vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Idol

...

Sverige
MusikMusikalUnderhållning
0
0

Okända talanger får chansen att visa vad de kan inför en kritisk jury. Uttagningarna sker runt om i landet, där juryn söker efter talanger som går vidare till en andra uttagning. Sedan decimeras gruppen ytterligare steg för steg. Till slut ska tittarna rösta fram en enda vinnare, Sveriges nya popidol, med ett skivkontrakt som första pris.
Fler musikaler? Kolla här...sektionspartner
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Säsong 16S16:A1, Musik, Musikal, Underhållning

  Sveriges största talangjakt är tillbaka och äventyret inleds i Stockholm där hoppfulla deltagare gör sig redo att möta juryn. Dagen bjuder på toppar och dalar, Kronlund tror sig ha hittat en världsstjärna och Bagge skrattar hysteriskt.

 • Avsnitt 2
  Säsong 16S16:A2, Musik, Musikal, Underhållning

  Känslorna stormar när auditionturnén fortsätter i Stockholm. Juryn hamnar i luven på varandra och en sökande med scenskräck blir överöst med kärlek. Vi får även ta del av en häpnadsväckande nyhet som aldrig tidigare skett i programmets historia.

 • Avsnitt 3
  Säsong 16S16:A3, Musik, Musikal, Underhållning

  Pressen ökar när slutaudition startar för stockholmarna men trots höga krav lyckas flera imponera på juryn. En idol blir jämförd med Michael Jackson och en annan rör på höfterna som Elvis. Frågan är vem som kniper den första platsen till kvalveckan?

 • Avsnitt 4
  Säsong 16S16:A4, Musik, Musikal, Underhållning

  Idolerna gör sig redo för det sista momentet innan kvalplatserna ska delas ut. Låtvalen visar sig ha stor betydelse och Isabella bjuder på ett emotionellt framträdande till sin farfar. Bagge kallar en idol för exportämne och en annan stjäl ett piano.

 • Avsnitt 5
  Säsong 16S16:A5, Musik, Musikal, Underhållning

  Idoläventyret fortsätter och det har blivit dags för västkustens pärla Göteborg att agera auditionstad. Stoppet bjuder på flera färgstarka karaktärer, där bland energiknippet Indra, en growlande glasmästare och Oscar som tagit med sig sin psykolog.

 • Avsnitt 6
  Säsong 16S16:A6, Musik, Musikal, Underhållning

  Kampen om guldbiljetterna fortsätter men endast ett fåtal lyckas leverera och Kishti bankar huvudet i bordet. Pär försöker lätta upp stämningen med ordvitsar och vi lär känna Nathalie som får Kronlund att kalla in henne till juryrummet två gånger.

 • Avsnitt 7
  Säsong 16S16:A7, Musik, Musikal, Underhållning

  Göteborgarna har fullt sjå med slutaudition och vi följer deltagarna genom den beryktade chorus line. Rebecka som fick sin guldbiljett under förra årets säsong kliver in i tävlingen och vi får reda på vilka som tar sig hela vägen till kvalveckan.

 • Avsnitt 8
  Säsong 16S16:A8, Musik, Musikal, Underhållning

  Juryn beger sig till Sundsvall där flera förväntansfulla talanger står redo att kämpa för sin dröm. En av de sökande är Felicia som öppnar upp om sitt intresse för rollspel. Nathalie låter känslorna storma och juryn får ett oväntat besök.

 • Avsnitt 9
  Säsong 16S16:A9, Musik, Musikal, Underhållning

  Det närmar sig slutaudition i norr och det blir minst sagt en dramatisk tillställning. Nikki får en kärleksförklaring och en av juryns favoriter väljer att lämna programmet. Vi lär även känna rektorn Trevor som bjuder på både rap och sång.

 • Avsnitt 10
  Säsong 16S16:A10, Musik, Musikal, Underhållning

  Juryns kravbild blir allt hårdare när kvalplatserna snart ska delas ut och det råder spänd stämning på Oscarsteatern. En idol lyckas chockera med ett stjärnframträdande och kniper därmed en direktplats medan de andra nervöst får vänta på sitt besked.

 • Avsnitt 11
  Säsong 16S16:A11, Musik, Musikal, Underhållning

  Idolturnén tuffar vidare och nästa stopp är Helsingborg. Skåningarna bjuder på en ordentlig show och vi får se en mello-stjärnas syster ta ton. Juryn tror sig ha hittat en ny art av sångare och en stridspilot som liknar Nikki Aminis man dyker upp.

 • Avsnitt 12
  Säsong 16S16:A12, Musik, Musikal, Underhållning

  Skåningarnas audition fortsätter med varierat resultat och en akustisk version av låten Boom Boom Boom delar juryn. Vi möter även en deltagare som bestämde sig för att söka till tävlingen efter att ha hittat ett brev från sig själv som liten.

 • Avsnitt 13
  Säsong 16S16:A13, Musik, Musikal, Underhållning

  Känslor i överflöd väntar när skåningarnas slutaudition fortsätter och det har blivit dags att dela ut de sista kvalplatserna. Flera deltagare har aldrig sjungit med ett band tidigare och när det är dags för deras solon tar nervositeten över.

 • Avsnitt 14
  Säsong 16S16:A14, Musik, Musikal, Underhållning

  Efter en känsloladdad men spännande auditionturné är det dags för våra idoler att kliva in i nästa moment, kvalveckan. Först ut är Affe, Niklas, Felix, Gabriel och Kong som i direktsändning ska göra upp om två platser till fredagens kvalfinal.

