vidare till tv.nu
Insecure
trailer
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Insecure

7.8 IMDb2017 • Sitcom

Seriens skapare och huvudperson, Issa Rae, tillför en frisk fläkt på HBO genom den här smärtsamt roliga nya komediserien, som följer bästa vännerna Issa och Molly när de försöker balansera sina yrkesliv och privatliv i Los Angeles, samtidigt som de hanterar de utmaningar som möter två svarta kvinnor som trotsar alla fördomar. Även om Issa betraktar sig själv som en tuff rappare när hon står ensam framför spegeln så är hennes vardag som nästan den enda svarta tjejen på en friskola inte lika bra för självförtroendet. När 30-årsdagen närmar sig börjar Issa ifrågasätta sitt fem år långa förhållande med den arbetslöse pojkvännen Lawrence (Jay Ellis), som verkar stå och stampa. Issas bästa vän, Molly, har liknande problem, då hennes yrkesmässiga framgångar som högavlönad jurist står i stark kontrast till hennes torftiga kärleksliv. Efter ett oplanerat framträdande bestämmer sig Issa för att främja en ny och modigare sida av sig själv, men hon får också lära sig att trots det självförtroende som hennes fyndiga rim ger henne så är det inte så lätt att leva med osäkerhet i vardagen. I den första säsongens åtta avsnitt får vi en inblick i svarta kvinnors liv på ett subtilt, fyndigt och autentiskt sätt, när Issa och Molly på olika vis försöker få ordning på sina liv, samtidigt som de gör allt de kan för att inte nöja sig med mindre.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • trailer
  Avsnitt 1 - Better-Like
  Sitcom, S3:A1

  Issa får sova på Daniels soffa eftersom hon försöker spara ihop extra pengar inför framtiden. Molly kommer hem från en solsemester stärkt i övertygelsen att skapa och upprätthålla gränser i sitt privatliv.

  HBO Nordic
 • trailer
  Avsnitt 2 - Familiar-Like
  Sitcom, S3:A2

  Issa får råd av Kelli gällande hennes ekonomiska situation som, vilket får henne att söka hjälp från sin bror. Senare agerar Issa som Daniels wing-woman när han försöker knyta nya kontakter inom musikbranschen.

  HBO Nordic
 • trailer
  Avsnitt 3 - Backwards-Like
  Sitcom, S3:A3

  Issa blir inspirerad när hon jobbar som rekryterare på en jobbmässa med Frieda. Senare bjuder Issa Daniel på middag och förblir hoppfull inför deras framtid. Molly påbörjar sitt drömjobb på en svart advokatbyrå.

  HBO Nordic
 • trailer
  Avsnitt 4 - Fresh-Like
  Sitcom, S3:A4

  Issa försöker göra sig av med några minnessaker. Frieda försöker hjälpa Issa att ställa sig in hos Joanne på jobbet. Molly kommer närmare sina nya kollegor på grund av en mallig delägare och förklarar situationen på jobbet för sin terapeut.

  HBO Nordic
 • trailer
  Avsnitt 5 - High-Like
  Sitcom, S3:A5

  Tjejerna åker på en weekend-resa till Coachella-festivalen för att fira Tiffany och se Beyoncé uppträda. Molly har svårt att lämna sin arbetsmani bakom sig men resan går åt skogen av andra anledningar.

  HBO Nordic
 • trailer
  Avsnitt 6 - Ready-Like
  Sitcom, S3:A6

  Issa behöver moraliskt stöd när hennes nya projekt är mer komplicerat än hon trodde. Issa och Kelli uppmanar Molly att börja dejta nån ny. Senare går tjejerna på Tiffanys babyshower och försöker hjälpa till.

  HBO Nordic
 • trailer
  Avsnitt 7 - Obsessed-Like
  Sitcom, S3:A7

  Issa försöker fokusera på sin affärsplan och får hjälp av Lawrence, men blir distraherad av tankar om Nathan som vägrar lämna hennes huvud. Molly lämnar sina vanliga mönster kärlekslivet och går på dejt med Andrew.

  HBO Nordic
 • trailer
  Avsnitt 8 - Ghost-Like
  Sitcom, S3:A8

  Efter ett antal hinder på vägen tappar Issa slutligen modet angående sitt projekt. Molly gör sitt bästa för att hjälpa Issa att få en 30 års födelsedag utan någon som helst drama. Andrew vänder ryggen till Molly.

  HBO Nordic