vidare till tv.nu

Hundar utan hyfs
Dogs Behaving (Very) Badly

Djur, Dokumentär • Storbritannien

Den fenomenala hundtränaren Graeme Hall hjälper hundägare runt om i Storbritannien att få styr på sina fyrbenta vänner. Med över 10 års erfarenhet på nacken hittar han hållbara och långsiktiga lösningar för alla typer av hundar och problem.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Hundar utan hyfs del 1
  Djur, Dokumentär, S2:A1

  Graeme står inför en stor utmaning när han beger sig till Wigan där grand danoisen Bones befinner sig. Bones är en bestämd hund som skapat stora problem mellan sina ägare, han lyssnare nämligen bara på matte. Något husse Pete hoppas ska ändras.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Hundar utan hyfs del 2
  Djur, Dokumentär, S2:A2

  Hundtränaren Graeme Hall beger sig till Wakefield för att hjälpa Catherine med hennes hund Stormy. Precis som namnet avslöjar är Stormy ett riktigt yrväder som allt för ofta trotsar sin ägare. Frågan är om Graeme kan lösa problemet?

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Hundar utan hyfs del 3
  Djur, Dokumentär, S2:A3

  Cheryl bestämde sig för att skaffa hund efter att hon gått igenom en tuff period. Till en början flöt allt på med blandrasen Penny men när hon blev attackerad av en annan hund vände allt. Nu hoppas Cheryl att Graemes expertiskunskaper ska hjälpa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Hundar utan hyfs del 4
  Djur, Dokumentär, S2:A4

  Jack russell terriern Dot har för vana att rymma från sin ägare, något som ställer till med stora problem. Graeme kommer till undsättning och hoppas få styr på honom. Därefter tar han sig an två stökiga småhundar som vägrar hålla sams.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Hundar utan hyfs del 5
  Djur, Dokumentär, S2:A5

  Labradoren Buckley har en annorlunda fobi, nämligen glansiga golv. Rädslan gör att han endast vågar vistas i vissa delar av huset, vilket ibland blir problematiskt för familjen. Graeme kommer till undsättning för att visa hur problemet bör hanteras.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Hundar utan hyfs del 6
  Djur, Dokumentär, S2:A6

  Graeme beger sig till Manchester för att hjälpa Rachel och Chris med deras fyra hundar. Allt var frid och fröjd när de endast hade en hund men efter att ha adopterat tre till har kaos utbrutit. Frågan är om Graeme kommer kunna skapa ordning och reda?

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Djur, Dokumentär, S2:A7

  I Surrey bor den matälskande bulldoggen Lennox. Hans enorma aptit ställer till det och hans ägare behöver hjälp snabbt. Därefter möter Graeme boxern Hagrid som skapat stora problem mellan sina två ägare Dave och Emily.

 • Avsnitt 8
  Djur, Dokumentär, S2:A8

  Graeme tar sikte på Chessington där Maria och hennes dotter Danielle bor med sina två hundar. Hundarna är aggressiva mot andra hundar och familjen behöver hjälp. Graeme är snabb på att identifiera problemet men frågan är om Maria håller med?

 • Avsnitt 9
  Djur, Dokumentär, S2:A9

  John och Karen har dedikerat sina liv till att ta hand om hemlösa hundar från Rumänien. Ett av deras senaste tillskott är Mojo som är rädd för män. Paret behöver hjälp snabbt om han ska kunna stanna hos dem.

 • Avsnitt 10
  Djur, Dokumentär, S2:A10

  Designern Kelly har problem med att få styr på sin hund Teddy. Hunden vägrar lyssna men kanske grundar sig problemen i Kellys beteende? I Nottingham hjälper Graeme Tracey vars chihuahua är för beskyddande mot deras dotter.