 • Avsnitt 15
  Säsong 16S16:A15, Musik, Musikal, Underhållning

  Denna afton är det tjejernas tur att ta plats på scen och vi får bland annat återse Idols yngsta deltagare, Nova, som framför en låt av Alicia Keys. Nervositeten är stor och frågan är vem av deltagarna som imponerar mest på er där hemma.

 • Avsnitt 16
  Säsong 16S16:A16, Musik, Musikal, Underhållning

  Brother, Take Me To Church och Jealous är lite av vad som väntar när det återigen blivit dags för killarna att kliva upp på kvalscenen. I potten ligger två kvalfinalplatser och pressen är stor. Kommer deltagarna klara av att hålla nerverna i styr?

 • Avsnitt 17
  Säsong 16S16:A17, Musik, Musikal, Underhållning

  Tiden är inne för de sista sex deltagarna att göra entré i kvalveckan och det bjuds på såväl känslosamma som fartfyllda framträdanden. Några av idolerna imponerar starkt på juryn men frågan vilka som får era hjärtan att banka lite extra?

 • Avsnitt 18
  Säsong 16S16:A18, Musik, Musikal, Underhållning

  Det har blivit dags för den rafflande kvalfinalen och vi får inte bara se de åtta deltagare som tog sig direkt hit utan även juryns wildcards.

 • Avsnitt 19
  Säsong 16S16:A19, Musik, Musikal, Underhållning

  Dagen vi alla väntat på är kommen och det har blivit dags för säsongens första direktsända fredagsfinal. Idolerna har övat hela veckan och nu är det upp till bevis. Vilka har det som krävs för att imponera på er och vår eminenta jury?

 • Avsnitt 20
  Säsong 16S16:A20, Musik, Musikal, Underhållning

  Denna afton ska idolerna sjunga på svenska och vi får bland annat höra låtar som Din tid kommer, Tusen bitar och Säg mig vart du står. För vissa blir det enklare än för andra och kanske kommer en och annan deltagare att överraska juryn.

 • Avsnitt 21
  Säsong 16S16:A21, Musik, Musikal, Underhållning

  Temat för kvällen är Min idol och det är med stor omsorg som deltagarna valt sina låtar. Starka känslor och personliga berättelser väntar samtidigt som pressen från juryn ökar. Kommer idolerna kunna leva upp till förväntningarna?

 • Avsnitt 22
  Säsong 16S16:A22, Musik, Musikal, Underhållning

  Det har blivit dags för säsongens fjärde fredagsfinal och temat denna afton är vinnarlåtar. Idolerna framför låtar som Crazy in love, Stay with me och Dancing on my own och kvällen till ära gästas vi av melodifestivalvinnarna The Mamas.

 • Avsnitt 23
  Säsong 16S16:A23, Musik, Musikal, Underhållning

  Det blir svårt att inte svänga på höfterna när idolerna tolkar klassiker från 80- och 90-talet. Pressen är stor och det gäller för deltagarna att fortsätta leverera. Frågan är vilka som har vad som krävs för att hålla sig kvar i tävlingen?

 • Avsnitt 24
  Säsong 16S16:A24, Musik, Musikal, Underhållning

  Denna kusliga allhelgonaafton är det ni där hemma som valt ut vilka låtar idolerna ska framföra. Vissa deltagare tvingas lämna sin comfort zone medan andra fått några av sina personliga favoriter. Kvällen till ära tar även Petra Marklund plats på scen.

 • Avsnitt 25
  Säsong 16S16:A25, Musik, Musikal, Underhållning

  A trip down memory lane väntar när det blivit dags för idolerna att framföra samma låt som de sjöng på sina första audition. Pressen är stor och frågan är om de ännu en gång kan imponera på juryn? Vi får även besök av stjärnskottet Lou Elliotte.

 • Avsnitt 26
  Säsong 16S16:A26, Musik, Musikal, Underhållning

  Håll i hatten - denna afton tar våra kära idoler plats på scen två gånger. Temat är powerkvinnor och duetter och pressen är större än någonsin. Kvällen till ära gästas vi av två av Sveriges hetaste artister just nu, Molly Sandén och Newkid.

 • Avsnitt 27
  Säsong 16S16:A27, Musik, Musikal, Underhållning

  Starka känslor och makalösa framträdanden - det har blivit dags för kvartsfinal i Idol 2020. Temat är kärlek och idolerna framför två låtar, en till fansen och en till nära och kära. Som grädde på moset får vi höra Carola sjunga sin nya singel.

 • Avsnitt 28
  Säsong 16S16:A28, Musik, Musikal, Underhållning

  Nerverna är på helspänn när det blivit dags för semifinal i Idol 2020. Denna afton har juryn valt ut låtar och vi får bland annat höra Never Forget You och Blow Your Mind. Vilka som tar sig hela vägen till den rafflande finalen avgör ni där hemma.

 • Avsnitt 29
  Säsong 16S16:A29, Musik, Musikal, Underhållning

  Det har blivit dags för en historisk final i Idol 2020. Efter en resa som kantats av makalösa prestationer, starka känslor och nya vänskaper ska våra finalister nu ta ton för sista gången. Vem som tar hem segern avgör ni där hemma.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy