vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Dramakomedi

I'm Dying up Here

7.5 IMDb2018

Den här serien handlar om Los Angeles beryktade scen för standup-komedi på 70-talet, där legendarer som David Letterman, Jay Leno och Richard Pryor inledde sina karriärer. Serien gör en djupdykning i de inspirerade, skadade och komplicerade psykena hos de som står ensamma framför en publik och gör allt för att få berömmelse och rikedomar, och med lite tur ett framträdande i Johnny Carsons tv-program.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Gone With the Wind
  Drama, Dramakomedi, S2:A1

  Goldie vill utvidga sitt komediimperium med hjälp av den legendariske komikern Roy Martin, samtidigt som hennes bortstötta dotter Amanda dyker upp igen. Cassie inväntar premiären av sin komedispecial. Eddie och Adam surfar på Rons framgångsvåg.

 • Avsnitt 2 - Plus One
  Drama, Dramakomedi, S2:A2

  Goldie försöker acceptera sin dotter Amandas tystnadslöfte och hennes "andliga mentor" Howard. Adam följer med Ron på Soul Train. Cassie är nervös när hon åker hem till Texas för att gå på bröllop, där hon ställs inför svåra val från det förflutna.

 • Avsnitt 3 - Bete Noire
  Drama, Dramakomedi, S2:A3

  Goldie skakas av ett inbrott. Nya komikern Dawn Lima får uppträda på stora scenen. Edgar och Arnie snubblar över ett riskabelt men lukrativt erbjudande. Nick flyttar in hos Bill och Rons kändisskap får oväntade konsekvenser.

 • Avsnitt 4 - The Mattresses
  Drama, Dramakomedi, S2:A4

  Goldie ber Roy uppträda på en välgörenhetsgala men han och Eddie smiter iväg för att lösa Roys ekonomiska problem. Cassie börjar tvivla på sin relation med Eddie. Ralph och Adam samlar pengar till en sedan länge förfallen skuld.

 • Avsnitt 5 - Heroes and Villains
  Drama, Dramakomedi, S2:A5

  Adam testar sitt material inför Ralph som tar med det till en producent. Bill stångas med en desperat Edgar. Nick använder Goldies scen som biktstol med överraskande resultat. Goldie och Roy bråkar om föräldraskapet.

 • Avsnitt 6 - Between Us
  Drama, Dramakomedi, S2:A6

  Adam och Ralph får goda nyheter. Goldie synar Amandas bluff. Ron försöker rädda välviljan som finns kvar bland personalen. Adam utvärderar sitt förhållande med Gloria. Bill hjälper Nick med juridiska problem. Samtidigt konfronterar Nick sin morbror.

 • Avsnitt 7 - Call Me a Ham
  Drama, Dramakomedi, S2:A7

  Goldie går med på att göra Ron en tjänst och Arnie varnar Edgar för att Goldie är dem på spåren. Ralph och Adam har ett erbjudande åt Dawn. Amanda ser till att Eddie får det hett om öronen. Cassie hjälper Nick, vilket hon kan få ångra.

 • Avsnitt 8 - Now You See Me, Now You Don't
  Drama, Dramakomedi, S2:A8

  Missnöjde Bill ombeds vara huvudakt när Roy är frånvarande. Nick och Eddie står inför nya möjligheter medan Amanda kommer med ett chockbesked. Cassie går för långt efter en utekväll tillsammans med Dawn.

 • Avsnitt 9 - Deathbed Confessions
  Drama, Dramakomedi, S2:A9

  Roys uteblivna framsteg sätter press på Goldie. Arnie tvingas avböja ett gig med Edgar. Bills frustration över Goldie tilltar. Ron får en pratstund med Maggie. Nick hjälper Cassie i sin strävan efter förlåtelse.

 • Avsnitt 10 - Lines Crossed
  Drama, Dramakomedi, S2:A10

  Ralph och Adam har tråkiga nyheter att meddela till resten av gänget, men samtidigt medför de en glimt av hopp. Goldie och de andra komikerna kommer aldrig bli som de förut var, eftersom vissa gränser inte ska överskridas.