, men något säger Charlie att det inte är mördaren.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - The French Connection
  Kriminaldrama, S2:A10

  Kulturer krockar rejält när en parisisk matjournalist dör och Charlie och Rex måste samarbeta med en fransk detektiv. Utredningen tar hela teamet till Saint Pierre och Miquelon, den franska sidan av kusten på Newfoundland.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11 - Rex-Machina
  Kriminaldrama, S2:A11

  På ett techbolag kommer en självkörande bil tillbaka till kontoret med bolagets chefsingenjör död i baksätet. Charlie och Rex får i uppdrag att ta reda på vem mördaren är, men snart upptäcker de hemligheten som kan vara motivet till mordet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12 - Rex and the City
  Kriminaldrama, S2:A12

  En man som varit medlem i en exklusiv dejtingapp hittas död med en pil genom hjärtat. Charlie upptäcker att offret använde olika falska identiteter för varje kvinna han dejtat, och för att ta reda på mer går han undercover som en rik ungkarl.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13 - In Pod We Trust
  Kriminaldrama, S2:A13

  Ett mord sker i staden, och Charlie förstår snart att det inte bara liknar, men är på många sätt exakt som ett känt mord tjugo år tidigare. Charlie och Rex måste nu koppla brottet till nutid, samtidigt som en true crime-poddare blandar sig i.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14 - Tunnel Vision
  Kriminaldrama, S2:A14

  Charlie och Rex går in i vad som sägs vara en hemsökt gruva, efter att en person mördats under en filminspelning där. På det inspelade materialet syns en mystisk person som Charlie och Rex vill få tag på. Om han inte får tag på dem först.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15 - Finger Foodie
  Kriminaldrama, S2:A15

  En känd, och av många ogillad, tv-kock lagar en biff Wellington i vilken ett finger hittas. Charlie och Rex är oroliga att människan fingret kommer ifrån är döende någonstans i stan och börjar därför utreda kockens rivaler för att hitta den skyldige.

 • Avsnitt 16 - Flare of the Dog
  Kriminaldrama, S2:A16

  Charlie hamnar på sjukhus efter att ha varit hack i häl en pyroman och kommit nära en explosion. Men viljan att ta fast skurken är för stor och Charlie som borde återhämta sig, beslutar sig för att sköta utredningen från sin sjukhussäng.

 • Avsnitt 17 - The Graveyard Shift
  Kriminaldrama, S2:A17

  Charlie förhör en ledare i en kriminell liga, Rupert Mankiewicz, när han ska förflyttas till ett nytt fängelse. Under förhöret råkar de hamna mitt i ett flyktförsök och Mankiewicz använder både en annan fånge och Charlie för att ta sig ut.

 • Avsnitt 18 - Old Dog New Tricks
  Kriminaldrama, S2:A18

  Sarahs mentor, Dr Viktor Maddox, vaknar upp på ett hotell och upptäcker att hans fru är mördad. Maddox har inget minne av brottet, och Sarah tror är han blivit ditsatt av någon på hotellet. Charlie och Rex lovar att ta reda vad som egentligen hänt.

 • Avsnitt 19 - In a Family Way
  Kriminaldrama, S2:A19

  Efter att en kvinna hittas död ute i snön börjar Charlie och Rex förhöra en lång lista av misstänkta gärningsmän. De misstänkta har bara en sak gemensamt, offret var övertygad om att de alla var hennes familj.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer