Upphovsland: Storbritannien
1. Sausage Bake & Pastry Pesto Chicken
Avsnitt 1 - Sausage Bake & Pastry Pesto Chicken, Säsong 2
Jamie serverar inbakad kyckling med pesto, bakta korvar, stark 'nduja, vongole och granita på vattenmelon.
2. Wings; Steak; Mushroom Pasta
Avsnitt 2 - Wings; Steak; Mushroom Pasta, Säsong 2
Den här gången gör Jamie saftiga kycklingvingar som är snabba att göra och lätta att dela. Biffilé med auberginer, en krämig vitlök-svamppasta och till efterrätt blir det romglass med rom och russin.
3. Sea Bass; Mushrooms; Chicken; Pineapple
Avsnitt 3 - Sea Bass; Mushrooms; Chicken; Pineapple, Säsong 2
På menyn i detta avsnitt: Thai-inspirerad havsaborre, bakad vitlökssvamp, söt kyckling och ananas-carpaccio.
4. Beef; Rice; Salmon; Plum Tarte
Avsnitt 4 - Beef; Rice; Salmon; Plum Tarte, Säsong 2
Jamie lagar en saftig senapsgryta på oxkött med bara fem ingredienser. Han lagar också ett fullständigt idiotsäkert saffransris och niçoise med ångad lax samt plommontårta.
5. Chorizo Salmon & Lovely Lamb Hotpot
Avsnitt 5 - Chorizo Salmon & Lovely Lamb Hotpot, Säsong 2
Jamie serverar fyra välsmakande rätter med bara fem ingredienser: en rökt chorizo-lax, potatis och kronärtskocka al forno, lammgryta och valnöts-affogato.
6. Fried Rice, Carpaccio, Fish Pie
Avsnitt 6 - Fried Rice, Carpaccio, Fish Pie, Säsong 2
På menyn idag blir det fläskfilé med kikärter och mangold ihop med stekt ris och ägg. Förrätten består av carpaccio med en egyptisk twist och följs upp med en super enkel fisk i pannan.
7. Lamb Kofta; Broad Bean Salad; Alaska
Avsnitt 7 - Lamb Kofta; Broad Bean Salad; Alaska, Säsong 2
Jamie dukar upp med kryddat lammkött, spansk bönsallad, manchego och jordnöts- och kyckling-satay.
8. Stir Fry & Crispy Lemon Sole
Avsnitt 8 - Stir Fry & Crispy Lemon Sole, Säsong 2
Jamie tar fram woken och gör kyckling med nudlar. Sedan nås vi av en doft av Italien med den rustika tomat soppan, Pappa Al Pomodoro, följt av en krispig sjötunga med citron. Det hela avslutas med bär med honung.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback