vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Kärleken flyttar in

2020 • Sverige

Paren vaknar upp efter sitt första dygn tillsammans och de måste nu bestämma sig för om de ska stanna eller inte. I den ena lägenheten är det betydligt osäkrare än i den andra och frågan är om kemin finns där eller inte?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Del 1
  Reality, Underhållning, S1:A1

  Flörtiga blickar och obekväm tystnad väntar när det blivit dags för de två första singelparen att flytta ihop. De möts för första gången inne i lägenheterna och kanske är det starten på en lång och nervkittlande kärlekshistoria.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S1:A2

  Paren vaknar upp efter sitt första dygn tillsammans och de måste nu bestämma sig för om de ska stanna eller inte. I den ena lägenheten är det betydligt osäkrare än i den andra och frågan är om kemin finns där eller inte?

  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S1:A3

  I den ena lägenheten pendlar känslorna för en av singlarna. Pirret i magen finns där samtidigt som mindre attraktiva sidor har uppenbarat sig. Det andra paret blir allt mer intima men det gäller att reda ut om det är mer än bara fysisk attraktion.

  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, Underhållning, S1:A4

  Dagen är kommen - paren måste bestämma sig för om det vill fortsätta dejta utanför huset eller lämna som vänner. Frågan är om singlarna känner samma sak eller om någons känslor förblir obesvarade? Därefter är det dags för två nya par att flytta in.

  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, Underhållning, S1:A5

  Eleonor behöver ventilera sina känslor och ringer en kompis för att reda ut vad hon känner för Hovah. Frågan är om paret är på samma sida gällande framtiden? I andra lägenheten avslutas kvällen i badtunnan och det flirtas hejvilt.

 • Avsnitt 6
  Reality, Underhållning, S1:A6

  Hur viktigt är det med fysisk närhet? Den frågan ställer sig Linnea efter sin första natt med Tom. I den andra lägenheten har stämningen förändrats och en av singlarna är osäker på om det finns mer än bara vänskap. Kommer de stanna kvar eller inte?

 • Avsnitt 7
  Reality, Underhållning, S1:A7

  Christopher och Fredrik vaknar upp efter deras första dygn tillsammans, som avslutades i badtunnan. Pirret finns där men frågan är om det är tillräckligt för att fortsätta? Även Tom och Linnea står inför ett val - är de mer än bara vänner?

 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S1:A8

  I den ena lägenheten har det pussats och kramats ordentligt. Trots det verkar singlarna ha olika syn på framtiden men kanske kan mer tid tillsammans få dem på samma spår? Hos det andra paret väntar besök och förhoppningarna växer.

 • Avsnitt 9
  Reality, Underhållning, S1:A9

  Barnens besök verkar ha gjort gott för Pia och Henrik. Djupa samtal varvas med massage och sakta men säkert växer sig relationen starkare. För det andra paret blir olikheterna däremot tydligare och när det närmar sig läggdags intar Petter soffan.

 • Avsnitt 10
  Reality, Underhållning, S1:A10

  Elias och Victoria har funnit varandra snabbt och kvällen avslutas med en eller annan kyss. Frågan är om känslorna kommer vara desamma när de vaknar upp? Pia och Henrik står inför ett stort beslut - vill de fortsätta dejta utanför programmet?

 • Avsnitt 11
  Reality, Underhållning, S1:A11

  Det nya paret Ewa och Kaj tar tempen på varandra. Frågor som vad man söker i en partner diskuteras och det visar sig att de inte tycker likadant. I den andra lägenheten introduceras Victoria för Elias familj och känslorna växer sig starkare.

 • Avsnitt 12
  Reality, Underhållning, S1:A12

  Elias och Victoria vaknar upp till deras sista dag tillsammans. Hittills har relationen blomstrat men frågan är om båda varit ärliga med sina känslor? Ewa och Kaj fortsätter att tycka olika och de behöver reda ut om de är villiga att kompromissa?

 • Avsnitt 13
  Reality, Underhållning, S1:A13

  Paren är i full gång med att lära känna varandra men trots att det bara gått några timmar lutar det redan åt kompis-hållet i den ena lägenheten. För det andra paret står massage på schemat och det hinns även med ett besök från nyfikna familjemedlemmar.

 • Avsnitt 14
  Reality, Underhållning, S1:A14

  Besöket har fått tankarna att snurra och frågan är om Mikael kommer att lyssna på sina döttrars åsikter om Jill? Johan och Frida visar sig ha mer gemensamt än bara musiken. Under kvällen dyker deras vänner upp och de håller inte inne på frågorna.

 • Avsnitt 15
  Reality, Underhållning, S1:A15

  Amanda och Amanda avslutar sin första kväll med en skräckfilm. Trots att det knappt gått ett dygn verkar de redan veta om kemin finns där eller ej. I den andra lägenheten har det uppstått frågetecken men kommer de våga prata om det tillsammans?

 • Avsnitt 16
  Reality, Underhållning, S1:A16

  Känslorna svänger snabbt i villan och de nya paren gör sitt bästa för att lära varandra. Jens upplever att han fått negativa vibbar av Madeleine medan Gustav och Alexander verkar ha otroligt kul tillsammans. Frågan är om det är tillräckligt?