vidare till tv.nu
Jättebästisar

Jättebästisar

2014, Komedi, Underhållning, Sverige

Musikjournalisten Lennart ska snart fylla 40 och inser att livet inte kommer att stanna upp av sig själv. Han vill slå två flugor i en smäll, söka upp sina rötter i Indien och passa på att se om hans gamla vänskap med Peter kan få en nytändning. Resan till Indien är också en chans att skriva den stora boken samt att se till att hans jobb på kvällstidningen säkras. Peter har motvilligt fastnat i jobbet som barnprogramledare när det plötsligt öppnas en dörr till ett större och synligare programledarjobb. Tyvärr hinner inte den nya karriären starta förrän den tar slut med en krasch och Peter behöver bokstavligen fly landet. Tillsammans befinner de sig plötsligt i Rajasthan i nordvästra Indien där de under en månads tid tvingas se på sig själva och sin relation i ett helt nytt ljus.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Komedi, Underhållning

  Peter firar att han fått drömjobbet som programledare. Det blir en blöt kväll som dessvärre filmas och hamnar på nätet. Snart går mediedrevet och när Peters vän Lennart föreslår att de ska åka till Indien ser Peter det som en chans att fly fältet.

 • 01:00Avsnitt 2
  Komedi, Underhållning

  Peter försöker imponera på den indiska bloggaren Sunita och skänker en bunt indiska sedlar till en tiggare. Lennart inser att Peter inte har någon koll på växlingskursen.

 • 01:00Avsnitt 3
  Komedi, Underhållning

  Peter och Lennart träffar Ashok som bjuder hem dem på en genuin indisk middag. Peter envisas med att äta husets starkaste sås vilket får konsekvenser.

 • 01:00Avsnitt 4
  Komedi, Underhållning

  Peter ser en chans att bättra på sin image i medierna genom att arbeta med den kände svenske skådespelaren och Unicef-ambassadören Micke Clementsson. Lennart och Peter ger sig därför i väg till ett sjukhusbygge.

 • 01:00Avsnitt 5
  Komedi, Underhållning

  Peter och Lennart blir bjudna på middag av Lennarts välbärgade indiska släktingar. Dessvärre sammanfaller middagen på samma dag som Peter bestämt sig för att köra 5:2-dieten. Att inte äta något på hela dagen och en utdragen fördrink sätter sina spår.

 • 01:00Avsnitt 6
  Komedi, Underhållning

  Peter och Lennart har en voucher som ger dem tillgång till den indiske butlern Rajpal under en dag. Peter känner sig inte riktigt bekväm med att ha en egen butler medan Lennart inte har några problem.

 • 01:00Avsnitt 7
  Komedi, Underhållning

  Hemresan närmar sig och för att få ut det mesta av sin vistelse åker Lennart och Peter på elefantsafari. En upplevelse som blir utöver det vanliga när elefanten, till guidens stora lycka, äntligen vill fortplanta sig.

 • 01:00Avsnitt 8
  Komedi, Underhållning

  Inför Peter och Lennarts hemresa blir Peters pass stulet. Den lokala diversearbetande svenska konsuln får rycka in och under hans ledning slutar dagen på en indisk brottarbar.