vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Kärleken flyttar in

...

Sverige
RealityUnderhållning
0
0

Nervkittlande kärleksexperiment där singlar flyttar ihop på första dejten. Par som matchas samman ska spendera minst tjugofyra timmar tillsammans, ett äventyr som bjuder på pinsamma situationer, oväntade händelser och förhoppningsvis lite kärlek.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S2:A1

  Tre par flyttar in i varsitt hus med önskan om att hitta den rätta. Med en hel del fjärilar i magen försöker Jimmy och Oline lära känna varandra. För grabbarna Adon och Håkan slår det gnistor. Och Magnus drar lumparhistorier för Emma.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S2:A2

  Denna gång får vi se vilka av våra tre par som väljer att stanna och fortsätta jakten på kärleken. Vi får även stifta bekantskap med två nya ansikten. Stina blir imponerad av pojkbands-stjärnan Markus stora musikkunskaper.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S2:A3

  Kommer Adon och Håkans olikheter få paret att lämna sitt kärleksnäste i förtid? Stina vaknar upp med blandade känslor. Dessutom får vi följa när det något omaka paret Jonatan och Matilda flyttar in i ett av husen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, Underhållning, S2:A4

  Sanningens ögonblick är här för Adon och Håkan som vaknar tillsammans för sista gången i huset. Kommer de lämna huset som ett par, eller som singlar? Kommer Stina och Marcus att få känslor för varandra?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, Underhållning, S2:A5

  Vad kommer kyssen i badtunnan att leda till för Mattias och Jennifer? Kommer tvillingbrorsan Martin stanna kvar ett dygn till med sin date? Blir det ljuv musik för pojkbandsstjärnan Marcus och Stina?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, Underhållning, S2:A6

  Blir det fortsatt mys för de två kvarvarande paren, eller går de skilda vägar? Det nya paret Robin och Victoria får en flygande start på sin romans. När det seniorerna paret Tommy och Britt-Marie äntrar huset så gör de det med buller och bång.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, Underhållning, S2:A7

  Leder Robin och Victorias vistelse i huset till en första kyss, eller väljer de att avsluta? Nyinflyttade Pim och Thomas märker snabbt att de har gemensamma intressen. Kommer Britt-Maries sportintresse att bli för mycket för Tommy?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S2:A8

  Gav kyssen mellan Victoria och Robin mersmak, eller tvärtom? Träning är något som intresserar både Thomas och Pim, men kommer det räcka för att det ska uppstå kärlek? Bitte kommer med en ovanlig förfrågan till Tommy.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Reality, Underhållning, S2:A9

  Tabitha och Carl Wiktor flyttar in i huset och bidrar med fart och fläkt. Kommer det att bli fler gemensamma träningspass för Pim och Thomas? Präststuderande Oskar funderar över om han kommer att vilja utforska känslorna för Kristoffer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Reality, Underhållning, S2:A10

  Oskar fyller år, men kommer han att vilja stanna kvar och fira dagen med Kristoffer? Alma-lie har stor beslutsångest inför morgondagens tuffa val. Vi träffar även ett nytt, spännande par som flyttar in i huset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Reality, Underhållning, S2:A11

  Det har blivit dags för Oskar och Kristoffer att ta det stora beslutet. Efter gårkvällens kyssförsök får vi se hur stämningen är mellan Tabitha och Carl Wiktor. Muskelbyggaren Lenni flyttar in och låter ingen tid gå till spillo med hans dejt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Reality, Underhållning, S2:A12

  Kommer Caroline och Niklas stanna en till dag, trots den något trevande gårdagen? Lenni och Mimmi går rakt på sak och tar ställning i viktiga frågor. Sundsvallsborna Mahmood och Sanna flyttar ihop i huset. Finns det chans till romans?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Reality, Underhållning, S2:A13

  Kommer Daniel och Justine att fördjupa relationen ytterligare, eller tar det stopp nu? Hur kommer Sanna och Mahmood välja att göra? Det går hett till när Nicole flyttar in med göteborgsvitsaren Emil.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Reality, Underhållning, S2:A14

  Den stora dagen är kommen för Daniel och Justine. Kommer de att lämna huset gemensamt, eller var för sig? Väljer Mimmi och Liam att stanna en dag till? Seniorerna Tina och Kenneth testar på samboskapet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Reality, Underhållning, S2:A15

  Tina är rakt på sak med Kennet. Kommer det att uppstå en gnista mellan Emil och Nicole och blir det fler trollerikonster för Joey och Jill?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Reality, Underhållning, S2:A16

  Vi får äntligen se hur det går för Emil och Nicole, kommer de att fortsätta dejta utanför huset? Kennet fyller år, men kommer han att vilja fira tillsammans med Tina? Vi hälsar också välkomna till Isak och Jehan som flyttar in.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Reality, Underhållning, S2:A17

  Kennet och Tina behöver ta det viktiga beslutet om de ska skiljas åt eller lämna huset tillsammans. Lyckas Jehan och Isak komma varandra närmare? Det nygamla paret Sofia och My flyttar in i jakten på kärlek.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Reality, Underhållning, S2:A18

  Det blir en het diskussion vid ett av morgonbesluten. Känslorna böljar fram och tillbaka för Sofia och My. Jehan förklarar hur hon känner för Isak.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Reality, Underhållning, S2:A19

  Robin och Hanna fortsätter att prata jakt vid frukostbordet. Blir det en dag till i huset för My och Sofia? Jehan och Isak tar det avgörande beslutet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Reality, Underhållning, S2:A20

  Vilka val kommer våra två Patriks och deras tjejer att göra denna morgon? Ett av morgonens beslut blir mycket känslosamt. Nyinflyttade Tindra och Mikkey provar på sambolivet i ett av husen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Reality, Underhållning, S2:A21

  Kvällen fortsätter för våra par och det blir mycket känslosamt hos Anders och Marlene. Sedan väntar det ödesmättade morgonbeslutet för paren där vi får se om de stannar eller väljer att lämna varandra för alltid.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Reality, Underhållning, S2:A22

  Blir det ett par av Patrik och Elaine när de nu ska ta sitt sista morgonbeslut? Kommer femkampen att fortsätta för Andreas och Josefin? Och vi får ett kärt återseende från förra säsongen när en gammal deltagare gör entré igen!

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Reality, Underhållning, S2:A23

  När Max och Fiona flyttar in tillsammans blir fotboll ett hett ämne, är det en dealbreaker att hålla på olika lag? Fortsätter våra seniorer Kaj och Eva sitt äventyr tillsammans? Och hur kommer det nygamla paret Jonny och Whitney välja att göra?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Reality, Underhållning, S2:A24

  Vi har kommit fram till vårt sista avsnitt för denna gången. Hur kommer det det gå för våra sista par, blir det ett lyckligt slut, eller väljer de att gå skilda vägar?

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer