vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama

Juicebaren

2016 • Sverige

Sindra jobbar på en juicebar i Stockholm som utgör knutpunkten för några misslyckade människor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Livet är piss
  Drama, S1:A1

  Sindra jobbar på en juicebar i Stockholms innerstad som utgör knutpunkten för några misslyckade människor. Stammisen David är en 35-årig arkitekt som inte kan bli vuxen. Fanni är gravid och olycklig. Sindras bästa kompis Max vill inte vara ihop med sin kille. Alla samlas de på juicebaren, så även...

 • Avsnitt 2 - Sindra är hundvakt
  Drama, S1:A2

  Sindra är hundvakt till Davids hund som han har delad vårdnad om tillsammans med sitt ex. Sindra vill bevisa för Max att hon inte är rasist genom att ljuga om att hon är nära vän med kvinnan som tigger utanför Coop. Max synar hennes bluff, vilket leder till att Sindra måste öka insatsen i lögnen.

 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Skådespelerskan Lo Kauppi befinner sig på juicebaren inför en prisutdelning på slottet och kan inte låta bli att lägga sig i en diskussion, vilket leder till att hennes inbjudan till prisutdelningen kommer på villovägar. När hon får höra att Sindra gett inbjudan till en hemlös blir hon rasande. S...

 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Max behandlar sin pojkvän Alexander som skit och ett bråk om Laleh och minibakelser får dramatiska konsekvenser. Davids liv blir mer och mer patetiskt. Han tycker att han borde växa upp och ha ett fast förhållande istället för att bara ligga med olika tjejer. Sindra ger David relationsråd vilket ...

 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Tv-profilen Peter Andersson ska fotograferas för lokaltidningen på Juicebaren. Sindra har fått order av sin chef att se till att juicemanifestet följs under fotograferingen. Max har panik efter att det tagit slut med Alexander och David har ångest för att han har känslor för den 17 år yngre Sindra.

 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Sindra vaknar överlycklig hemma hos David, som låtsas sova på grund av ångest över att de har haft sex. Popstjärnorna Rebecca & Fiona kommer till Juicebaren och spår Sindra med tarotkort som indikerar dåliga nyheter.

 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Elvaåriga Amanda börjar som praktikant på Juicebaren. Det skär sig direkt. David har avslutat med Sindra. Trots det hänger han på Juicebaren som om inget hänt och pratar öppet om andra tjejer han dejtar.

 • Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Alexander har lyssnat på Sindra och inte hört av sig mer till Max vilket har resulterat i att Max har blivit besatt av att ha tillbaka honom. Fanni vill göra slut med sin mamma, men det går inte. David känner sig som en pedofil som har känslor för Sindra. Han borde skärpa sig.

 • Avsnitt 9
  Drama, S1:A9

  Fanni har fått en slags förlossningsdepression. Hon känner sig misslyckad och söker tröst hos Sindra. Två nazister kommer till Juicebaren och tumult uppstår.