vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Miniserie

Innocent

Storbritannien

Svartsjuka, lust och svek när vi följer David Collins som frias efter att ha blivit dömd för mordet på sin fru - men frågan är om han är oskyldig? David kämpar med att återgå till sitt vanliga liv igen, vilket visar sig vara mycket svårare än väntat.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Innocent del 1
  Drama, Miniserie, S1:A1

  Efter sju år i fängelse blir David Collins friad efter att ha blivit dömd för mordet på sin fru Tara. Nu vill han kämpa för att återfå vårdnaden om sina två barn och se den verkliga mördaren fängslad.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - Innocent del 2
  Drama, Miniserie, S1:A2

  Jakten på Taras mördare fortsätter och polisen gräver allt djupare efter nya spår. David gör allt i sin makt för att få tillbaka kontakten med sina barn, men han möter motstånd och det visar sig vara svårare än väntat.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - Innocent del 3
  Drama, Miniserie, S1:A3

  Polisen arbetar intensivt med mordutredningen, men pusselbitarna är svåra att få på plats och osäkerheten kring Taras mördare växer. Den gamla utredningen förbryllar när en och annan hemlighet bakom polisens dåvarande arbete kommer upp. till ytan.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Innocent del 4
  Drama, Miniserie, S1:A4

  David har börjat få tillbaka kontakten med sina barn och deras relation växer allt starkare. Polisen har fortfarande problem med att hitta rätt mördare och snart väntar mer trubbel än vad någon kunnat ana.

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer