vidare till tv.nu
ANNONS
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

DokumentärKriminalareMysterium

Iskalla mördare, heta offer
In Ice Cold Blood

USA

Berättelser om fasansfulla kriminalmysterium där huvudingredienserna är mord, girighet och sex. Med hjälp av intervjuer, dramatiseringar och arkivmaterial undersöker rapparen och skådespelaren Ice-T chockerande fall.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A1

  En tonårsflicka hittas ihjälslagen i bostadsområdets swimmingpool, och hennes far försöker fånga mördaren. En jakt som till slut förändrar polisarbetet för alltid.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A2

  En brutal attack lämnar efter sig ett vittne till mord. Men när polisen hittar mördaren visar det sig att varken offer eller motiv var vad de förväntade sig. Frågan är om någon pusselbit som fortfarande saknas?

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A3

  När en framstående advokat hittas knivhuggen till döds på sitt kontor finns mängder av misstänkta - allt från våldsbrottslingar till lesbiska kärlekstrianglar. Men efter många om och men hittar polisen den riktiga mördaren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A4

  Det som först såg ut som en hjärtattack visar sig vara en kallblodig avrättning. Bevismaterialet är knapert men tillslut får polisen nys om en mordkomplott som inte sträcker sig särskilt långt hemifrån.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A5

  När en mor hittas ihjälskjuten med sin 9 månader gamla dotter i rummet intill, leds polisen längs ett spår med nattliga möten, hemliga älskare och brinnande svartsjuka. Kommer de lyckas finna den skyldige?

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A6

  En kärleksfull kvinna hittas knivmördad i sin lägenhet. Hon har en lång lista med beundrare, och polisen upptäcker hemliga begär som leder dem till en sadistisk mördare som ingen hade kunnat misstänka från start.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A7

  Reaktionerna är många när en ensamstående mamma hittas strypt mitt i paradiset på Hawaii. Men trots att polisen snabbt hittar två misstänkta är det inte enkelt att lösa fallet, och det tar över ett decennium att skipa rättvisa.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A8

  Ett pensionärspar hittas brutalt ihjälslagna på sitt lantställe. Jakten på den skyldige sätts igång direkt och polisen upptäcker snabbt att det som händer i Las Vegas inte alltid stannar där.

 • Se trailer
  Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A9

  En ung kvinna blir knivhuggen till döds. Bland de misstänkta finns flera mystiska typer med dragning till det ockulta, men fallet förblir olöst i flera år. Först när ett trippelmord inträffar i samma trakter börjar utredarna närma sig sanningen.

 • Se trailer
  Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A10

  En lokal skönhetsdrottning hittas död i en sjö. Hennes småstadsgrannar sörjer medan polisen inleder en över 20 år lång utredning med slutsatsen att mördaren hela tiden har funnits rakt framför deras ögon.

 • Se trailer
  Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A11

  En lägenhetsbrand visar sig vara anlagd, med syfte att dölja mordet på en ung skönhet. Upptäckten av ett hemligt dubbelliv, tillsammans med unika bevis, leder utredarna till en misstänkt som skjuter med lösa skott och en som var där för att döda.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A12

  Ett vittne hamnar öga mot öga med gärningsmannen efter mordet på en omtyckt småstadsmamma. Trots detta krävs det flera år, och ett överraskande tips, innan utredarna lyckas lösa fallet.

 • Se trailer
  Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A13

  En 4-åring gör en skrämmande upptäckt när han hittar sina äldre släktingar döda. Han lyckas kalla på hjälp och snart inleder polisen en tuff och känslosam jakt på en kallblodig dubbelmördare.

 • Se trailer
  Avsnitt 14
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A14

  En ung kvinna försvinner spårlöst och när hon senare hittas mördad dröjer det inte länge förrän utredarna får ta emot en stor mängd anonyma tips som leder dem in i en värd av svartsjuka och besatthet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15 - Ultimate Betrayal
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A15

  Ett fall med en försvunnen person får en obehaglig vändning när en mörk och olycksbådande affär avslöjas. Det tar utredarna flera år att utreda detta historiska fall där en mammas fruktansvärda öde uppdagas.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 16
  Dokumentär, Kriminalare, Mysterium, S3:A16

  En framgångsrik krögare hittas ihjälskjuten och utredarna står handfallna då de varken kan hitta några misstänkta gärningsmän eller ett mordvapnet. Polisen går under cover för att lösa fallet.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer