vidare till tv.nu

Dokumentär, Holiday

Ambulansen
Inside the Ambulance

Storbritannien

Personalen på ambulansen i West Midlands bär kroppsmonterade kameror som skildrar händelserna på nära håll under utryckningarna. Här ses både vad som sker när de tillkallas av alarmeringscentralen och deras diskussioner mellan jobben.

Säsonger och avsnitt

Säsong 8
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
Säsong 8
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Holiday, S8:A1

  Jo och Ash är snabba på att agera när larm inkommer om en bebis som ramlat och slagit i huvudet. Samtidigt måste Chris och Tom vara varsamma när de hjälper en självmordsbenägen man.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Holiday, S8:A2

  Blåljusen sätts på när en man med allvarliga bröstsmärtor plötsligt förlorar medvetandet. En dement pensionär får akut vård av Ollie och senare inkommer samtal om en man som verkar ha problem med njuren.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Holiday, S8:A3

  Blåljusen slås på direkt när Anna och Stuart får larm om en före detta militär som ramlat illa. Väl på plats visar det sig att han skadat ryggraden och måste till sjukhus snabbt. Under tiden försöker Jo hjälpa en student som fått ett anfall.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Holiday, S8:A4

  En liten flicka har fått en allvarlig allergisk reaktion efter att ha ätit yoghurt. Sam och Tom skyndar sig till platsen men frågan är om de kommer hinna fram i tid? Samtidigt ger sig Ollie och hans kollega av för att hjälpa en man på ett rugbyfält.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Holiday, S8:A5

  En kvinna med obotlig cancer lider av svåra smärtor så ambulansföraren Anna och kollegan Darren gör vad de kan för att hjälpa henne. Jamie och Jason åker på larm till en äldre man och möts snabbt av ett välbekant ansikte.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Holiday, S8:A6

  Att man aldrig vet vad som väntar som ambulansförare blir extra tydligt när Sam och Tony åker på larm om en kvinna med magsmärtor. Väl på plats inser de att situationen utvecklats till något annat. Lee försöker hjälpa en liten kille med grov astma.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Holiday, S8:A7

  Det är en kamp mot klockan när Laura och Jason åker på larm om en kvinna som fått en stroke. Det gäller att hon får hjälp snabbt för att det inte ska leda till bestående men. Under tiden behandlar Darren en kvinna som skadat sitt knä illa.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Holiday, S8:A8

  Läget blir snabbt problematiskt när kollegorna V och Ollie försöker hjälpa en kvinna som fått ett anfall. De bedömer att hon måste åka till sjukhus men hon vägrar att följa med. Samtidigt får Rachel assistera en polis som behöver hjälp med en fånge.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Holiday, S8:A9

  Det är en hektisk dag för den brittiska ambulanspersonalen och när larm inkommer om en man som misstänks ha skadat sin ryggrad åker blåljusen på direkt. Ash och Craig åker samtidigt iväg och hjälper en liten pojke som inte kan sluta spy.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Holiday, S8:A10

  Läget är kritiskt när Sam och Myles skyndar sig för att hjälpa en man som kollapsat på grund av andnöd. Varje sekund räknas och frågan är om de hinner fram i tid? Under tiden vårdar Ann och Kev en hemlös man som attackerats.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer