vidare till tv.nu
Hundar utan hyfs

Hundar utan hyfs

Djur, Dokumentär, Storbritannien

Den fenomenala hundtränaren Graeme Hall hjälper hundägare runt om i Storbritannien att få styr på sina fyrbenta vänner. Med över 10 års erfarenhet på nacken hittar han hållbara och långsiktiga lösningar för alla typer av hundar och problem.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Hundar utan hyfs del 1
  Djur, Dokumentär

  Graeme Hall möter bland annat de två labradorerna Teddy och Fudge samt hunden Peggy som rymmer så fort chansen ges.

 • Avsnitt 2 - Hundar utan hyfs del 2
  Djur, Dokumentär

  Collien Bella är en mardröm för grannarna i kvarteret. Hon är aggressiv mot främlingar vilket gör att ingen vågar komma nära, något Graeme ska försöka få ordning på. Dessutom får vi möta Toby, en listig basset hound som styr och ställer hemma.

 • Avsnitt 3 - Hundar utan hyfs del 3
  Djur, Dokumentär

  Familjen Birchmore är i desperat behov av hjälp. Deras fem månader gamla valp Diego attackerar allt och alla som kommer nära. Kommer Graeme kunna hjälpa familjen innan det är för sent? Vi möter dessutom schnauzern Krays, som hatar andra hundar.

 • Avsnitt 4
  Djur, Dokumentär

  Graeme beger sig till Dormington där den portugisiska vattenhunden Betty bor. Betty gillar inte kvinnor vilket blivit ett stort problem för familjen. Graeme tar sig även an den aggressiva bulldoggen Pixie samt den matälskande Labradoren Lucy.

 • Avsnitt 5
  Djur, Dokumentär

  Terriern Marnie lämnar inte sin matte ifred en sekund och nu orkar hon inte mer. I Norfolk bor hunden Charlie som är en kicksökande varelse. Ägaren Vickie kan inte slappna av när de ute och blir ofantligt tacksam när Graeme kommer till undsättning.

 • Avsnitt 6
  Djur, Dokumentär

  Dolly elsker å ramponere. Når hun blir etterlatt hjemme alene, går hun til aksjon - på møblene, gulvet og ellers det som kommer i hennes vei. Alle ødeleggelsene har kostet hennes eier, Laura, dyrt.