vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Medicin

Inifrån operationssalen
Inside the Operating Theatre

Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 15

Efter att läkarna upptäckt onormala cellförändringar är Lynn på plats på sjukhus för att genomgå en omfattande undersökning. Träningsfanatikern Rhys har skadats sig illa och Steve oroar sig över bedövningen inför hans operation.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Medicin, S1:A1

  Den forna militären Mervyn har begett sig till sjukhuset för att få hjälp med en långvarig ryggsmärta. Frågan är om läkarna kan lokalisera problemet? Samtidigt förbereder sig sjuåriga Nancy för operation och nervositeten är stor.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Medicin, S1:A2

  Fyrabarnsmamman Laura lider av en svår förlossningsdepression och har bestämt sig för att sterilisera sig. En lungröntgen schemaläggs för James för att se om han har cancer samtidigt som Anne förbereds för ett ingrepp på hennes ena fot.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Medicin, S1:A3

  Frank lider av en allvarlig hjärtsjukdom och ska snart genomgå en operation. Hans hjärta ska stoppas och återstartas vilket innebär stora risker. Den cancerbehandling som Katie tidigare genomgått har skadat hennes urinblåsa och nu ska hon få hjälp.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Medicin, S1:A4

  Det är med blandade känslor som Trisha beger sig till sjukhuset. Hon ska utredas för cancer i livmodern och nervositeten är stor. Dennis förbereds för ögonoperation och Steve har problem med sina ben och vill få svar på vad det grundar sig i.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Medicin, S1:A5

  Treåriga Isac ska genomgå en munoperation och läkarna gör sitt yttersta för att han inte ska känna sig rädd. En av sjukhusets anställda är inlagd för en prostatabiopsi och en av de nyanställda läkarna genomför en amputation.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Medicin, S1:A6

  Idrottaren Nigel ska genomgå en nyckelhålsoperation för att laga sitt bråck. Allt ser ut att gå vägen tills han under uppvaket snabbt försämras. Ett oroväckande födelsemärke får Barbra att uppsöka läkarvård samtidigt som Carol har skadat sin ankel.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Medicin, S1:A7

  Fyraåriga Kacey har problem med att det droppar från hennes ögonlock. Läkarna anser att det måste åtgärdas snabbt så hennes syn inte blir förvärras. En rugbymatch har resulterat i en bruten näsa för Matthew, som är en van besökare på sjukhuset.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Medicin, S1:A8

  Nick riskerar att behöva genomgå en hjärtoperation och efter en sista undersökning ger läkarna honom det slutgiltiga svaret. Dessutom får Hannah hjälp med att operera bort sina halsmandlar efter åtta år av konstant smärta.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Medicin, S1:A9

  En nervös tonåring är inbokad för att dra ut två tänder. Hans oro växer successivt och en stor dos lugnande skrivs ut. Nittiosexåriga Peggy underhåller personalen samtidigt som de tar bort en tumör från hennes fot.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Medicin, S1:A10

  Läkarna misstänker att Jonathan drabbats av cancer och för att få mer konkreta svar för de ner en kamera i hans lungor. En besvärlig knäskada har dragit ut på tiden för James och han har nu bestämt sig för att genomgå operation.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer