vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

I trygga händer
Pupille

...

107 min
BelgienFrankrike
Drama
0
0

Lilla bebisen Theos osäkra framtid ligger i socialtjänstens händer, då han lämnats till adoption vid födseln. Samtidigt har ofrivilligt barnlösa Alice kämpat i tio år för att bli mamma. Men då den biologiska modern har två månaders ångerrätt är det bokstavligen många händer med i spelet för att trygga lille Theos tillvaro innan han kan förenas med Alice och de kan börja sitt liv tillsammans.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
SF Anytime
Hyr & köp
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • I stället för svällande musik eller gråtmilda ansikten hör vi hur barnets hjärtfrekvens – omvandlat till mekaniska signaler – stiger av det direkta, tydliga och lugna tilltalet. Det räcker för att man ska knäcka ihop.

  • ...lives collide in intelligent adoption drama.

  • Scenes depicting the bureaucratic settings, meetings, feedback, reports, and heated arguments that go on behind the adoption process make for absorbing details.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy