vidare till tv.nu
Se trailer

Dokumentär, Kriminalare

Iskalla mördare, heta offer
In Ice Cold Blood

7.0 IMDbUSA

Berättelser om fasansfulla kriminalmysterium där huvudingredienserna är mord, girighet och sex. Med hjälp av intervjuer, dramatiseringar och arkivmaterial undersöker rapparen och skådespelaren Ice-T chockerande fall.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A1

  Säsongsstart. En tonårsflicka hittas ihjälslagen i bostadsområdets swimmingpool, och hennes far försöker fånga mördaren – en jakt som till slut förändrar polisarbetet för alltid.

  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A2

  En brutal attack lämnar efter sig ett vittne till mord. Men när polisen hittar mördaren visar det sig att varken offer eller motiv var vad de förväntade sig.

  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A3

  När en framstående advokat hittas knivhuggen till döds på sitt kontor hittar polisen mängder av misstänkta – allt från våldsbrottslingar till lesbiska kärlekstrianglar. Till slut hittar de en riktigt kallblodig mördare.

  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A4

  Det som först såg ut som en hjärtattack visar sig vara en beräknad avrättning. Polisen upptäcker snart en mordkomplott som inte sträcker sig särskilt långt hemifrån.

  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A5

  När en mor hittas ihjälskjuten med sin 9 månader gamla dotter i rummet intill, leds polisen längs ett spår med nattliga möten, hemliga älskare och brinnande svartsjuka.

  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A6

  En kärleksfull kvinna hittas knivmördad i sin lägenhet. Hon har en lång lista med beundrare, och polisen upptäcker hemliga begär som leder dem till en sadistisk mördare som ingen misstänkte.

  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A7

  En ensamstående mamma hittas strypt mitt i paradiset på Hawaii. Men trots att polisen snabbt hittar två misstänkta är det inte enkelt att lösa fallet, och det tar över ett decennium att skipa rättvisa.

  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A8

  Ett pensionärspar hittas brutalt ihjälslagna på sitt lantställe. Men polisen upptäcker snart att det som händer i Vegas inte alls alltid stannar där, när de jagar ifatt den ohyggliga mördaren.

  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer